6/1/24

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.091






Super League 17η αγωνιστική 

Αρηθ - ΠΑΟΚ - 2-1

Για την 17η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ έχασε με 2-1 εκτός έδρας από τον Άρη ...

Ο Λουτσέσκου παρέταξε στο αρχικό σχήμα, τον Κοτάρσκι κάτω από δακάρια, στην άμυνα τους Μπάμπα, Κεντζιόρα, Κουλιεράκη, Σάστρε, Βιεϊρίνια, στα χαφ τους Μεϊτέ, Οζντόεφ, μπροστά τους τους Μουργκ, Τάισον, Ντεσπόντοφ και στην κορυφή της επίθεσης τον Μπράντον.

Στo πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά δε δημιούργησε τη μεγάλη ευκαιρία για την εστία του Κουέστα. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν "ταμπούρι" με το μυαλό στην  κόντρα, σε ένα 45λεπτο στο οποίο έλειψαν γενικά οι επικίνδυνες φάσεις.

Στο πρώτο λεπτό της επανάληψης ο Σαβέριο έκανε τη σέντρα κι ο Σουλεϊμάνοφ από κοντά έκανε το 1-0. Στο 59΄ ο Μορόν βρήκε τον Σαβέριο κι ο αυτός με πλασέ έκανε το 2-0.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ με αλλαγές προσπάθησε να ξαναβάλει τον ΠΑΟΚ στο ματς, με τον Κωσταντέλια να είναι αυτός που έδωσε πνοή στην ομάδα. Στο 74΄ ο νεαρός μεσοεπιθετικός επιχείρησε σουτ, το οποίο πέρασε λίγο έξω από τα δοκάρια του Κουέστα και ένα λεπτό αργότερα ο ΠΑΟΚ μείωσε σε 2-1, όταν ο Μπάμπα, αξιοποίησε την πάσα του Σβαμπ.

Στο 86΄, μετά από ωραία προσπάθεια του Κωνσταντέλια, ο Σάστρε δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κουέστα, ενώ στις καθυστερήσεις η κοντινή κεφαλιά του Σβαμπ έφυγε άουτ.

Άρηθ: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια, Ζουλ, Νταρίντα, Τζούρασεκ (81' Ντουκουρέ), Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο (81' Παναγίδης), Μορόν. Αναπληρωματικοί: Xoυτεσιώτης, Ρόουζ, Φεράρι, Ντουκουρέ, Πάρντο, Μανού Γκαρθία, Φετφατζίδης, Παναγίδης, Σαμόρα.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (67' Σάστρε), Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Οζντόεφ, Μεϊτέ (65' Σβαμπ), Ντεσπόντοφ (65' Ζίβκοβιτς), Μουργκ (55' Κωνσταντέλιας), Τάισον, Μπράντον (81' Τζίμας). Αναπληρωματικοί: Ζ. Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Μιχαηλίδης, Σβαμπ, Τσιγγάρας, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Αν. Ζίβκοβιτς, Τζίμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...