20/12/17

oxyro N 3.263




 






3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος

AO Τρίκαλα - ΠΑΟΚ - 1-5

Για το πρώτο παιχνίδι της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, ο ΠΑΟΚ διέλυσε στα Τρίκαλα την τοπική ομάδα με 1-5...
Για το θεσμό του Κυπέλλου οι παίκτες της ομάδας δεν θα είναι μόνοι, συγκεκριμένα όπως σε κάθε ματς έτσι και σήμερα, ο κόσμος δεν άφησε μόνη την ομάδα, όπου περισσότεροι από 500 οπαδοί του ΠΑΟΚ ταξίδεψαν στα Τρίκαλα ώστε να συμπαρασταθούν στους «ασπρόμαυρους».
Ο Δικέφαλος ξεκίνηε το παιχνίδι με τουν Ρέι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα Μάτος - Βαρέλα - Κρέσπο - Δεληγιαννίδη, αμυντικά χαφ τους Σάκχοφ - Τσίμιροτ, μπροστά τους Πέλκας - Μπίσεσβαρ - Λημνιός και στην κορυφή ο Πρίγιοβιτς.

Ράζβαν Λουτσέσκου:
 Ήρθαμε να παίξουμε σοβαρά και κάναμε τεράστιο βήμα για την πρόκριση κάτι το οποίο ήταν και ο στόχος μας»
Για τα "νεκρά" διαστήματα στην σημερινή απόδοση της ομάδας: «Σε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι υπάρχουν καταστάσεις και καταστάσεις. Αυτό που είπα στους παίκτες μου στο ημίχρονο είναι ότι δεν είχαμε καλή επιλογή στην τελική προσπάθεια για να έχουμε μεγαλύτερο σκορ από το πρώτο ημίχρονο. Ξεκινήσαμε καλά με ευκαιρίες, εκτός από το γκολ που βάλαμε. Αλλά δεν μπορώ να πω ότι οπισθοχωρήσαμε εξαιτίας των χαμένων ευκαιριών. Είχε ένα καλό διάστημα και καλή ψυχολογία η ομάδα των Τρικάλων μετά την ισοφάριση και για αυτό συνέβη αυτό».

Γιάννης Μυστακίδης:
Για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους: «Είμαι πολύ χαρούμενος που αγωνίστηκα. Η ομάδα είχε καλή παρουσία, είμαστε ευχαριστημένοι και συνεχίζουμε την προσπάθεια μας»
Για τη φάση που παραλίγο θα χριζόταν σκόρερ: «Έκανα την κεφαλιά, αντί να μπει το γκολ, χτύπησα στο φρύδι... Βρίσκομαι σε καλή κατάσταση, θα δουλέψω σκληρά για να καταφέρω να επιστρέψω στην ενδεκάδα»
Για την συνέχεια στην σεζόν: «Η ομάδα πατάει καλά το τελευταίο μήνα και από εδώ και πέρα με την βοήθεια του κόσμου, όλοι μαζί να καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο».

Τρίκαλα: Αποστολίδης, Γκόλιας, Βέρτζος, Γιαννίτσης, Ανδρεόπουλος (71' Τσιάρας), Κοτσώνης, Γροντής, Χιντζίδης, Τόμιτς, Πάνος, Καπός. Αναπληρωματικοί: Βουτσελάς, Μυρσινιάς, Ζήσης, Ντίνας, Ζγκούρι, Κατσαντώνης, Τσιάρας.

ΠΑΟΚ: Ρέι, Βαρέλα, Μαλεζάς, Μάτος, Δεληγιαννίδης, Τσίμιροτ, Σάκχοφ, Λημνιός (68' Κάμπος), Μπίσεσβαρ (82' Μυστακίδης), Πέλκας (76' Κουλούρης), Πρίγιοβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...