16/12/17

oxyro N 3.261



 






15η αγωνιστική της Superleague 

Πλατανιάς Χανίων - ΠΑΟΚ - 0-1

Δείτε το video ΕΔΩ

Για την 15η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε στην Κρήτη τον Πλατανιά με 0-1 και έπιασε την αεκ στην κορυφή της βαθμολογίας..

Ράζβαν Λουτσέσκου
Για τη σημερινή εμφάνιση της ομάδας του και τη νοοτροπία των παικτών του: «Κάθε παιχνίδι στο ποδόσφαιρο είναι διαφορετικό. Σε κάθε ματς κουβαλάς κάτι διαφορετικό από το προηγούμενο παιχνίδι. Πιθανόν να μην είχαμε την καλύτερη δυνατή συγκέντρωση, έχοντας απέναντι μας έναν αντίπαλο που βρίσκεται στην τελευταία θέση. Για αυτό ξεκινήσαμε άσχημα στο παιχνίδι, μπήκαμε στο ματς μετά από 30 λεπτά. Στο δεύτερο μέρος δημιουργήσαμε, σκοράραμε και μπορώ να πω ότι ρισκάραμε κιόλας λίγο στο αντίπαλο transition, ενώ είχαμε κι άλλες ευκαιρίες για γκολ. Το πιο σημαντικό είναι ότι ενώ δεν είχαμε την απόδοση που είχαμε στα τελευταία παιχνίδια, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε με ακόμη μεγαλύτερο σκορ. Είναι σημαντικό να κερδίζεις, ακόμη κι όταν δεν έχεις την καλύτερη απόδοση»
Για το φινάλε του πρώτου γύρου και το αν θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ πήρε ότι του άξιζε: «Είναι μία περίεργη κατάσταση για να την εξηγήσουμε. Παίξαμε 8 παιχνίδια εκτός κι άλλα 7 στην Τούμπα. Τα δυο ντέρμπι ήταν εκτός, μόνο με τον Παναθηναϊκό ήταν εντός. Θα μπορούσα να πω ότι κάτι μας έλειψε σε αυτό το γύρο, αλλά πιθανόν και οι αντίπαλοι να πουν το ίδιο. Κάναμε πολύ καλά παιχνίδια εντός έδρας, αλλά και κάποια καλά εκτός. Η μεγαλύτερη διαφορά ήταν ότι δεν καταφέρναμε να τελειώσουμε τα παιχνίδια στα εκτός έδρας παιχνίδια, αλλά σήμερα είμαι χαρούμενος γιατί κάναμε αυτό που έπρεπε, είχαμε την ταπεινότητα να παλέψουμε για τη νίκη ακόμη και μετά το 1-0» .
Για τις μεταγραφές: «Υπάρχουν 1-2 θέσεις που έχετε προσέξει κι εσείς ότι χρειαζόμαστε ενίσχυση, αλλά είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για αυτό. Έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι μπροστά μας την Τρίτη κι είναι στο ίδιο στυλ» .
Για το δίδυμο Κάνιας-Μαουρίσιο: «Ο Κάνιας επέστρεψε μετά από καιρό, έκανε ένα καλό ματς σήμερα και ήθελα να του δώσω συνέχεια, γιατί στο δεύτερο γύρο θα χρειαστούμε όλους τους παίκτες. Κι επίσης, σήμερα πίστευα ότι θα ήταν πολύ πιο χρήσιμο σε αυτό το γήπεδο αυτό το δίδυμο, γιατί θα μπορούσαμε να κινήσουμε πιο γρήγορα την μπάλα, με βάση και τον σχηματισμό του Πλατανιά. Ο Τσίμιροτ μας έδωσε πολύ μεγάλη ισορροπία και σιγουριά όταν δεν είχαμε την μπάλα. Δεν έχει σημασία να μιλήσουμε για την ενδεκάδα ή όχι, ο Τσίμιροτ έπαιξε σχεδόν όλα τα παιχνίδια από το ξεκίνημα και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από αυτόν»

Πλατανιάς: Κοκκαλάς, Vanderson, Αγγελόπουλος (71' Stanisavljevic), Παπανικολάου (85' Stojcev), Καρυπίδης, Devesa, Δημούτσος, Oues, Grzelczak, Dikamona, Στάμου (81' Πατράλης ).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Matos, Varela, Μαλεζάς, Crespο, Μauriciο (64' Cimirot), Κanas (86' Shakhov), Campos (72' Biseswar), Πέλκας. Λημνιός, Κουλούρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.23

Ποδόσφαιρο Γυναικών Νοκ-Αουτ Προημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδος  ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - Γήπεδο Νέων Επιβατών Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 16:00