15/2/18

oxyro N 3.319












16η αγωνιστική - Basket League

Κύμη - ΠΑΟΚ - 88-85

Για την 16η αγωνιστική της Basket League, o ΠΑΟΚ έχασε εκτός έδρας από την Κύμη με 88-85...
Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα από την Κύμη με 88-85 στο «Τάσος Καμπούρης» για την 16η αγωνιστική της Basket League. Το παιχνίδι κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα, με τους παίκτες της Κύμης να είναι ψύχραιμοι από την γραμμή των βολών και τους παίκτες του ΠΑΟΚ να μην είναι εύστοχοι από την περιφέρεια.

Ηλία Παπαθεοδώρου:
«Συγχαρητήρια στον Γιάννη Καστρίτη και στην Κύμη για τη νίκη της. Έγινε ένα πολύ όμορφο και συναρπαστικό παιχνίδι σήμερα για τον κόσμο, με πολλές εναλλαγές στο σκορ και όμορφες φάσεις. Το επίπεδο μπάσκετ ήταν καλό και από τις δύο πλευρές.
Εμείς είχαμε κάποια θέματα στην άμυνα μας στο πρώτο ημίχρονο και παρότι είχαμε σκοράρει αρκετούς πόντους ήμασταν πίσω στο σκορ. Παρά το γεγονός ότι μείναμε αρκετά πίσω στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, είχαμε ένα πολύ καλό κομμάτι στην άμυνα μας και σε συνδυασμό με τις καλές επιλογές στην επίθεση περάσαμε μπροστά, αλλά νομίζω ότι στα τελευταία 6 λεπτά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε σε πάρα πολλά ανοιχτά σουτ που είχαμε, σε αντίθεση με την Κύμη που έβαλε ορισμένα μεγάλα σουτ. Το παιχνίδι πήγε στο τέλος, όπου ένα σουτ του McFadden έδωσε το πλεονέκτημα και τελικά τη νίκη στην Κύμη. Καλή συνέχεια στην Κύμη και στον Γιάννη Καστρίτη".
Για το κατά πόσο επηρεάζει την ομάδα το γεγονός ότι συμμετέχει σε 2 διοργανώσεις:
«Είναι ένα κομμάτι που μας δυσκολεύει στη διαχείρισή του. Θεωρώ ότι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό από το να προσπαθούμε και στις 2 διοργανώσεις, να παίζουμε καλά, να βελτιώνουμε τα λάθη μας και να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία. Δεν είναι εύκολο, αλλά αυτή είναι η δουλειά μας».

Τα δεκάλεπτα: 24-27, 51-46, 65-66, 88-85

Κύμη: Μανωλόπουλος 14 (4), Okereafor 11, Γερομιχαλός, C. Jones 6 (2) , Γλυνιαδάκης 10, Mc Ghee 7, Kyser, McFadden 18 (4), Μπάρλος, Smith 22 (1)

ΠΑΟΚ: Χρυσικόπουλος 9 (1), Κόνιαρης 15 (3), Καρράς 4, Μαργαρίτης 6, Ζάρας 14, Χαραλαμπόπουλος 4, Κατσίβελης 5 (1), Jackson 6, Goss 13 (2), Jones 9 (1)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...