3/2/18

oxyro N 3.304



Χάντμπολ Ανδρών 14η Αγωνιστική, Α1

ΠΑΟΚ - ΧΑΝΘ 36-25

Για την 14η αγωνιστική της Hanball Premier o ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV επικράτησε με 36-25 της ΧΑΝΘ, στο "Σπίτι του χάντμπολ" στην Μίκρα, το απόγευμα του Σαββάτου 3 Φεβρουαρίου.

Ο Δικέφαλος πέτυχε την ενδέκατη νίκη του στο πρωτάθλημα και την δεύτερη συνεχόμενη μέσα στην εβδομάδα μετά απο αυτή επί του Διομήδη στο Κύπελλο Ελλάδας.

Η ομάδα του Στέλιου Σεϊρεκίδη ξεκίνησε απο την αρχή πολύ δυναμικά το παιχνίδι με αποτέλεσμα να κλείσει το ημίχρονο προηγούμενη με 20-10.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ έκανε διαχείρηση δυνάμεων  με τον προπονητή της ομάδας να χρησιμοποιεί παίκτες με λιγότερο χρόνο συμμετοχής και να παίρνει την νίκη με 36-25.

Επόμενος αγώνας για τον ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV με την ομάδα του ΑΣΕ Δούκα, εκτός έδρας, στις 10/2.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η επανεμφάνιση του Βαγγέλη Αραμπατζή ο οποίος πήρε χρόνο συμμετοχής και έδειξε έτοιμος, προσθέτοντας ακόμα ένα "όπλο" στα χέρια του προπονητή της ομάδας.

Ημίχρονο: 20-10

ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV (Στέλιος Σεϊρεκίδης): Ζάγκας, Δελλιας, Παλάσκας 8, Τσίλης 6, Νικολαΐδης 1, Κοκώνης, Αποστόλου 3, Πετρίδης 1, Καλόμοιρος 5, Μαστορογιάννης 1, Αραμπατζής 4, Κέζιτς, Κυπραίος 4, Κολοβός 2, Βεσελίνοβιτς 1, Κοτανίδης.



Κ20 / 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League...

ΠΑΣ ΓιάννιναΠΑΟΚ -0-5

Η Κ20 του ΠΑΟΚ επικράτησε στο Αθλητικό Κέντρο Epirus, της αντίστοιχης του ΠΑΣ Γιάννινα με 5-0, σε παιχνίδι της 20ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομών της Super League...

ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης, Λύρατζης, Τσαούσης, Διαμαντής, Μιχαηλίδης, Μανιώτης, Τσιγγάρας, Χατζηστραβός, Παπαδόπουλος, Κόζακ, Γκαργκαλατζίδης, Συλλέκτης, Παπαθανασίου, Μπαλογιάννης, Χατζηδίμπας, Γαϊτανίδης,
Τζοβάρας, Δούμτσης



Κ17 /  19η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ- 1-0 

Βρέθηκε να χάνει από το 2ο μόλις λεπτό του αγώνα, με ένα μακρινό σουτ, έχασε πολλές ευκαιρίες ακόμα και στην εκπνοή της αναμέτρησης αλλά παρόλα αυτά η Κ17 έφυγε με άδεια χέρια από το Αγρίνιο,

γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από τον Παναιτωλικό για την 19η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Ο Δικέφαλος παρά το κακό ξεκίνημα και ο γρήγορο γκολ που δέχθηκε πήρε τα ηνία του αγώνα και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες με κύριους εκφραστές του Τσιάκαλο, Θεοδωρίδη και Κορέα αλλά δεν κατάφερε να βρει γκολ.Αποκορύφωμα η ανεπανάληπτη ευκαιρία δευτερόλεπτα πριν την λήξη της αναμέτρησης, όταν οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν μπόρεσαν να στείλουν εξ επαφής την μπάλα στα δίχτυα μετά από φάση διαρκείας.

Στα δυσάρεστα της αναμέτρησης, ο τραυματισμός του Πουρνάρα σε σύγκρουσή του με αντίπαλο αμυντικό. Οι δύο παίκτες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, όπου έγιναν ράμματα και στους δύο ποδοσφαιριστές.

ΠΑΟΚ: Ταλιχμανιδης, Ατματσίδης (80′ Βουτσάς), Παναγιώτου. Μουτζούρης, Αβεντισιάν, Καραμπέρης, Θεοδωρίδης, Γρόσδης (46′ Τσέλιος), Κορέας, Σπαρτιάτης (46′ Καλουτσικίδης), Πουρνάρας (23′ Τσιάκαλος και 70′ Σαπουντζής)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου