4/9/15

oxyroN2.601




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 1926 - ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ Π.Α.Ο.Κ.

Ως συντονιστική επιτροπή των συνδέσμων της αγαπημένης μας ΠΑΟΚΑΡΑΣ θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κόσμο μας οργανωμένο η μη, σχετικά με την απόφαση μας να ξεκινήσει σύντομα  στα ερτζιανά της πόλης οπαδική  ραδιοφωνική  εκπομπή του Π.Α.Ο.Κ  αποκλειστικά από συνδεσμίτες.

      Η απόφαση αυτή πάρθηκε μετά από μακροχρόνιες συζητήσεις και σκέψεις αρκετών μηνών γιατί είναι γνωστή η αντίθεση μας με πολλά από τα Μ.Μ.Ε της πόλης .Κυρίως με τον τρόπο που αυτά λειτουργούν ενάντια στα συμφέροντα αρχικά του κόσμου του Π.Α.Ο.Κ και κατ’επέκταση του ίδιου του σωματείου.

   Δυστυχώς αποδείχτηκε ότι αυτή η αντίθεση μας και η μη συνεχής ενασχόληση με τα Μ.Μ.Ε της πόλης εκθλίφθηκε ως αδυναμία. Αυτό  είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια ανεξέλεγκτη κατάσταση. Η οποία γαλούχησε μια ολόκληρη γενιά οπαδών μας  παρασυρόμενη από ανθρώπους που μισούν τον Π.Α.Ο.Κ  η  που θα πουλούσαν και την ψυχή τους στον διάολο στον βωμό της ακροαματικότητας να λειτουργεί συνεχώς αντιδραστικά προς την αγαπημένη του ομάδα και να μην ασχολείται με τους πραγματικούς της εχθρούς.

      Η τακτική  αυτή της δημιουργίας προβλημάτων  χωρίς να υπάρχουν , ανύπαρκτες οπαδικές συγκρίσεις και εξίσωση του τεράστιου μεγέθους της πόλης αλλά και της χώρας ολόκληρης που λέγεται Π.Α.Ο.Κ με τους ανύπαρκτους γείτονες ,οδήγησε στην στοχοποίηση του λαού του Π.Α.Ο.Κ απομακρύνοντας ταυτόχρονα ένα μεγάλο αριθμό του από το πιο δυναμικό κομμάτι του την ασπίδα προστασίας σε κάθε δύσκολη στιγμή τους συνδέσμους οργανωμένων οπαδών …

    Η εκπομπή θα βγαίνει στον αέρα 2 φορές την εβδομάδα Παρασκευή και Δευτέρα 10-12  το βράδυ στον LIBERO 107,4 .

Η παρουσία των συντελεστών της εκπομπής θα είναι αμισθί και εθελοντική, τα όποια έσοδα δημιουργηθούν από αυτή θα καταλήγουν στο κοινό ταμείο και θα διατίθενται ανάλογα με τις ανάγκες που θα δημιουργούνται.

Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.23

Ποδόσφαιρο Γυναικών Νοκ-Αουτ Προημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδος  ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - Γήπεδο Νέων Επιβατών Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 16:00