27/9/15

oxyroN2.619












5η αγωνιστική της Super League

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ  - 1-2

Μπροστά 500 οπαδούς μας, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League, ο ΠΑΟΚ κέρδισε στο Περιστέρι με 2-1 τον Ατρόμητο, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ 63'. Μπερμπάτοφ - Μακ οι σκόρερς του Δικεφάλου ...

Δείτε το video ΕΔΩ

Ιγκόρ Τούντορ:
Για το χρόνο που χρειάστηκε η ομάδα να γυρίσει το σκορ:
"Το παιχνίδι θα ήταν διαφορετικό αν είχαμε καταφέρει να σκοράρουμε στο πρώτο ημίχρονο, Συμβαίνει σε πολλές περιπτώσεις στο ποδόσφαιρο να σκοράρει ο αντίπαλος με μία ευκαιρία, αλλά καταφέραμε και το γυρίσαμε και αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την προσπάθειά τους".
Για την ανατροπή:
"Αν έχεις την σωστή νοοτροπία σε κάθε παιχνίδι μπαίνεις για να πάρεις τη νίκη και όσο κερδίζεις αυτό σε βοηθά. Το ποδόσφαιρο είναι περίεργο άθλημα, δείξαμε χαρακτήρα, καρδιά και γυρίσαμε ένα τέτοιο παιχνίδι".
Για το γεγονός ότι η ομάδα έχασε πολλές ευκαιρίες:
"Δεν με ανησυχεί. Μακάρι όλα τα παιχνίδια να είναι έτσι και η ομάδα μου να δημιουργεί τις ευκαιρίες, ακόμη και δεν μπορούμε να σκοράρουμε εύκολα. Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ανοικτό, μείναμε με τρεις παίκτες πίσω, αλλά το ποδόσφαιρο μας έδωσε στο δεύτερο ημίχρονο, αυτό που δεν μας έδωσε στο πρώτο με την υπεροχή που έχουμε και δεν μπορούσαμε να πετύχουμε γκολ".
Για τα δύο επικείμενα παιχνίδια κόντρα σε Ντόρτμουντ και Ολυμπιακό:
"Πρέπει να ξεχάσουμε το σημερινό παιχνίδι, πρέπει να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για αυτά τα δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια που έχουμε πλέον μπροστά μας".
Για την κούραση:
"Υπήρχε μία κούραση, αλλά όταν μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία το αποτέλεσμα σε ξεκουράζει. Υπάρχει χρόνος μεταξύ των αγώνων, έχουμε νεαρούς ποδοσφαιριστές και είμαι σίγουρος ότι θα αντέξουν".
Για τον Μπερμπάτοφ:
"Θα αλλάξω την τακτική μου που δεν σας λέω πάντα την ενδεκάδα και θα σας πω ότι την Πέμπτη θα είναι στη βασική ενδεκάδα".
Για την στιγμή έντασης που είχε με τον Κοντοέ:
"Δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω στο πρωτάθλημα, πολλές φορές ο αντίπαλος να μην μπαίνει να παίξει, αλλά να κερδίζει χρόνο, αλλά είναι κάτι που τελείωσε και δεν έχει σημασία".

Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ
Φυσικά ο Μπερμπάτοφ ρωτήθηκε για το γκολ που έβαλε λέγοντας: «δεν έχει σημασία τι κάνω εγώ, αλλά η ομάδα, που είναι πάνω από όλα»
Για τα ματς με Ντόρτμουντ και Ολυμπιακό τόνισε: «Η Ντόρτμουντ είναι πολύ καλή ομάδα και πρώτα πρέπει να σκεφτούμε αυτό το ματς αρχικά και μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό».

