7/2/18

oxyro N 3.311




15η αγωνιστική της Α1 κατηγορίας υδατοσφαίρισης ανδρών.

Εθνικος Πειραιά - ΠΑΟΚ  -  2-7 (0-0, 1-3, 0-2, 1-2)

Την μεγαλύτερη έως τώρα νίκη της περιόδου πέτυχε ο ΠΑΟΚ MORRIS το απόγευμα της Τεταρτης 7/2 στο Κολυμβητήριο Πειραια καθώς επικράτησε του Εθνικού με 2-7 ο οποίος κρατούσε σταθερά την 3η θέση της βαθμολογίας απο την αρχή του πρωταθλήματος.

Ο Δικέφαλος μετά απο ένα λευκό πρώτο οκτάλεπτο στο οποίο διατηρήθηκε το 0-0, πάτησε "γκάζι" στο δεύτερο οκτάλεπτο κλείνοντας το ημίχρονο προηγούμενος με 1-3.

Στο ίδιο μοτίβο ο ΠΑΟΚ συνέχισε και στο τρίτο οκτάλεπτο όπου με ένα επιμέρους 0-2 διεύρυνε τον δείκτη του σκορ στο 1-5. Τα στατιστικά του Δικεφάλου μέχρι τότε ήταν: 2/8 στα ίσια, 1/1 στην κόντρα, 2/5 στο παραπάνω.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο o Δικέφαλος επικράτησε με ένα επιμέρους 1-2 φτάνοντας στο τελικό 2-7, με τους γηπεδούχους να υποκύπτουν στην ανωτερότητα του ΠΑΟΚ MORRIS.  

Η νίκη οφείλεται στην αγωνιστική ισορροπία που βρήκε η ομάδα αφενός με τον ερχομό του φουνταριστού Νίκολα Τομάσεβιτς και αφετέρου στην καθαρή νίκη του προπονητή Πάνου Βέργου στην μάχη των πάγκων ο οποίος απο άποψη τακτικής πήγε το παιχνίδι σε χαμηλό σκορ που είναι και το δυνατό σημείο της ομάδας λόγω της καλής αμυντικής συμεπριφοράς αλλά και της παρουσίας του κέρβερου Κώστα Γαλανίδη κάτω απο τα γκολπόστ ο οποίος ήταν εξαιρετικός για ακόμα ένα παιχνίδι.

Με την σημερινή του νίκη ο ΠΑΟΚ έφτασε τις 6 νίκες και 1 ισοπαλία στο πρωταθλημα καταγράφοντας ένα σερί 4Χ4 στο δεύτερο γύρο. 

Στα αξιοσημείωτα επίσης ότι ο ΠΑΟΚ πέτυχε την τέταρτη νίκη του εντός Λεκανοπεδίου.

Οι σκόρερς της ομάδα ήταν οι Τίγκας και Τομάσεβιτς με 2 γκολ και Μουρατίδης, Προσινικλής και Τσολακούδης με 1 γκολ.

ΠΑΟΚ ΜΟRRIS: Στα ίσια: 2/10, Στην κόντρα: 2/2, Στο παραπάνω: 3/6, Από φουνταριστό: 0/1, Σύνολο: 7/19

ΠΑΟΚ MORRIS (Πάνος Βέργος): Γαλανίδης, Σαρησάββας, Ζάτοβιτς, Προσινικλής Ν., Τάτσης, Τσολακούδης 1, Μουρατίδης 1, Παυλίδης, Τομάσεβιτς 2, Τίγκας 2, Προσινικλής Π. 1, Κεχαλάρης, Σιορδίλης, Κουλούρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.191

 Play Out Basket League  3η αγωνιστική  ΠΑΟΚ - Καρδίτσα - 85-70  Για την 3η αγωνιστική των Play Out της Basket League, ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 85...