11/12/17

oxyro N 3.251






















14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - 4-0

Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ της αναμέτρησης  PAOK TV.

Δείτε το ΕΔΩ

Ο ΠΑΟΚ έχοντας τη συμπαράσταση 28.000 οπαδών μας διέλυσε στην Τούμπα με 4-0 τον Παναθηναϊκό, σε παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League...
O Λουτσέσκου παρέταξε στο αρχικό σχήμα τους Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, Κρέσπο, Βαρέλα, Μάτος, Μαλεζά στην άμυνα, Κάνιας – Μαουρίτσιο αμυντικά χαφ, Μακ – Πέλκα – Λημνιό μπροστά τους και τον Κουλούρη στην κορυφή της επίθεσης.

Ράζβαν Λουτσέσκου:
Για την εικόνα του ματς: «Όταν παίζεις εναντίον του Παναθηναϊκό το παιχνίδι έχει δυσκολίες, δεν είναι εύκολο ματς. Η ομάδα μου έπαιξε αρκετά καλά και πολύ έξυπνα. Ξεκινώντας με αυτή την ένταση, έχοντας μια ευκαιρία και ένα γκολ στα πρώτα λεπτά είναι φυσιολογικό να υπάρχει μια διαφορετική διαχείριση. Στο δεύτερο ημίχρονο βγήκαμε με την ίδια ενέργεια, καταφέραμε να σκοράρουμε τα υπόλοιπα γκολ. Κατά την διάρκεια όλου του αγώνα δεν ρισκάραμε καθόλου. Υπάρχουν παιχνίδια στα οποία συνεχίζεις να έχεις την ίδια ένταση και παιχνίδια που η ποιότητα του αντιπάλου σε οδηγεί να κάνεις ένα βήμα πίσω, ακόμα και αν δεν το θέλεις αυτό. Για τον λόγο αυτό θα πω ότι ήταν ένα από τα πιο έξυπνα ματς που αξιολόγησε η ομάδα μας».
Για τον Δημήτρη Πέλκα : «Αυτό που ανεβάζει την θέληση και την ενέργεια της ομάδας είναι η θέληση και το πνεύμα που έχουν όλοι. Θυμάμαι μια φορά με ρωτήσατε γιατί έβγαλα τον Πέλκα από το ματς ενώ ήταν από τους καλύτερους του παιχνιδιού, νομίζω ότι ήταν απέναντι στη Λαμία, θυμάμαι και άλλα ματς που έπαιξε πολύ καλά, δεν είναι η θέση που κάνει διαφορά σε αυτόν, είναι νοοτροπία που κάνει την διαφορά και ο ίδιος βρίσκεται σε μια πολύ καλή περίοδο. Είμαι σίγουρος πως καταλαβαίνει ότι υπάρχουν τεράστια σημεία βελτίωσης και για να είναι στο προσκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου, πρέπει να κρατήσει την ίδια στάση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Σήμερα και στο ματς της Ξάνθης υπήρχαν ενέργειες στις οποίες συμμετείχε όταν δεν είχαμε την μπάλα. Αλλά προσοχή και αυτό είναι ένα μήνυμα για τον ίδιο, αν χαλαρώσεις μια στιγμή, μπορεί να βρεθείς εκτός και θα είναι δύσκολο να επιστρέψεις στην κατάσταση που είσαι».
Για την αποβολή του Μακ : «Όταν είσαι έξω από το γήπεδο είναι λίγο δύσκολο να καταλάβεις αυτές τις καταστάσεις αλλά αν μπορείς να είσαι στο γήπεδο να δεις το στρες που υπάρχει, τόσο κατά την διάρκεια της εβδομάδας αλλά και κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, καταλαβαίνεις. Η αντίδραση του τιμωρεί τον ίδιο αλλά και εμάς για το επόμενο ματς, αλλά πρέπει να πούμε ότι έχει κάνει ένα φανταστικό παιχνίδι μέχρι εκείνο το σημείο και πιθανόν η αντίδραση του αυτή να ήρθε από τη θέληση που είχε να παίξει, κάτι που οδήγησε στο να... εκραγεί εκείνη τη στιγμή. Πρέπει να μάθουμε να διαχειριζόμαστε αυτές τις καταστάσεις, αλλά υπάρχουν και αντιδράσεις που μπορεί να δικαιολογηθούν μέχρι ένα βαθμό».