Γιώργος Τζαβέλλας 
Για το σημερινό αγώνα: «Είμαστε χαρούμενοι με τη νίκη και την ανατροπή, αλλά πιστεύω ότι μας αδικεί η εξέλιξη του σκορ. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει εμείς πρώτοι το προβάδισμα, αλλά ακόμα κι έτσι είμαστε χαρούμενοι. Φέτος είμαστε πιο ομάδα, δουλεύουμε και στο σύστημα και παντού.
Για τα ματς με Ντόρτμουντ και Ολυμπιακό που ακολουθούν:  Ακολουθούν δύο δύσκολα παιχνίδια, με την Ντόρτμουντ θα παίξουμε πιο κλειστά, θα πάμε και εκεί για τη νίκη. Με τον Ολυμπιακό, είναι ένα παιχνίδι στην έδρα μας που θα το δούμε όπως όλα τα υπόλοιπα, θα μπούμε δυνατά για να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Ρόμπερτ Μακ
Για τη θέση στην οποία αγωνίζεται: «Είναι πολύ καλή η θέση για εμένα στο σύστημα που παίζουμε. Έχω πολλές ευκαιρίες για να σουτάρω, να κάνω καλές κινήσεις. Παίζουμε ποδόσφαιρο όμως, καλύτερο ποδόσφαιρο και νομίζω πως σε αυτήν τη φάση της σεζόν είμαστε πολύ δυνατοί και κερδίζουμε τα παιχνίδια, αυτός είναι ο λόγος που κερδίζουμε», ανέφερε αρχικά.
Για το αν βλέπει ξανά τους αγώνες : «Σίγουρα, τα αναλύουμε με την ομάδα, τι κάναμε λάθος, τι σωστά. Κάθε φορά προσπαθούμε να παίζουμε το παιχνίδι μας για να κερδίσουμε. Προσπαθούμε σκληρά, παίξαμε ήδη σκληρά ματς κι αν παίζουμε καλά κερδίζουμε. Ακόμα κι αν δεν παίζουμε καλά όμως, είμαστε δυνατοί και μπορούμε να πάρουμε τα παιχνίδια. Έχουμε δύο μεγάλα ματς τώρα, εκεί θα φανεί πόσο δυνατοί είμαστε».
Για το εάν βλέπει ξανά τα παιχνίδια για να δει πως σκοράρει : «Δεν βλέπω τα παιχνίδια μου για αυτόν τον λόγο. Προσπαθώ σε κάθε ματς να σκοράρω, έτσι μπαίνω στις αναμετρήσεις. Στο τελευταίο ματς είχα κακή τύχη, είπα πως θέλω να σκοράρω κι έγινε σήμερα. Αυτή είναι η νοοτροπία μου, δεν ξέρω εάν τελειώνω τις φάσεις καλύτερα με ένα άγγιγμα ή δύο. Κάποιες φορές τα πάω καλά, κάποιες όχι. Και σήμερα και την άλλη φορά θα προσπαθήσω το ίδιο. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίζει ο ΠΑΟΚ, για αυτό παίζω».
Για τα παιχνίδια που έπονται με Ντόρτμουντ και Ολυμπιακό: «Είναι δύο μεγάλα παιχνίδια. Πρώτα η Ντόρτμουντ, παίζουμε στην Τούμπα όπου είμαστε πολύ δυνατοί. Στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις ποιος κερδίζει. Εάν προσπαθήσουμε σκληρά, μπορούμε να κερδίσουμε και τα δύο. Είναι πολύ δύσκολα παιχνίδια, μπορούμε να νικήσουμε εάν παίξουμε το ποδόσφαιρό μας».
Για το αν έχει δει φέτος την Ντόρτμουντ: «Δεν έχω εικόνα από τα πρόσφατα ματς της. Η Ντόρτμουντ όμως είναι ομάδα Champions League. Παίζουν όμως στο Europa, απέναντι σε εμάς και θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε την Ντόρτμουντ στην Τούμπα. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς και μετά θα δούμε τον Ολυμπιακό. Σε κάθε ματς η Ντόρτμουντ μπαίνει για να κερδίσει, είναι μεγάλη ομάδα αλλά όπως παίζουμε στην έδρα μας, μπορούμε να κερδίσουμε και θα κάνουμε το καλύτερο. Θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά με το σημερινό πάθος όλα είναι δυνατά».
Για το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό: «Αρχικά έχουμε την Τετάρτη, έπειτα θα δούμε με τον Ολυμπιακό. Έχουμε δει τα παιχνίδια του, παίζει καλά. Στην Τούμπα όμως όλα είναι πιθανά. Συγκεντρωνόμαστε όμως στην Ντόρτμουντ και μετά στον Ολυμπιακό. Θέλω να παίζω μεγάλα παιχνίδια και θα δούμε τι θα γίνει».

Διαιτητής:  Καλογερόπουλος
Γκολ: Ούμπιδες 63΄/ Μπερμπάτοφ 72΄, Μακ 90΄
Κάρτες: Γοδόι 24΄, Ουσέρο 70΄, Γκορμπούνοφ 81΄, Κυβρακίδης 83΄/ Μακ 90΄

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Ουσέρο, Κοντοές, Γοδόι, Φυτανίδης, Στόιτσεφ (46' Πίτου Γκαρσία), Λαζαρίδης, Κιβρακίδης, Ούμπιντες, Μπρίτο (59' Λε Ταλέκ), Ναπολεόνι.

ΠΑΟΚ: Όλσεν, Βίτορ (71' Σάμπο), Κόστα, Τζαβέλλας, Κωνσταντινίδης (59' Μπερμπάτοφ), Κάτσε, Τζιόλης, Ροντρίγκες, Μακ, Πέλκας, Αθανασιάδης (64' Ζάιρο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...