16/12/18

oxyro N 3.554




14η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, Κ19

Λεβαδειακος - ΠΑΟΚ - 0-3

Για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η Κ19 του ΠΑΟΚ επικράτησε εκτός έδρας της αντίστοιχης του Λεβαδειακού με 3-0

Μπορεί να δυσκολεύτηκε πολύ, να έχασε σημαντικές ευκαιρίες, αλλά στο τελευταίο τέταρτο ήταν απολαυστική και έφτασε σε μία σημαντική νίκη.

Οι Γκαρσία και Σνάουτσνερ επέλεξαν τον Ταλιχμανίδη κάτω από τα δοκάρια, τους Λύρατζη και Τσαούση στα άκρα της άμυνας, τους Μιχαηλίδη και Διαμαντή στα στόπερ, τριάδα στα χαφ τους Τσιγγάρα, Μπαλογιάννη και Χατζηστραβό, ενώ την τριάδα της επίθεσης συνέθεσαν οι Γαϊτανίδης, Δούμτσης και Πουρναράς.

Ο Δικέφαλος μπήκε δυνατά και μόλις στο πρώτο λεπτό είχε δοκάρι με τον Μπαλογιάννη . Μέχρι την ανάπαυλα οι παίκτες του Γκαρσία δημιούργησαν και έχασαν πολλές ευκαιρίες αλλά δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ ανέβασε ρυθμό και αύξησε την πίεση προς την αντίπαλη εστία, έφτασε αρκετές φορές κοντά στο γκολ, αλλά χρειάστηκε να φτάσουμε στο 77ο λεπτό για να μπει η μπάλα στα δίχτυα.

Ο Δούμτσης πήρε την μπάλα από τον Χατζηστραβό και με άψογο τελείωμα άνοιξε το σκορ. Στα επόμενα επτά λεπτά ο Δικέφαλος πέτυχε δύο ακόμα γκολ. Στο 81′ ο Δούμτσης έκανε την προσπάθεια, ο αντίπαλος τερματοφύλακας έκανε την επέμβαση και ο Χατζηστραβός με όμορφο γυριστό έκανε το 0-2, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Σαλαμούρας μπήκε στην περιοχή, ανατράπηκε από παίκτη του Λεβαδειακού και ο Γαϊτανίδης από την άσπρη βούλα διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΠΑΟΚ: Ταλιχμανίδης, Λύρατζης , Τσαούσης, Μιχαηλίδης, Διαμαντής, Τσιγγάρας (80′ Γιαξής), Χατζηστραβός, Μπαλογιάννης , Γαϊτανίδης, Δούμτσης (82′ Σαλαμούρας), Πουρναράς (60′ Πανίδης).



Πρωτάθλημα υποδομών της Super League Κ17

ΑΕΛ - ΠΑΟΚ - 0-5

Ευχάριστο μεσημέρι είχε στη Λάρισα η Κ17, που κέρδισε με άνεση 5-0 την ΑΕΛ, παραμένοντας πρώτη και αήττητη στη βαθμολογία της Super League με 26 βαθμούς, έναντι 20 του Αρη, τον οποίο αντιμετωπίζει την επόμενη αγωνιστική.

Από νωρίς, από το 5’, έδειξε τις διαθέσεις του ο ΠΑΟΚ, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Τζόλης. Το 2-0 έγινε από τον Κωνσταντέλια στο 55’ με σουτ έξω από την περιοχή και συνέχισε ο Τζόλης στο 60’ για το 3-0 με ωραίο πλασέ. Ο ίδιος παίκτης πέτυχε και το τέταρτο γκολ του Δικέφαλου, στο 69’, με πέναλτι που κέρδισε ο Καράκουτης. Το 0-5 έκανε στο 80’ ο Γκορτεζιάνι, έπειτα από ασίστ του Καράκουτη.

ΠΑΟΚ: Μακρής, Τσοπούρογλου, Αβεντισιάν (75’ Χνάρης), Κουλιεράκης, Παναγιώτου (70’ Λαγωνίδης), Καραμπέρης (70’ Κουτεντάκης), Αλτιντζής (55’ Πιπιλιάρης), Γρόσδης, Κωνσταντέλιας, Τζόλης (70’ Γκορτεζιάνι), Καράκουτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....