13/1/24

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.095












Ποδόσφαιρο Γυναικών 11ης αγωνιστική

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκος - 3-2

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στη Women's Football League ο ΠΑΟΚ Morris, ο οποίος επικράτησε στο γήπεδο Νέων Επιβατών του Παναθηναϊκού με 3-2, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής. 

Ο ΠΑΟΚ Morris, έχοντας να διαχειριστεί τις σημαντικές απουσίες των Γιαννακά και Κοσκερίδου, παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Νίχαους, Γκούνη, Αχμέντοβα, Κιουρεξίδου, Μήτκου, Γιοβάνη, Στράντζαλη, Χαλατσογιάννη, Ακίντα, Καλέση και Χέλμβαλ. 

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον ΠΑΟΚ Morris, καθώς ο Θαλής Θεοδωρίδης είδε την Καλέση να τραυματίζεται σοβαρά μόλις στο πέμπτο λεπτό, μένοντας εκτός συνέχειας της αναμέτρησης. 

Προσπαθώντας να διαχειριστεί τις δυσκολίες και τις συνθήκες της αναμέτρησης, ο Δικέφαλος κυκλοφόρησε την μπάλα, προσπάθησε να βρει τις φάσεις και να φτάσει στα δίχτυα του Παναθηναϊκού. 

Στο 16ο λεπτό όμως, σε μία ανύποπτη φάση και κόντρα στην ροή του παιχνιδιού, οι φιλοξενούμενες εκμεταλλεύτηκαν ένα λάθος στην άμυνα του ΠΑΟΚ Morris, και με την Ντομόντ άνοιξαν το σκορ της αναμέτρησης, 0-1. 

Οι «ασπρόμαυρες» συνέχισαν να παίζουν σε υψηλό τέμπο, πιέζοντας τον αντίπαλο ψηλά. Έτσι, στο 38ο λεπτό η Μήτκου βρήκε την Στράντζαλη, η οποία τσίμπησε την μπάλα με το κεφάλι και ανατράπηκε εντός περιοχής, με τον Δικέφαλο να κερδίζει πέναλτι. Στο ίδιο λεπτό, η Μήτκου εκτέλεσε σωστά, κάνοντας το 1-1, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για το πρώτο μέρος. 

Δυναμικά ξεκίνησε στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ Morris, ο οποίος «εξαργύρωσε» άμεσα την κυριαρχία του στον αγωνιστικό χώρο. Στο 49ο λεπτό, η Μήτκου με πολύ όμορφη σέντρα βρήκε την Χέλμβαλ, η οποία με εκπληκτική κεφαλιά έκανε την ανατροπή, 2-1. 

Ύστερα από το 2-1, ο Δικέφαλος προσπάθησε να ελέγξει τον ρυθμό της αναμέτρησης, να κυκλοφορήσει την μπάλα με υπομονή, και να δημιουργήσει περισσότερες φάσεις. 

Στο 56ο λεπτό ωστόσο, και πάλι σε ανύποπτο χρόνο, η Ντομόντ έφυγε στην πλάτη της άμυνας, έφτασε απέναντι στην Νίχαους, και έφερε το «ντέρμπι» και πάλι σε ισορροπία, πλασάροντας εύστοχα για το 2-2. 

Καθαρά «ασπρόμαυρη» ήταν η συνέχεια του παιχνιδιού, με τον ΠΑΟΚ Morris να ψάχνει τον δρόμο προς τα δίχτυα του Παναθηναϊκού, ώστε να πετύχει το «χρυσό» γκολ της νίκης. Οι «ασπρόμαυρες» απειλούσαν κυρίως με σουτ εκτός περιοχής, έχοντας παράλληλα τις αντίπαλες... κλεισμένες στα δικά τους καρέ. 

Στο 80ο λεπτό, η μπάλα πέρασε από Χαλατσογιάννη, Βαρδαλή και Χέλμβαλ, για να καταλήξει στο κεφάλι της «χρυσής αλλαγής», Αντιγόνης Παπαδοπούλου, η οποία με άψογη κεφαλιά έκανε το 3-2. 

Στο τελευταία δεκάλεπτο, η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε, ο ΠΑΟΚ Morris διατήρησε το προβάδισμά του, και πήρε την 11η σερί νίκη, μένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας με 33 βαθμούς. 

Αξιοσημείωτη η δυναμική παρουσία του Κόσμου του ΠΑΟΚ στο γήπεδο Νέων Επιβατών, ο οποίος με την φωνή και τον μοναδικό παλμό του, δημιούργησε μία εξαιρετική ατμόσφαιρα, τόσο κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, όσο και μετά την λήξη, δίνοντας σημαντική ώθηση στις «Ισόβιες Πρωταθλήτριες». 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Θαλή Θεοδωρίδη, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου και ώρα 15:00, εκτός έδρας, κόντρα στις Ελπίδες Καρδίτσας, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...