25/2/18

oxyro N 3.329



Χάντμπολ Γυναικών Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας

ΠΑΟΚ – Νέα Ιωνία - 20-21

Σε ένα παιχνίδι που MVP ήταν η θεά τύχη μαζί με την αντίπαλο τερματοφύλακα ο ΠΑΟΚ REDLED έχασε την ευκαιρία του να γίνει Κυπελλούχος Ελλάδας 2018.

Όσον αφορά το σημερινό τελικό, ο Δικέφαλος στο πρώτο δεκάλεπτο έπαιξε εναντίον της αντίπαλης τερματοφύλακα Κεπεσίδου, η οποία έκανε τον αγώνα της ζωής της, κρατώντας την ομάδα μας στα 2 γκολ ενεργητικό, ενώ δε μας δόθηκε η ευκαιρία να τρέξουμε, εκδηλώνοντας σετ επιθέσεις.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, ο ΠΑΟΚ γύρισε καλύτερα την μπάλα και με υπομονή στην επίθεση ισοφάρισε 6-6, ενώ προηγήθηκε στο 23’ 6-7 και αμέσως μετά 6-8, αλλά τελικά παρουσιάζοντας τα συμπτώματα του πρώτου δεκαλέπτου βρέθηκε να κλείνει το ημίχρονο, υπολειπόμενος 2 τερμάτων της αντιπάλου του (12-10).

Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο ΠΑΟΚ πλήρωσε την επιθετική του δυστοκία ευρισκόμενος πίσω στο 40' λεπτό με 15-12.

Στο πέμπτο δεκάλεπτο ο ΠΑΟΚ ισοφάρησε 17-17, χάνοντας μάλιστα την ευκαιρία ακριβώς στο 50' να πάρει προβάδισμα στο σκορ με χαμένο πέναλτυ της Χατζηπαρασίδου η οποία μέχρι τότε είχε το απόλυτο 5/5 στις εκτελέσεις πέναλτυ.

Τελικά το παιχνίδι κρίθηκε στο τελευταίο κυριολεκτικά δευτερόλεπτο με ένα τυχερό-άτυχο γκολ στερώντας απο την ομάδα μας το Κύπελλο Ελλάδας.

Σε κάθε περίπτωση ο Α.Σ. ΠΑΟΚ ευχαριστεί τους φιλάθλους που βρέθηκαν δίπλα στην ομάδα και υπόσχεται ότι η προσπάθεια συνεχίζεται...

Χρήστος Τζουβάρας:
"Αξίζαμε κάτι καλύτερο από το ματς. Μας στοίχισαν τα πρώτα λεπτά και αποσυντονίστηκαν οι παίκτριες της ομάδας μου.

Ήμασταν αρκετά άστοχοι και δεν καταφέραμε να βρούμε λύσεις απέναντι σε μία εξαιρετική τερματοφύλακα όπως η Μάγδα Κεπεσίδου, που δίκαια αναδείχθηκε και πολυτιμότερη παίκτρια του τελικού.

Συνωμότησε το σύμπαν για να γίνει αυτό που έγινε στην τελευταία φάση και αντί το ματς να οδηγηθεί στην παράταση να χάσουμε έτσι τον τίτλο."

Για τις αλλαγές που έκανε με Ρόσκα αντί Σεραφίμοβα και Μάστακα αντί Νίκολιτς ανέφερε: "Δεν νομίζω ότι ήταν κακή η απόδοση της Ρόσκα. Έχουμε δύο τερματοφύλακες και παίζουν και οι δύο. Η Νίκολιτς έχασε πολλά σουτ και γι αυτό αντικαταστάθηκε από τη Μάστακα".

ΠΑΟΚ (Χρήστος Τζουβάρας): Σεραφίμοβα, Τσαουσίδου, Τσιομπάνου 2, Νούλα, Παναγιωτίδου, Γκάτζιου 1, Σελεμίδου, Ρόσκα, Μούρνου 4, Τζούρισιτς 1, Προκοπίδου, Νίκολιτς 3, Στοϊκόφσκα 2, Στρατάκη, Χατζηπαρασίδου 5, Μάστακα 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...