1/2/18

oxyro N 3.298



Χάντμπολ Γυναικών

ΠΑΟΚ  - Γ.Α.Σ Καματερού - 30-23

Ακόμα μία νίκη πρόσθεσε στο ενηργητικό του ο ΠΑΟΚ RED LED ο οποίος επικράτησε το απόγευμα της Τετάρτης 31 Ιανουρίου στο "Σπίτι του χάντμπολ" στη Μίκρα του  Γ.Α.Σ Καματερού με 30-23.

Σε ένα ακόμα παιχνίδι ο Δικέφαλος απέδειξε την ποιότητα και το βάθος του ρόστερ του επικρατώντας επί ενός αντιπάλου ο οποίος μόνο τυχαίος δεν είναι αφού βρίσκεται στη τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Τα κορίτσια του Χρήστου ΤΖουβάρα έδειξαν απο την αρχή ποιος είναι το "αφεντικό" του αγώνα κλείνοντας το ημίχρονο με 16-10 και τελικά το παιχνίδι με 30-23.

Πλέον η ομάδα ετοιμάζει τις βαλίτσες τις για το ταξίδι στην Κροατία για το οποίο αναχωρεί την Παρασκευή όπου το επόμενο Σαββατοκύριακο θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες την πανίχυρη Lokomotiva Zagreb στα πλαίσια του Round 3 του Challenge Cup, η οποία είναι και κάτοχος του τίτλου στο θεσμό.

Απο τα Ευρωπαϊκά αυτά παιχνίδια μόνο κέρδος μπορεί να έχει ο Δικέφαλος αφού θα προσθέσουν πολύτιμες εμπειρίες και παραστάσεις στις παίκτριες μας, οι οποίες, θα τις βοηθήσουν στις εγχώριες διοργανώσεις.

Ημίχρονο: 16-10

ΠΑΟΚ RED LED (Χρήστος Τζουβάρας): Νούλα, Μάστακα, Χατζηπαρασίδου, Γκάτζιου, Τσιομπάνου, Προκοπίδου, Μούρνου, Σεραφίμοβα, Νίκολιτς, Καβαζοπούλου, Παναγιωτίδου, Τζούρισιτς, Τσαουσίδου, Στρατάκη, Στοϊκόβσκα, Σαμολαδά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...