20/12/17

oxyro N 3.265




Κύπελλο Ελλάδος

ΠΑΟΚ  – ΧΑΝΘ - 27-16

Επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί ο ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV επικράτησε της ΧΑΝΘ σε αγώνα Κυπέλλου που πραγματοποιήθηκε στο «σπίτι του χάντμπολ» στη Μίκρα το απόγευμα της Τετάρτης 20 Δεκεμβρίου 2017, με τελικό σκορ 27-16, παίρνοντας την πρόκριση στους οχτώ του θεσμού.
Οι Κυπελλούχοι Ελλάδος, μετά το πρώτο αναγνωριστικό επτάλεπτο, όπου οι ομάδες εναλλάσσονταν στην πρωτοπορία του σκορ, πήραν τον έλεγχο του αγώνα και με όπλο τη διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ρόστερ, έκλεισαν αρχικά το ημίχρονο με 14-11 για να φτάσουμε στο τελικό σκορ 27-16.

Ο προπονητής Στέλιος Σεϊρεκίδης είχε τη δυνατότητα να δώσει χρόνο συμμετοχής και στους νεαρότερους αθλητές, οι οποίοι με τη σειρά τους, όπως άλλωστε και όλοι οι υπόλοιποι, τον δικαίωσαν με την απόδοσή τους.

Πλέον, ο Δικέφαλος έχει μπροστά του τις διακοπές των Χριστουγέννων να ανασυνταχθεί, να φορτίσει τις μπαταρίες του και να προετοιμαστεί ενόψει της απαιτητικής συνέχειας τόσο στο Πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...