2/12/17

oxyro N 3.238




Ποδόσφαιρο Γυναικών

ΠΑΟΚ - ΆρηΘ - 0-1

Ο ΠΑΟΚ MORRIS δεν τα κατάφερε στο ματς απέναντι στον ΆρηΘ και ηττήθηκε με 0-1.

Οι παίκτριες του Δικεφάλου παρ' ότι έκαναν μεγάλη προσπάθεια δεν μπόρεσαν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης αρνήθηκε δύο φορές πέναλτι σε μαρκαρίσματα μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων.

ΠΑΟΚ: Πελετίδου, Γκάτσου, Χατζηγιαννίδου, Πατερνά, Αδαμάκη (Γιάννου Ε.), Κακαμπούκη (Γιάννου Δ.), Παλαμά (Στράντζαλη), Μάρκου, Παντελιάδου, Ντιμιτρίγεβιτς, Βαρδαλή (Νεφρού)




13η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η Κ20

Ξάνθης - ΠΑΟΚ - 0-2

Για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η Κ20 του ΠΑΟΚ, κέρδισε εκτός έδρας την αντίστοιχη της Ξάνθης με 0-2...
Οι νεαροί παίκτες της δεύτερης ομάδας του Δικεφάλου μιμήθηκαν τους "μεγάλους" και έφυγαν με το διπλό από την Ξάνθη για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.
Οι Πάμπλο Γκαρσία και Μίροσλαβ Σνάουτσνερ κατέβασαν την ομάδα με αρκετές αλλαγές. Μετά από πολύ καιρό ο Μάριος Σιαμπάνης πήρε θέση κάτω από τα δοκάρια, οι Λύρατζης και Τσαούσης βρέθηκαν στα άκρα της άμυνας, ο Μιχαηλίδης ήταν ο παρτενέρ του Διαμαντή στα στόπερ, ο Μανιώτης συνέθεσε την τριάδα των χαφ μαζί με τους Μπαλογιάννη και Χατζηστραβό, ενώ στην επίθεση βρέθηκαν οι Τζοβάρας, Κόζακ και Γκαργκαλατζίδης.

ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης , Τσαούσης, Λύρατζης, Μιχαηλίδης, Διαμαντής, Μανιώτης, Μπαλογιάνης (75′ Τσιγγάρας), Χατζηστραβός (79′ Βράκας), Κόζακ, Τζοβάρας, Γκαργκαλατζίδης (69′ Δούμτσης).



Κ17

ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός - 5-0

Ο Παναιτωλικός «υπέστη», καθώς φαίνεται το ξέσπασμα της Κ17 του ΠΑΟΚ, η οποία με πέντε γκολ στο α' ημίχρονο τελείωσε το παιχνίδι και ανέκτησε την αυτοπεποίθηση, που έδειξε να στερείται σε κάποια παιχνίδια.
Το 1-0 έκανε στο 8' ο Γρόσδης, μετά από ασίστ του Αβεντισιάν, συνέχισε στο 24΄ο Ξιφιλίνος, έπειτα από πάσα του Θεοδωρίδη και το 3-0 έγινε στο 34' από τον Σπαρτιάτη και ασίστ του Πουρναρά. Ο ίδιος παίκτης, ο Σπαρτιάτης, σκόραρε και στο 35΄για το 4-0, μετά από πάσα του Γρόσδη και τέλος το 5-0 διαμόρφωσε ο Ξιφιλίνος στο 45' με ωραία ατομική ενέργεια.

ΠΑΟΚ: Μπαλωμένος, Πουρναράς (64' Τάχατος), Παναγιώτου, Μουτζούρης (46' Τσέλιος), Αβεντισιάν (64΄ Στοϊνοβιτς), Βουτσάς, Καραμπέρης, Θεοδωρίδης Δημ., Γρόσδης (64' Σαπουντζής), Ξιφιλίνος (67' Αλτιντζής), Σπαρτιάτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...