28/10/14

oxyroN2.383






























Κυπέλλο  Ελλάδας

ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα -1-1

Για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου  Ελλάδας, ο ΠΑΟΚ έμεινε στην Τούμπα στο 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα...Πλέον χρειάζεται έναν απίθανο συνδυασμό αποτελεσμάτων για να περάσει στην επόμενη φάση και φυσικά αυτό δεν εξαρτάται από τον ίδιο...

Άγγελος Αναστασιάδης
"Τα παιδιά έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια, έκαναν ευκαιρίες και δεχτήκαμε γκολ στην πρώτη προσπάθεια του αντιπάλου. Μάλλον δεν το θέλει η Παναγιά. Είμαι στεναχωρημένος αλλά όχι από την προσπάθεια των παιδιών. Εξαρτιόμασταν από τα αποτελέσματα των άλλων και πλέον δε ξέρω αν έχουμε άλλη μία ευκαιρία. Μάλλον δεν μας θέλει.
Σήμερα είχαμε έναν αντίπαλο που ήταν πολύ καλά οργανωμένος πίσω και όσο δεν βάζαμε το γρήγορο γκολ, τα πράγματα δυσκόλευαν. Ήταν ένα πολύ αρνητικό αποτέλεσμα σε έναν παιχνίδι που το θέλαμε πολύ. Πρέπει να ζήσουμε, όμως, μ' αυτό. Έτσι πρέπει να κάνουν οι μεγάλες ομάδες και πιστεύω, θα το κάνουμε".
Για το αν η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια έπαιξε το ρόλο της: "Μας επηρεάζει πλέον η κούραση αλλά αυτό δεν έχει σχέση με σήμερα. Εύκολες πάσες τις κάνουμε δύσκολες. Επαναλαμβάνω είμαι στεναχωρημένος που τα παιδιά δεν πήραν τίποτα παρά την προσπάθεια που έκαναν".
Για το αν πρόκειται για αποτυχία ο διαφαινόμενος αποκλεισμός: "Αν έβαζε το γκολ ο Αθανασιάδης, που θέλει πολύ μεγάλη προσπάθεια να τη στείλεις έξω, θα μιλούσαμε για ανατροπή. Βάσει αποτελέσματος, όμως, ναι είναι. Πρέπει να δούμε πως μπορούμε να προχωρήσουμε. Να δούμε τις αντοχές των παιδιών και τι κάνουμε εμείς σωστά. Αυτό κάποια στιγμή το πληρώνεις. Δεν ήταν θέμα κούρασης, όμως, σήμερα. Δεν μπορούσαμε να βάλουμε την μπάλα στα δίχτυα. Είχαμε φάσεις στο δεκάλεπτο που έπρεπε να τις κάνουμε γκολ".
Για την αλλαγή του Μάρτενς: "Έγινε γιατί θέλαμε να βάλουμε ένα παιδί πιο δυνατό στα στημένα, στον αέρα. Αυτό δεν μπορεί να το κάνει ο Μάρτενς. Είχαμε τα στημένα αλλά δεν μπορέσαμε να κάνουμε το γκολ".
Για τον ΠΑΣ: "Έχει πολύ καλό προπονητή, είχε και πολύ καλύ αμυντική συμπεριφορά. Παρά το ότι είχε αλλαγές, υπήρχαν έμπειρα παιδιά που γνωρίζουν την ομάδα και μπορουσαν να διαχειριστούν τη βαρύτητα του παιχνιδιού. Η διαφορά των δύο ομάδων ήταν πως ο ΠΑΣ δεν είχε το άγχος ενώ εμείς όσο περνούσε οπ χρόνος, επηρεαζόμασταν ακόμα περισσότερο".

ΠΑOΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Κατσικάς (75' Παπαδόπουλος), Βίτορ, Ρατς, Κάτσε, Τζιόλης, Γκολάσα, Μάρτενς (46' Τζανδάρης), Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης

ΠΑΣ Γιάννινα: Γιαννιώτης, Ντάσιος, Μιχαήλ, Ναντάλες, Σκόνδρας, Αυγενικού, Γαρουφαλιάς (76' Χαρίσης), Ίλιτς (52' Μανιάς), Γιάκος (83' Μπέριος), Ηλιάδης, Σαπαλίδης. 







3η αγωνιστική των ομίλων του Eurocup

Λοκομοτίβ Κουμπάν ΠΑΟΚ - 87-46

Ο ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Eurocup στην Basket Hall του Krasnodar σε μία εξαιρετικά δύσκολη βραδιά έχασε από την Lokomotiv Kuban με το βαρύ 87-46.