Για τους έντονους πανηγυρισμούς του στα γκολ : «Είναι φυσιολογικό. Δεν υπάρχει κάποια εξήγηση, είπα πριν ότι είναι αντιδράσεις που ήρθαν φυσιολογικά. Σήμερα κατάλαβα στο δεύτερο γκολ ότι κερδίσαμε το παιχνίδι ή τουλάχιστον ήταν ένα καλό βήμα για τη νίκη. Στην Ξάνθη, δεν ξέρω, η αντίδραση ήταν από την πλευρά των παικτών που ήρθαν στο πάγκο για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί. Στο δεύτερο γκολ απέναντι στη Ξάνθη το πανηγύρισα τόσο πολύ γιατί είχαμε μια κουβέντα με τους παίκτες, ότι δεν καταφέρνουμε να... σκοτώσουμε τα ματς όταν είναι στο 1-0 και σε εκείνη τη στιγμή καταφέραμε να κάνουμε το 2-0. Σε κάθε περίπτωση είναι συναισθήματα που δεν μπορείς να ελέγξεις».
Για τις δηλώσεις του στις αρχές του πρωταθλήματος ότι σε λίγο διάστημα θα δουν όλοι πως θα παίζει ο ΠΑΟΚ: «Η υπευθυνότητα που έχουμε, η δουλειά των παικτών σε κάθε ενέργεια με αφήνει ικανοποιημένο, ο έλεγχος του παιχνιδιού και το πως καταφέρνουμε να περάσουμε από τις επιθετικές καταστάσεις στη στιγμή που δεν έχουμε την μπάλα. Το αποτέλεσμα ήταν αυτό που ήταν, κάναμε ένα... έξυπνο παιχνίδι, δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να μας απειλήσει, όπου παίζαμε απέναντι σε μια ομάδα με πολύ ποιότητα».
Για την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη : «Είναι πολύ νωρίς για αυτή την κουβέντα, τις επόμενες ημέρες... Έχουμε σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας...».
Για τον Βαρέλα : «Είναι διαφορετικές ενέργειες, κάποιες φορές πρέπει οι παίκτες να το απολαμβάνουν, σήμερα ήταν μια καλή στιγμή για να το απολαύσει και ο ίδιος. Στο ματς με τον Πανιώνιο ήταν διαφορετική κατάσταση γιατί αυτή η ενέργεια, ήρθε από μια φάση που είχαμε. Υπήρξε μια σέντρα, την οποία πήρε ο αντίπαλος και δεν κατάφερε να γυρίσει μετά από την πάσα του Βαρέλα ο Λημνιός. Θυμάμαι και σήμερα μια παρόμοια φάση όπου αμυνόμασταν με Λημνιό-Μαουρίσιο και επέστρεφε ο Βαρέλα, αυτό συμβαίνει στις στημένες φάσεις, οπότε μπορεί να βρεθεί και σε αυτή τη θέση».

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Κρέσπο, Βαρέλα, Μάτος, Μαλεζάς, Κάνιας (57' Τσίμιροτ), Μαουρίτσιο, Μακ, Πέλκας, Λημνιός (79' Κάμπος), Κουλούρης (69' Πρίγιοβιτς).

Παναθηναϊκός: Διούδης, Ινσούα, Μολέδο, Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος, Λουντ, Κουρμπέλης, Καμπέσας, Βιγιαφάνες (85' Δώνης), Γιόχανσον (46' Χίλιεμαρκ), Αλτμαν (69' Χουλτ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου