11/12/17

oxyro N 3.250



7η αγωνιστική της Volley League

Φοίνικας Σύρου - ΠΑΟΚ - 0-3

Για την 7η αγωνιστική της Volley League, ο ΠΑΟΚ επικράτησε στο κλειστό "Δ. Βικέλας" της Σύρου, του Φοίνικα με 3-0 σετ...

Ο Ντανιέλε Ρίτσι ξεκίνησε στο παιχνίδι τους Γκόμεζ, Τακουρίδη, Πελεκούδα, Βαλκίερς, Σαφράνοβιτς, Μαρτίνεθ και στη θέση του λίμπερο τον Παπαδημητρίου. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να φτάσει πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ προηγούμενος με 7-8 όμως ο Φοίνικας, με ένα σερί 3 πόντων και τον Γάτση να έχει 2 άσσους, προηγήθηκε 10-8, αναγκάζοντας τον τεχνικό του Δικεφάλου να καλέσει τάιμ άουτ. Οι γηπεδούχοι έφτασαν στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ έχοντας μια διαφορά 5 πόντων (16-11). Ο Δικέφαλος αντέδρασε, ισοφάρισε σε 20-20, με πόντους από τους Παντακίδη, Τακουρίδη και Σαφράνοβιτς και πέρασε μπροστά με 20-22, καταφέρνοντας να κερδίσει το σετ με 22-25.

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να βρίσκονται μαζί μέχρι το 5-5, όπου ο Δικέφαλος, με Τακουρίδη και Γκόμεζ, έκανε το 5-8 στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ του δεύτερου σετ. Με μπλοκ του Τακουρίδη πάνω στον Πέτερλιν, μπλοκ άουτ ο Σαφράνοβιτς, επίθεση από τον Γκόμεζ και τον άσσο από τον Μαρτίνεθ, διαμορφώθηκε το 12-17, αναγκάζοντας τον προπονητή του Φοίνικα να καλέσει τάιμ άουτ. Οι γηπεδούχοι έβγαλαν αντίδραση και κατάφεραν να πλησιάσουν στο 20-21, έπειτα από καλό σέρβις του Γάτση και πόντο από τον Γιορντάνοφ. Ο Μαρτίνεθ και ο Τερζής, που πέρασε στη θέση του Γκόμεζ, έκαναν το 20-23 , όμως το μπλοκ πάνω στον Σαφράνοβιτς ανάγκασε τον τεχνικό των Πρωταθλητών να καλέσει τάιμ άουτ. Ο Φοίνικας κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα 24-24, όμως οι δυο πόντοι του Σαφράνοβιτς έδωσαν το σετ στον ΠΑΟΚ με 25-27, κάνοντας το 0-2.

Στο τρίτο σετ , οι Πρωταθλητές Ελλάδος πήραν ένα προβάδισμα 4 πόντων, στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ (4-8). Το σερί του ΠΑΟΚ και τα λάθη των παικτών του Φοίνικα ανάγκασαν τον Όσκερ Κάσζμαρτζικ να καλέσει τάιμ άουτ, βλέποντας την ομάδα του να βρίσκεται πίσω με 6 πόντους διαφορά. Ο Πεντίδης, ο Γιορντάνοφ και τα δυο μπλοκ από τον Γάτση διαμόρφωσαν το 14-16 με ένα 5-0 σερί για τον Φοίνικα. Οι Πρωταθλητές δεν άφησαν περιθώρια αμφισβήτησης και με επιθετικές λύσεις, κυρίως από τον Γκόμεζ, διαμορφώθηκε το 22-25 κάνοντας το 0-3 που τους χάρισε το τρίποντο.


Κ20 - 14η αγωνιστική της Super League

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - 0-1

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Για την 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η Κ20 του Δικεφάλου ηττήθηκε εντός έδρας από τον Παναθηναϊκό στην Σουρωτή με 0-1 και έχασε πολύτιμο έδαφος στο κυνήγι του τίτλου, μένοντας έξι βαθμούς πίσω από τους Πράσινους.

ΠΑΟΚ : Σιαμπάνης , Δημητρίου , Μιχαηλίδης, Διαμαντής, Λύρατζης, Μπαλογιάννης, Μανιώτης (86′ Βρακάς), Χατζηστραβός, Τζοβάρας (76′ Παπαδόπουλος), Κόζακ, Γκαργκαλατζίδης (61′ Δούμτσης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου