9/12/18

oxyro N 3.545



13η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, Κ19

ΠΑΟΚ - ΑΕΛ - 2-1

Δείτε εδώ το βίντεο με τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα Κ19 ΠΑΟΚ-ΑΕΛ

Για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η Κ19 του ΠΑΟΚ επικράτησε στις εγκαταστάσεις του Λώλα της αντίστοιχης της ΑΕΛ με 2-1...

Οι Γκαρσία και Σνάουτσνερ επέλεξαν τον Ταλιχμανίδη κάτω από τα δοκάρια, τους Λύρατζη , Τσαούση, Διαμαντή και Μιχαηλίδη στην άμυνα, ο Μανιώτης πήρε τη θέση του Τσιγγάρα, που ήταν άρρωστος και έμεινε εκτός μάχης, Μπαλογιάννης και Χατζηστραβός αγωνίστηκαν στα χαφ, ενώ στην τριάδα της επίθεσης βρέθηκαν ο Τζοβάρας, ο Γαϊτανίδης και ο Δούμτσης.

Οι φιλοξενούμενοι από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού αφιέρωσαν όλη την προσοχή τους στην αμυντική τους γραμμή και κλείστηκαν στα καρέ τους από τον ΠΑΟΚ, έχοντας 11 παίκτες πίσω από τη σέντρα.Ο ΠΑΟΚ προσπαθούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες με κάθε πιθανό τρόπο, είτε με σουτ έξω από την περιοχή, με κάθετο παιχνίδι, από τα άκρα, αλλά τίποτα δεν μπορούσε να προξενήσει ουσιαστικό κίνδυνο στον αντίπαλο τερματοφύλακα.Αντίθετα η ΑΕΛ στην πρώτη της επιθετική ενέργεια άνοιξε το σκορ. Σε μία αντεπίθεση ο Πινακάς εξαπέλυσε ένα εντυπωσιακό σουτ και νίκησε τον Ταλιχμανίδη για το 0-1, κόντρα στη ροή του αγώνα.

Το παιχνίδι είχε μονόπλευρο ενδιαφέρον και διαδραματιζόταν μόνο μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ισοφαρίσει στο 42′ με έναν «κεραυνό» του Τσαούση έξω από την περιοχή.Το σκηνικό δεν άλλαξε και στο δεύτερο ημίχρονο με την ΑΕΛ και πάλι σε παθητικό ρόλο και τον Δικέφαλο να μην βρίσκει τρόπους να απειλήσει, πέρα από κάποια σουτ. Εν τέλει η λύτρωση για τους παίκτες του Γκαρσία ήρθε στο 79′ όταν ο Χατζηστραβός έστρωσε τη μπάλα στον Μπαλογιάννη και αυτός με άψογο τελείωμα έγραψε το τελικό 2-1.

ΠΑΟΚ: Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Τσαούσης, Διαμαντής, Μιχαηλίδης, Μανιώτης (72′ Πουρναράς), Μπαλογιάννης, Χατζηστραβός, Γαϊτανίδης (80′ Σαλαμούρας), Τζοβάρας, Δούμτσης (83′ Γκραγκαλατζίδης)


9η αγωνιστική της Handball Premier

Ολυμπιακό ΣΦΠ/Όμιλο Ξυνή - ΠΑΟΚ - 21-16

Δείτε ζωντανά το παιχνίδι ΕΔΩ

Ο ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π. / Όμιλο Ξυνή στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Handball Premier σε ένα παιχνίδι, στο οποίο δε βρήκε ποτέ ρυθμό γνωρίζοντας την ήττα με 21-16.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο ΠΑΟΚ πλήρωσε το κακό του ξεκίνημα, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα το σκορ να διαμορφωθεί σε 8-2 για τους γηπεδούχους. Μετά το 15ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Δικέφαλος πάτησε πιο γερά και με γκολ των Πετρίδη, Τζόνο και Τάσκοβιτς μείωσε τη διαφορά, πηγαίνοντας τελικά στο ημίχρονο ευρισκόμενος πίσω με τέσσερα γκολ, 10-6.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε στα ίδια επίπεδα, με την ψυχολογία του Δικεφάλου να κρατιέται χαμηλά λόγω του κακού πρώτου ημιχρόνου, συνέπεια της οποίας ήταν το άνοιγμα της διαφοράς στα 6 γκολ, που διατηρήθηκε καθ' όλη τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, με τον αγώνα τελικά να λήγει με τελικό σκορ 21-16.

Φυσικά, από τον αγώνα δεν έλειψαν υβριστικά συνθήματα τόσο για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, όσο και για τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Ιβάν Σαββίδη, γεγονός σύνηθες στις έδρες του Ολυμπιακού, με πρόσφατο παράδειγμα τον αγώνα της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Συλλόγου μας στη Γλυφάδα, όπου και ακούστηκαν αντίστοιχα συνθήματα.

Στην επόμενη αγωνιστική, ο Δικέφαλος υποδέχεται στο σπίτι του, το κλειστό της Νεάπολης, την ΑΕΚ το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...