12/9/15

oxyroN2.604














Φιλικό παιχνίδι  Μπάσκετ 

Ερυθρό Αστέρα - ΠΑΟΚ - 72-70

Ο ΠΑΟΚ έχασε από τον Ερυθρό Αστέρα με σκορ 70-72, στο ματς που έδωσε το Σάββατο για το Mega Leks Cup. Πλέον ο "Δικέφαλος" την Κυριακή θα παίξει με τον ηττημένο του αγώνα Μέγκα Λεκς-Τράμπζονσπορ.

Σούλης Μαρκόπουλος
"Είδαμε την ομάδα μας σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα. Κανένας τέτοια εποχή δεν είναι έτοιμος και σίγουρα υπάρχουν πολλά πράγματα τα οποία πρέπει να βελτιώσουμε στο παιχνίδι μας, αλλά και αρκετά θετικά που είδαμε. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η ομάδα, όταν βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ δεν τα παράτησε, αλλά γύρισε στο ματς και το διεκδίκησε ως το τέλος. Η ομάδα είναι και κουρασμένη από τις προπονήσεις και το πρόγραμμα που είχαμε ως τώρα, αλλά με τα παιχνίδια ελπίζουμε ότι θα βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο".

Οι δηλώσεις του Βασιλειάδη
"Ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ, με έναν πολύ σκληρό αντίπαλο και με δεδομένο ότι μας λείπει ένας σέντερ, τα μηνύματα που βγαίνουν από αυτό το παιχνίδι πιστεύω ότι μόνο θετικά μπορεί να είναι. Φυσικά και θέλουμε να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι, ακόμη και στα φιλικά, είναι δεδομένο ότι θέλουμε ακόμη δουλειά και υπάρχουν πολλά που πρέπει να διορθώσουμε, αλλά νομίζω ότι προσπαθήσαμε πολύ, διεκδικήσαμε το παιχνίδι και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Τα φιλικά που έχουμε είναι απέναντι σε πολύ δυνατούς αντιπάλους και θα μας βοηθήσουν. Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω ξανά με αυτή την φανέλα, έχω βρει την χαρά του να παίζω μπάσκετ, δεν έχει καμία σημασία πόσους πόντους βάζω, αλλά να παίζει καλά η ομάδα, να κερδίζει και κυρίως να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι".

Τα δεκάλεπτα: 17-18, 34-31, 56-46, 72-70

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Rabic 4, Dangubic 8 (2), Mitrovic 3, Lazic 4, Jovic 10, Σχορτσιανίτης, Apic, Tejic 6, Nastic 19, Simanic 2, Guduric 2, Thompson 13 (1).

ΠΑΟΚ: Duvnjak 9 (3), Tepic 9, Λιάπης, Βασιλειάδης 18 (2), Κακαρούδης 2, Τσόχλας 3 (1), Δέδας 3 (1), Μαργαρίτης 8 (2), Κώττας 2, Markovic 16 (2), Καμάρας.












3η αγωνιστική Super League Κ20 

Βέροια - ΠΑΟΚ - 2-3

Για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η Κ20 του ΠΑΟΚ επικράτησε σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι εκτός έδρας της Βέροιας με 2-3 σε παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου

ΠΑΟΚ:Κουτογλίδης, Τοπαλίδης (80′ Άρμπι), Χατζηδίμπας, Τσελεπίδης, Παντεκίδης, Πατράλης, Παναγιωτίδης, Κτιστόπουλος, Δεληγιαννίδης (76′ Κούστα), Συράκος (65′ Ραγκέλοφ), Πόζογλου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...