Μπάνε Πρέλεβιτς
"Στα εύκολα και στα δύσκολα. Στις χαρές και στις στεναχώριες. Μαζί, ενωμένοι. Μία ομάδα"

Σούλης Μαρκόπουλος
«Ξέραμε από την αρχή ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας, με μία από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Είχαμε προβλήματα από πριν από το παιχνίδι και αυτό έγινε χειρότερο για μας, από την στιγμή που ένας από τους καλύτερους παίκτες μας τραυματίστηκε στη διάρκεια του αγώνα, χάσαμε κι έναν ακόμη στην πορεία του αγώνα και τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για μας. Κι όταν το ρόστερ σου είναι περιορισμένο και αντιμετωπίζεις μία τόσο καλή ομάδα τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα. Το παιχνίδι δεν αντέχει κριτικής, πρέπει να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε, τι λάθη κάναμε και να χρησιμοποιήσουμε αυτό το γήπεδο για να γίνουμε καλύτεροι σαν ομάδα. Πρέπει σίγουρα να βελτιωθούμε για να έχουμε βλέψεις στη διοργάνωση. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Lοkomotiv για την εμφάνισή της και της εύχομαι καλή πορεία στη συνέχεια της διοργάνωσης. Γύρισε το πόδι του Χαραλαμπίδη. Ήταν πολύ δύσκολο για μας να αλλάξουμε κάτι στην ροή του αγώνα, από την στιγμή που είχαμε κι αυτές τις απώλειες των παικτών στη διάρκεια του αγώνα, με τον Μαργαρίτη και τον Χαραλαμπίδη και τον Odum που έλειπε ένα δεκαήμερο».

Γιώργος Δέδας
«Για την δική μας ομάδα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα εάν δεν παίζουμε σαν ομάδα χάνουμε το 80% της δυναμικής μας. Σήμερα η Lokomotiv μας έδειξε ότι έχουμε να κάνουμε πάρα πολλά πράγματα ακόμη και όχι για να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο, αλλά για να το πλησιάσουμε. Σίγουρα υπάρχει κούραση, σίγουρα υπάρχουν δύο παιχνίδια την εβδομάδα, αλλά αυτή είναι μία κατάσταση που πρέπει να μάθουμε αντιμετωπίζουμε όταν παίζουμε στην Ευρώπη και σίγουρα δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για αυτό το παιχνίδι που κάναμε σήμερα. Μας πείραξε φυσικά και η διαφορά, αλλά περισσότερο μας πείραξε ότι παίξαμε τόσο άσχημα και σίγουρα πολύ χειρότερα από αυτό που μπορούμε. Ζητάμε συγγνώμη από τους φιλάθλους μας για το πώς παίξαμε και την κακή εικόνα που δείξαμε εδώ σε αυτό το γήπεδο. Το επόμενο παιχνίδι με την Lokomotiv είναι σε έναν περίπου μήνα είναι αρκετά μακριά και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα είμαστε σίγουρα καλύτεροι και δεν θα δείξουμε τόσο κακό πρόσωπο».

Τα δεκάλεπτα: 18-14, 45-26, 62-33, 87-46

Λοκομοτίβ Κουμπάν : Σιμόν 15 (2), Ράντολφ 11 (1), Μάιλς 6, Γκριγκόριεφ 15 (3), Μπράουν 14 91), Χέντριξ 4, Κουρμπάνοφ 3 (1), Μπαλάσοφ 4, Κολιούσκιν 2, Ζούμπκοφ 9 (1)

ΠΑΟΚ: Τσόχλας 2, Όντουμ 2, Χαραλαμπίδης, Κάρτερ 6 (1), Κακαρούδης 11 (2), Λιάπης 4. Βον 10, Μαργαρίτης, Λάνγκφορντ 1, Κώττας 2, Σαλούστρος 6



















K20  σε εξ αναβολής της 1ης αγωνιστικής 

ΠΑΟΚ - Καλλονή - 5-1

Η Κ20 του ΠΑΟΚ σε εξ αναβολής της 1ης αγωνιστικής παιχνίδι κόντρα στη Καλλονή, που διεξήχθη στο Δημοτικό γήπεδο της Κερασιάς, μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, επέβαλε από την αρχή το ρυθμό του και πήρε μια εντυπωσιακή νίκη, με το εμφατικό 5-1

ΠΑΟΚ (Ίβιτς): Σοϊλεμέζογλου, Αναστασίου, Πούγγουρας, Τσελεπίδης, Βασαΐτης, Τουμανίδης, Τσολακίδης, Πατράλης, Κούστα (68' Πούφλης), Σαββίδης (54' Κτιστόπουλος), Πόζογλου (54' Κάκκος). 

Καλλονή  (Γαβαλάς): Παπάζογλου, Αγριμάκης, Καρακλάς, Γιαζιτζόγλου, Βαγγελάκης, Καραγιώργης, Ξυδάς, Κίστα, Σοφιαμμης, Λαμπράκης, Γκαμαγκας.









2η αγωνιστική  χάντμπολ

Αναγέννηση Άρτας ΠΑΟΚ - 23-21

Ο γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος χάντμπολ της Α1 γυναικών ηττήθηκε με 23-21 στην Άρτα από την Αναγέννηση.

Τα αποτελέσματα:
Αμύντας Αμυνταίου-Πανόραμα 31-16
Εθνικός Κοζ.-Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών 27-23
Αναγέννηση Άρτας-ΠΑΟΚ 23-21
Νέα Ιωνία-Ορμή 32-18

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 2 αγώνες)
Αναγέννηση Αρτας 4
Νέα Ιωνία 4
ΠΑΟΚ 2
Ορμή 2
Εθνικός Κοζάνης 2
Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών 0
Πανόραμα 0
Αμύντας Αμυνταίου 0

* Ο Αμύντας ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου