17/2/18

oxyro N 3.322


Χάντμπολ Γυναικών

ΟΦΝ Ιωνίας - ΠΑΟΚ - 25-26 / Hμίχρονο: 12-14

Mεγάλη εκτός έδρας νίκη που ισοδυναμεί με την κατάκτηση της πρώτης θέσης της κανονικής περιόδου, η οποία δίνει το πλεονέκτημα έδρας στα play offs του πρωταθλήματος, πέτυχε ο ΠΑΟΚ REDLED επί του βασικού ανταγωνιστή του, τον ΟΦ Νέας Ιωνίας, με σκορ 25-26.

Τα κορίτσια του Δικεφάλου πανηγύρισαν το διπλό, αλλά αυτοί οι πανηγυρισμοί θα κρατήσουν μόνο μέχρι την επιστροφή πίσω.

Η ομάδα με το που θα "πατήσει" Θεσσαλονίκη σηκώνει μανίκια και ρίχνεται στην δουλειά, αφού το επόμενο Παρασκευοσάββατο έχει ραντεβού με έναν ακόμα τίτλο, αυτόν του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ειδικότερα όσον αφορά τον αγώνα ο Δικέφαλος έδειξε απο την αρχή της αναμέτρησης την ανωτερότητα και την ποιότητά του και πήρε μια διαφορά 6 γκολ κλείνοντας τελικά το ημίχρονο με 12-14.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα δεν άλλαξαν, με τις παίκτριες του ΠΑΟΚ να συνεχίζουν στον ίδιο ρυθμό και στον επιθετικό αλλά και στον αμυντικό τομέα παίρνοντας τελικά την νίκη με 25-26.

Ο ΠΑΟΚ REDLED συνεχίζει την αήττητη πορεία του μετρώντας 12Χ12 νίκες δείχνοντας ποιος είναι το "αφεντικό" στο πρωτάθλημα, ενώ με το σημερινό αποτέλεσμα παίρνει ένα μεγάλο ψυχολογικό αβαντάζ ενόψει Κυπέλλου.

To τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, η Ρουμάνα τερματοφύλακας Isabella Rosca, παρακολούθησε τον αγώνα απο τον πάγκο, καθώς στο τμήμα περιμένουν την έκδοση της μπλε κάρτας της.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα το γεγονός ότι αυτή είναι η πρώτη νίκη του Δικεφάλου σε αυτή την έδρα, κάτι το οποίο σημαίνει πολλά.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση το φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας την επόμενη Παρασκευή-Σάββατο (23-24/2).

Χρήστος Τζουβάρας:
«Συγχαρητήρια στα κορίτσια, πιστεύω πως αξίζαμε τη νίκη! Ήμασταν πολύ καλοί σε όλο το παιχνίδι, εκτός από κάποια σημεία στα οποία, λόγω των δίλεπτων αποβολών και της χαμηλής απόδοσής μας, δώσαμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να μας πλησιάσει και να περάσει μπροστά. Οι μάχες μεταξύ μας ξεκίνησαν, εμείς επιστρέφουμε στη Θεσσαλονίκη και ''πιάνουμε δουλειά'' ενόψει του Final 4, που θα πραγματοποιηθεί στην Κοζάνη το επόμενο σαββατοκύριακο! Θέλουμε το Κύπελλο!»

ΠΑΟΚ (Χρήστος Τζουβάρας): Σεραφίμοβα, Τσαουσίδου, Τσιομπάνου 2, Νούλα, Παναγιωτίδου 1, Γκάτσιου 3, Σελεμίδου, Μούρνου 1, Τζούριτσιτς 1, Προκοπίδου 3, Νίκολιτς 5, Στοϊκόφσκα 4, Στρατάκη, Χατζηπαρασίδου 6, Μάστακα



Χάντμπολ Ανδρών 16ης αγωνιστικής

ΠΑΟΚ - Πανελλήνιος ΓΣ - 36-20

Την τρίτη σερί και παράλληλα την δωδέκατη συνολικά νίκη του στο πρωτάθλημα της Handball Premier, πέτυχε ο ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ ΤV ο οποίος επικράτησε με 36-20 επί της ομάδας του Πανελληνίου, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο Δικέφαλος δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερο πρόβλημα στην αναμέτρηση και δεν δυσκολεύτηκε να πάρει απο την αρχή του αγώνα ένα ξεκάθαρο προβάδισμα και αρχικά έκλεισε το ημίχρονο με 17-10,  ενώ στην συνέχεια πήρε την νίκη με το ευρύ σκορ 36-20.

Ο προπονητής της ομάδας Στέλιος Σεϊρεκίδης είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο σε παίκτες με λιγότερες συμμετοχές, ενώ το ντεμπούτο του με την φανέλα του ΠΑΟΚ έκανε και ο νεαποκτηθείς Δανός τερματοφύλακας Τόμασμπεργκ Πόουλσεν, ο οποίος πήρε και αυτός  λεπτά συμμετοχής στο παιχνίδι ούτως ώστε να μπαίνει στο κλίμα της ομάδας.

Την επόμενη αγωνιστική ο Δικέφαλος αγωνίζεται και πάλι εντός έδρας αυτή την φορά με αντίπαλο την ομάδα του Φίλιππου Βέροιας (24/2).

Ημίχρονο: 17-10

ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV (Σεϊρεκίδης): Πόουλσεν, Κοτανίδης, Δελιάς, Τσίλης 2, Νικολαΐδης 4, Καλόμοιρος 1, Κέζιτς 2, Πετρίδης 2, Μαστορογιάννης 3, Βεσελίνοβιτς 6, Κολοβός, Αραμπατζής 4, Κυπραίος, Κοκώνης 3, Αποστόλου 9.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...