12/9/15

oxyroN2.605






























RESPECT ΑΛΑΝΙΑ! ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ .......



3η αγωνιστική της Super League

Βέροια - ΠΑΟΚ - 0-3

Για την 3η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε εκτός έδρας τη Βέροια με 0-3... Κλάους, Μακ, Τζιόλης τα γκολ. H ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ήταν εκπληκτική και έχουν και αυτοί ένα μερίδιο στη νίκη επί της Βέροιας, αφού με την φωνή τους και την παρουσία τους έσπρωξαν στην ομάδα του ΠΑΟΚ στο να πάρει το διπλό.

Δείτε το video ΕΔΩ

Τούντορ
Για το σημερινό παιχνίδι: «Ηταν σημαντικό για μας σήμερα να κερδίσουμε. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο κι ένα μέτριο δεύτερο. Νομίζω ότι αξίζαμε να κερδίσουμε εδώ, συγχαρητήρια στους παίκτες μου»
Για το ότι έχει στην διάθεση του δύο επιθετικούς όπως ο Κλάους και ο Μπερμπάτοφ: ««Είναι πολύ σημαντικό όταν βλέπεις την 11άδα σου να ξέρεις από ποιον παίκτη πειρμένεις γκολ. Γιατί για να νικήσεις πρέπει να βάλεις γκολ. Πολύ καλό παιχνίδι έκανε και ο Μακ φυσικά δεν χρειάζεται να μιλήσω για τον Μπερμπάτοφ. Φυσικά χρειάζεται δουλειά έχει κάνει λίγες προπονήσεις για να μπει στην ομάδα».
Για το τι δεν του άρεσε σήμερα: «Αυτό που δεν μου άρεσε το γεγονός ότι στο β΄ημίχρονο δεν είχαμε τη σωστή νοοτροπία. Στο προηγούμενο ήμασταν καλύτεροι που χάσαμε. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως αξίζαμε να κερδίσουμε. Στο β' ημίχρονο θα έπρεπε να ελέγξουμε καλύτερα το παιχνίδι. Με δεδομένο μάλιστα ότι από την αρχή ζητάω να ελέγχουμε το παιχνίδι. Είχαμε τις συνήκες να το κάνουμε, αλλά δεν το κάναμε»
Για το γεγονός ότι δεν εκλήθη ο Πέλκας στην Εθνική ομάδα: «Είναι γεγονός ότι κι εγώ βλέποντας τα τελευταία δύο παιχνίδια της Εθνικής το όνομα του Πέλκα μου ερχόταν στο μυαλό».
Για τον βαθμό  ετοιμότητας του Μπερμπάτοφ: «Κανείς δεν ξέρει πότε θα είναι έτοιμος ο Μπερμπάτοφ. Δεν μπορεί να κάνει κανονική προετοιμασία γιατί είμαστε σε διάρκεια της σεζόν. Θα χρησιμοποιήσουμε τα παιχνίδια για να βελτιώσουμε την κατάστασή του».
Για την καλή σημερινή εμφάνιση του Όλσεν: «Είναι σημαντικός παίκτης για εμάς. Τον θεωρούμε ένα από τα όπλα μας. Είναι ο τερματοφύλακάς μας. Τον πιστεύουμε»
Για το ποιον ποδοσφαιριστή ξεχωρίζει από τη Βέροια: «Μου αρέσουν αρκετοί ποδοσφαιριστές κυρίως στην επίθεση. Το φιλικό που παίξαμε ήταν ένα τελείως διαφορετικό πράγμα. Η Βέροια δείχνει ένα ενδιαφέρον πρόσωπο. Κανείς δεν θα έρθει εδώ και θα κερδίσει εύκολα».
Για τον  Μαλεζά τόνισε: «Θα επαναλάβω αυτό που είπα χθες στα αποδυτήρια. Τώρα είμαστε 22-23 ποδοσφαιριστές. Δυστυχώς πρέπει να παίξουν 11 και 6-7 να μείνουν στον πάγκο. Για μένα είναι δύσκολο ως προπονητής να αποφασίσω για κάποιον που έχει δουλέψει σκληρά. Στο ποδόσφαιρο αλλάζουν γρήγορα τα πράγματα και είναι σημαντικό όλοι να είναι έτοιμοι να πάρουν την ευκαιρία τους»

Στέφανος Αθανασιάδης
Για το γκολ που πέτυχε:
"Πολύ σημαντικό για μένα, με είχε κουράσει ο τραυματισμός μου, περίμενα πως και πως την επιστροφή μου. Σημαντική η νίκη της ομάδας και οι τρεις βαθμοί. Είμαι χαρούμενος για το γκολ αλλα κυρίως χαρούμενος γιατί η ομάδα βγάζει την δουλειά στο γήπεδο".
Για το τι θέλει να κρατήσει από το παιχνίδι:
"Όπως είπα πριν το σημαντικό είναι μόνο η νίκη και ότι αποκτούμε πλέον ταυτότητα σαν ομάδα".
Για τον Μπερμπάτοφ :
"Δεν μπορεις να πεις τίποτα, είναι σπουδαίο που τον έχουμε διπλα μας, θα πάρουμε πολλά αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά".
Για την επιστροφή του:
"Ήταν το χειρότερο καλοκαίρι μου, με είχε κουράσει ο τραυματισμός και ανυπομονούσα για την επιστροφή στο γήπεδο".
Για το τι έχει αλλάξει στην ομάδα το τελευταίο διάστημα:
"Η ομάδα πλέον ανεβαίνει επίπεδο και βρίσκει ταυτότητα, κάτι που μας έλειπε".
Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ:
"Κάθε χρόνο οι απαιτήσεις ανεβαίνουν, στον ΠΑΟΚ είμαστε και πρέπει να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, με τον κόσμο στο πλευρό μας".

Γιώργος Τζαβέλλας 
Για το παιχνίδι σχολίασε: "Σήμερα παρουσιαστήκαμε όπως θέλουμε να είμαστε πάντα. Σκληροί στην άμυνα και γενικά κάνοντας ωραίο παιχνίδι. Πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά αυτό δε σημαίνει και πολλά ενόψει της δύσκολης συνέχειας".
Αναφερόμενος στην απώλεια του 18χρονου παίκτη της Βέροιας, είπε: "Θα πρέπει να σταθούμε στο ότι σήμερα δύο ομάδες τίμησαν τη μνήμη ενός αδικοχαμένου παιδιού. Ας ελπίσουμε να μην ξανασυμβεί παρόμοιο περιστατικό. Να βλέπουμε λίγο προσεκτικότερα τις ιατρικές εξετάσεις".
Όσο για τη συνέχεια: "Δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις. Το πως θα παίζουμε είναι επιλογή του προπονητή. Θα συνεχίσουμε. Είμαστε αναγκασμένοι να κερδίζουμε πάντα. Το σημαντικό είναι ότι κάνουμε τον κόσμο μας να είναι χαρούμενος".

Βέροια: Καντιμοίρης, Μαλόν, Εντζεγκουέλε, Μαραγκός, Νάστος, Βεργώνης, Σιόντης (46' Κόλα), Γιουσούφ, Αμπντούν, Μαγιέφσκι (46' Ιμπραΐμ) και Ναζλίδης (68΄Καΐκούτ)

ΠΑΟΚ: Όλσεν, Βίτορ, Κόστα, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Λέοβατς (46' Κωνσταντινίδης), Κάτσε (72' Σάμπο), Τζιόλης, Πέλκας, Μακ και Αθανασιάδης (58΄Μπερμπάτοφ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...