23/12/18

oxyro N 3.560




10η αγωνιστική Α1 Υδατοσφαίρισης Ανδρών

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός -  5-16

Για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Υδατοσφαίρισης Ανδρών, ο ΠΑΟΚ ΜΟRRIS υποδέχθηκε την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου τον Ολυμπιακό στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο. Στον αγώνα, η ομάδα γνώρισε την ήττα με 5-16.

Πλέον, ο Δικέφαλος, εκμεταλλευόμενος τη διακοπή των Χριστουγέννων, θα ηρεμήσει και θα ξεκουραστεί, ενώ στη συνέχεια θα προετοιμαστεί ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων που ξεκινάν το Σάββατο 5 Ιανουαρίου.

Στην επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, ο ΠΑΟΚ MORRIS αντιμετωπίζει για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος εκτός έδρας τον Απόλλωνα Σμύρνης.

 

15η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League Κ19

ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα - 7-0

Δείτε το βίντεο με τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα Κ19 ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 

Για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, o ΠΑΟΚ επικράτησε στις εγκαταστάσεις του Λώλα στη Σουρωτή, της αντίστοιχη του ΠΑΣ Γιάννινα με 7-0!

Ιδανικά έκλεισε το 2018 η Κ19, συντρίβοντας τον ΠΑΣ Γιάννινα με 7-0 στη Σουρωτή για 15η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Οι Πάμπλο Γκαρσία και Μίροσλαβ Σνάουτσνερ επέλεξαν τον Παπαδόπουλο κάτω από τα δοκάρια, τους Λύρατζη και Τσαούση στα άκρα της άμυνας, τους Μιχαηλίδη και Διαμαντή στα στόπερ, τριάδα στα χαφ τους Τσιγγάρα, Μπαλογιάννη και Χατζηστραβό και τους Γαϊτανίδη, Δούμτση και Πανίδη στην επίθεση.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε στο παιχνίδι χωρίς όρεξη για αστεία και επιβλήθηκε και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης χωρίς να επιτρέψει στον αντίπαλο να κάνει κάποια ευκαιρία πέρα από ένα σουτ στο πρώτο μέρος και ένα στο δεύτερο.

Ο χορός των γκολ άνοιξε στο 6′ όταν ο Γαϊτανίδης έβγαλε ωραία σέντρα και ο Πανίδης από κοντά έκανε το 1-0. Το επόμενο τέρμα ήρθε στο 38′ με σουτ του Γαϊτανίδη έξω από την περιοχή, ενώ δύο λεπτά μετά ο Χατζηστραβός έγραψε το 3-0, νικώντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα με σκάψιμο της μπάλας μετά από ασίστ του Μπαλογιάννη .

Στο δεύτερο μέρος και πιο συγκεκριμένα στο 49′ ο Χατζηστραβός έκλεψε την μπάλα και με άψογο πλασέ έκανε το 4-0. Στο 73′ ο Πανίδης μετά από εκτέλεση κόρνερ και απόκρουση της άμυνας του ΠΑΣ σούταρε δυνατά για το 5ο γκολ των γηπεδούχων, στο 76′ ο Τάχατος έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ο Χατζηστραβός άφησε τη μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του και ο Μπαλογιάννης με κεραυνό ανέβασε κι άλλο τον δείκτη του σκορ και στο 80′ ο Πανίδης ολοκλήρωσε το χατ τρικ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Χατζηστραβού.

Ο Δικέφαλος με 37 βαθμούς σε 13 ματς βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και ο ΠΑΣ με 19 βαθμούς σε 14 παιχνίδια βρίσκεται στην 8η θέση..

ΠΑΟΚ: Παπαδόπουλος, Λύρατζης (65′ Τάχατος), Τσαούσης, Διαμάντης, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Μπαλογιάννης , Χατζηστραβός, Δούμτσης (46′ Σαλαμούρας), Γαϊτανίδης (46′ Πουρναράς), Πανίδης



Πρωταθλήματος υποδομών της Super League Κ17

ΆρηΘ - ΠΑΟΚ - 0-3

Δυναμικό ντέρμπι πρωτοπόρων ήταν, μα ο κυρίαρχος ήταν ένας. Η Κ17 του ΠΑΟΚ κέρδισε 3-0 τον Άρη και συνεχίζει με 29 βαθμούς να ηγείται του β' ομίλου.

Το πρώτο γκολ πέτυχε ο Τζόλης στο 42′ έπειτα από ωραία ομαδική προσπάθεια και ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα του ΠΑΟΚ στο 65′. Το τελικό 0-3 έκανε ο Γκορτεζιάνι στο 80′.

ΠΑΟΚ: Μπαλωμένος, Τσοπούρογλου (75′ Κιτσάκης), Αβεντισιάν, Παναγιώτου, Κουλιεράκης (75′ Λαγωνίδης), Γρόσδης, Κουτεντάκης, Πιπιλιάρης (70′ Γκορτεζιάνι), Κωνσταντέλιας, Καράκουτης (65′ Αλτιντζής), Τζόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....