17/9/15

oxyroN2.610








 
 
















Πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League

Γκαμπάλα - ΠΑΟΚ - 0-0 

Για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League και μπροστά σε 20 ηρωικούς οπαδούς μας , o ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0, στο εκτός έδρας παιχνίδι με την  Γκαμπάλα χάνοντας ορισμένες σπουδαίες ευκαιρίες, αλλά έχοντας σε πολύ καλή βραδιά τον Όλσεν που τον έσωσε όταν χρειάστηκε.

Ιγκόρ Τούντορ
Αν θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ πήρε ότι άξιζε και το σχόλιό του για τη νίκη της Ντόρτμουντ στις καθυστερήσεις: "Είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας. Ήμασταν καλύτεροι, αξίζαμε τη νίκη, αλλά δεν ήταν εύκολο σε αυτό το γήπεδο και απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως η Γκαμπάλα. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει, αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει κιόλας με τις ευκαιρίες που δημιούργησαν οι αντίπαλοι. Τα αποτελέσματα δεν μου αρέσει να τα υπολογίζω Πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι για να πετύχουμε τους στόχους μας".
Τι έφταιξε και ο ΠΑΟΚ δεν έβγαλε φάσεις και αν θα ήταν πιο απειλητικός αν ο Ζάιρο έμπαινε νωρίτερα στη θέση του Σάμπο: "Στα τελευταία 10-12 λεπτά δείξαμε ότι θέλαμε τη νίκη και όχι την ισοπαλία.  ίσως κάποιος άλλος στη θέση μου να διάλεγε την ισοπαλία. Γι΄αυτό το λόγο κάναμε και αυτή την αλλαγή, ώστε να πιέσουμε για τη νίκη. Δεν είναι εύκολο να παίζεις εκτός έδρας σε ένα τέτοιο γήπεδο, αλλά κάναμε ευκαιρίες, χωρίς όμως να σκοράρουμε. Ίσως κάποιοι παίκτες στο κέντρο δεν ήταν στην καλύτερη μέρα τους, αλλά αυτό είναι κάτι που συμβαίνει. Επιπλέον ο Μπερμπάτοφ έβγαλε πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι, όπως και ο Γκολάσα. Ρισκάραμε και θέλαμε να πάρουμε τη νίκη".
Αν έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία της αριστερής πλευράς: "Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση του Γκάρι, βοήθησε και ανασταλτικά. Γενικά η αριστερή πλευρά ίσως να ήταν καλύτερη και από τη δεξιά".
Αν ο ΠΑΟΚ έχει την εικόνα που θέλει ο ίδιος ενόψει των δύσκολων αγώνων που ακολουθούν: "Είμαι ικανοποιημένος από το επίπεδο των τελευταίων εκτός έδρας εμφανίσεων. Είναι και θέμα αντιπάλου. Οι παίκτες βγάζουν στο γήπεδο αυτό που κάνουν στις προπονήσεις, δημιουργούν ευκαιρίες. Κρατάμε τα θετικά, κρατάμε τα αρνητικά και συνεχίζουμε την προσπάθεια για να βελτιωνόμαστε".

Ρόμπιν Όλσεν
«Ηταν δύσκολα σήμερα… Παίξαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα στην έδρα της. Δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο θα θέλαμε. Δε μου άρεσε το αποτέλεσμα, αλλά δε χάσαμε».
Για το αν το αποτέλεσμα ήταν θετικό ή αρνητικό:
«Ο ένας βαθμός είναι καλύτερος από τους μηδέν βαθμούς. Πρέπει να πάρουμε ότι καλό είχαμε σήμερα και να κοιτάξουμε μπροστά. Παίζουμε στην έδρα μας την επόμενη αγωνιστική και θέλουμε καλύτερα αποτελέσματα στη συνέχεια».
Για τη δική του απόδοση:
«Ναι αλλά η ομάδα είναι το πιο σημαντικό. Δεν είμαι τόσο χαρούμενος όσο θα έπρεπε. Σίγουρα η αυτοπεποίθηση μου γίνεται καλύτερη, αλλά το πιο σημαντικό είναι η ομάδα».

Δημήτρης Πέλκας
«Θέλαμε τους τρεις πόντους. Προσπαθήσαμε να παίξουμε το ίδιο ποδόσφαιρο, που παίζουμε. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ κακός και πάλι. Το γήπεδο ήταν μικρό και ο αντίπαλος έπαιζε μόνο άμυνα. Χάσαμε κάποιες ευκαιρίες, κρατάμε ότι δε χάσαμε και δε δεχθήκαμε γκολ και συνεχίζουμε».
Για το αν τελικά η Γκαμπάλα δεν είναι τόσο αδύναμη όσο περίμεναν όλοι: 
«Βασίζονται πολύ στην αμυντική λειτουργία, το γήπεδο είναι μικρό και ο αγωνιστικός χώρος κακός. Δε μπορείς να παίξεις στρωτό ποδόσφαιρο και νομίζω ότι για αυτό το λόγο δε δέχονται εύκολα γκολ».
Για τη δική του εμφάνιση:
«Υπάρχουν καλές και κακές μέρες. Σήμερα δε μου βγήκαν κάποιες μεταβιβάσεις, δεν έχω συνηθίσει ακόμα τα παιχνίδια Πέμπτη-Κυριακή. Είναι μια παρένθεση, συνεχίζουμε, δουλειά πολλή, το κεφάλι κάτω και κοιτάμε μπροστά».
Για το πως προσαρμόζεται η ομάδα στα καινούργια δεδομένα και για τα παιχνίδια που ακολουθούν:
«Όπως έχουμε πει, είναι μια νέα ομάδα και νέα φιλοσοφία. Παίζουμε το ποδόσφαιρ που θέλει ο προπονητής, με κάτω τη μπάλα. Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε διαφορετικά. Ακολουθεί το ματς με την ΑΕΚ που είναι διαφορετικό και πάμε να κερδίσουμε. Είναι δύσκολη περίοδος, πολλά ματς και δύσκολα. Το καθένα το κοιτάμε ξεχωριστά, κοιτάμε να ξεκουραζόμαστε σωστά και να πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς σε κάθε ματς».

Γιώργος Τζαβέλλας
"Κερδίσαμε ένα βαθμό σήμερα, μη βλέπετε ότι χάσαμε δύο βαθμούς. Υπάρχει συνέχεια ακόμη, μπορούμε να πάρουμε στα άλλα, εναπομείναντα παιχνίδια αυτούς τους βαθμούς. Πρέπει να δούμε τα θετικά και πιστεύω ότι παίξαμε καλά"

Γήπεδο: "Bakcell Arena"
Διαιτητής: Εστράδα (Ισπανία)
Γκολ:
Κάρτες: Ντόντο 69΄ , Αντόνοβ 90΄- Ροντρίγκες 31΄, Τζαβέλλας 45΄
Κόκκινες:-

Γκαμπάλα (Ρομάν Γκρίγκορτσουκ): Μπεζοτόσνι, Στάνκοβιτς, Βέρνινταμπ, Ρικαρντίνιο, Ντασντεμίροφ, Ντόντο (Ζαργκάροβ 83΄), Γκάι, Μέζα, Ζετς (Περέιρα 46΄), Ζενιόφ, Αντόνοφ.

ΠΑΟΚ (Ιγκόρ Τούντορ): Όλσεν, Βίτορ, Κόστα, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Τζιόλης, Σάμπο (Ζάιρο 85΄), Πέλκας (Γκολάσα 76΄), Ροντρίγκες, Μακ, Αθανασιάδης (Μπερμπάτοφ 59΄).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...