4/1/24

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.087















16η αγωνιστική της Super League

ΠΑΟΚ - ΟΦΗ - 4-0 

Για την 16η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 4-0 τον ΟΦΗ 

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Μπάμπα, Εκόνγκ, Μιχαηλίδη, Σάστρε, αμυντικά χαφ τους Τσιγγάρα, Σβαμπ, μπροστά τους τους Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Κωνσταντέλια και στην κορυφή της επίθεσης τον Σαμάτα.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και απείλησαν με 2-3 μακρινά σουτ, όμως τη μεγάλη ευακιρία για να ανοίξει το σκορ την έχασε ο ΠΑΟΚ στο 23'. Σε εκείνο το χρονικό σημείο, ο Τσέτσιλας, καταλόγισε πέναλτι (χέρι του Βούρου) για τον ΠΑΟΚ, με τον Σβαμπ να εκτελεί και τον Μπάουμαν να αποκρούει...

Το σκορ άνοιξε στο 41' ο Ντεσπόντοφ με καρφωτή κεφαλιά, μετά από σέντρα του Μπάμπα και ένα λεπτό αργότερα ο ο Μπάμπα μετά από ασίστ του Ντεσπόντοφ έγραψε το 2-0!

Στο 45' είχαμε νέα μεγάλη επέμβαση του Μπάουμαν σε κεφαλιά του Σαμάτα και στη συνέχεια της φάσης ο Τσέτσιλας έδωσε πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Σαμάτα. Το εκτέλεσε ο Σαμάτα, αλλά ο Μπάουμαν απέκρουσε με το πόδι!

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ έδειξε διάθεση να διαχειριστεί το σκορ, ο ΟΦΗ είχε και πάλι κάποια μακρινά σουτ στα οποία είχε απάντηση ο Κοτάρσκι, για να φτάσουμε στο 87', όταν τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι η βολίδα του Ντεσπόντοφ! 

Στο 89' ο Μάρκος Αντόνιο μετά από μπαλιά πάρε - βάλε του Ντεσπόντοφ σημείωσε το 3-0 και στο 92' ο Μπράντον μετά από ασίστ και πάλι του Ντεσπόντοφ, διαμόρφωσε το τελικό 4-0!

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Μπάμπα, Μιχαηλίδης, Εκόνγκ, Σάστρε, Σβαμπ (76' Μεϊτέ), Τσιγγάρας (66' Οζντόεφ), Ντεσπόντοφ, Μουργκ (86' Μάρκος Αντόνιο), Κωνσταντέλιας (66' Τάισον), Σαμάτα (76' Μπράντον). 

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Αμπάντα, Λάρσον, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Μπάκιτς (62' Μοσκέρα), Μεγιάδο, Νέιρα (74' Ντίκο), Τοράλ, Ριέρα (62' Θοράρινσον), Φελίπε Λουίζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...