2/12/18

oxyro N 3.538

oxy
















Stamford Bridge / 5η αγωνιστική / 12ος όμιλος / EUROPA LEAGUE

Τσέλσι – ΠΑΟΚ - 4-0

Ο ΠΑΟΚ μετά και την αποβολή του Χατσερίδη στο έβδομο λεπτό, είχε πολύ δύσκολο έργο απέναντι στην Τσέλσι στο Στάμφορντ Μπριτζ, με αποτέλεσμα οι «μπλε» να μην τον αφήσουν κανένα περιθώριο και να ηττηθεί με το «βαρύ» 4-0, για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Europa League.
Αυτοί που «έκλεψαν την παράσταση» και έκαναν του Άγγλους οπαδού και όχι μόνο, να παραμιλούν, ήταν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι δεν σταμάτησαν στιγμή να τραγουδούν, καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, αλλά και κατά την διάρκεια του ημιχρόνου και μετά το τέλος του αγώνα.

Ραζβάν Λουτσέσκου
"Δεν μπορούμε να πούμε κάτι για αυτό το παιχνίδι, παίζαμε με δέκα παίκτες κόντρα στην Τσέλσι που ξέρουμε πόσο δυνατή ομάδα είναι και μέσα στην έδρα της. Το παιχνίδι ουσιαστικά χάθηκε στο σημείο της αποβολής του Χατσερίδη, δεν χάθηκε ακόμα η πρόκριση, είναι ακόμα ανοικτή και θα κριθεί στην Τούμπα".
Ερωτηθείς για τη νίκη της ΜΠΑΤΕ επί της Βίντι νωρίτερα: "Δεν θεωρώ ότι η ΜΠΑΤΕ βοήθησε εμάς, αλλά τον εαυτό της. Η Τσέλσι είναι μια δυνατή ομάδα, έχει φανταστικούς παίκτες, ποδοσφαιριστές που παίζουν στις εθνικές τους ομάδες και συμμετείχαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο, μια τέτοια έχει φιλοδοξία ώστε να συνεχίσει στην διοργάνωση, πρέπει να κερδίζει όλα τα παιχνίδια γιατί υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός μεταξύ των παικτών της και θεωρώ πως θα πρέπει να κερδίσει την Βίντι".
Για την αποβολή του Χατσερίδη και τον Βαρέλα: "Κράτησα εκτός τον Βαρέλα, για να τον προστατέψω, ενόψει του επόμενου αγώνα με τη Λαμία. Το περασμένο Σάββατο τραυματίστηκε και δεν ήθελα να μπει κατευθείαν ρισκάροντας το οτιδήποτε. Ήθελα να δω πως θα κυλήσει και το παιχνίδι, με τον Βέρνμπλουμ σε αυτή τη θέση. Χρειάζεται σε εκείνο το σημείο να προφυλάξουμε τον Μαουρίσιο. Ήταν να παίξει 60-70 λεπτά, για να μην επιβαρυνθεί περισσότερο. Ήταν καλύτερη ιδέα να μείνει ο Βέρνμπλουμ και να προστατευτεί ο Μαουρίσιο".
Για το αν... αισιοδοξεί για την Τσέλσι, με φόντο την τελευταία αγωνιστική: "Δεν θεωρώ ότι θα βοηθήσει εμάς η Τσέλσι, αλλά τον εαυτό της. Είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο, έχει παίκτες με πολλές παραστάσεις και νομίζω ότι θα θέλουν να κερδίσουν. Έχουμε ένα παιχνίδι, στο οποίο θα είμαστε τέλειοι κι αυτό πρέπει να σκεφτόμαστε".
Για το παιχνίδι με τη Λαμία και τις επιλογές που έχει: "Είναι θέμα ανάλυσης του αντιπάλου και του τι έχουμε απέναντι μας. Σήμερα βρήκαμε απέναντι μας μία πολύ δυνατή ομάδα και ξέραμε ότι η πρόκριση θα παιζόταν σε ένα άλλο παιχνίδι. Για αυτό το λόγο, δώσαμε λίγο παραπάνω προσοχή στο παιχνίδι της Δευτέρας, έχουμε μετά ένα άλλο παιχνίδι και μετά την ΜΠΑΤΕ την Πέμπτη. Σίγουρα το ροτέισον μπορεί να βοηθήσει σε μερικές περιπτώσεις και έχουμε παίκτες που μπορούν να κάνουν πράγματα".

Γκολ: Ζιρού 27′ (σουτ), Ζιρού 37′ (σουτ), Χόντσον-Οντόι 60′ (σουτ), Μοράτα 78′ (κεφαλιά)
Κίτρινες: Κέιχιλ 54′ / Βέρνμπλουμ 50′
Κόκκινη: Χατσερίδης 7′ (απευθείας κόκκινη)

Τσέλσι: Κέπα, Ζαπακόστα (Αμπαντού 62′), Κρίστενσεν, Κέιχιλ, Έμερσον, Φάμπρεγκας, Λόφτους Τσικ, Μπάρκλεϊ, Πέδρο (Ουίλιαν 66′), Χόντσον, Οντόι, Ζιρού (Μοράτα 75′).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Χατσερίδης, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο (Πέλκας 79′), Σάχοφ, Ζαμπά, Ελ Καντουρί (Βαρέλα 75′), Πρίγιοβιτς (Ουάρντα 46′).

Διαιτητής: Τόβερ (Εσθονία)
Βoηθοί: Κόιβ, Χάρσινγκ
Επιπλέον βοηθοί: Φρίσερ, Σάαρ

Θεατές: 40.000

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...