26/10/14

oxyroN2.382




 






 












Superleague

ΠΑΟΚ - Βέροια - 4-1

Ο ΠΑΟΚ παίζοντας στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα εξαιρετικό  ποδόσφαιρο προσφέροντας θέαμα και ουσία στους οπαδούς μας, το σκορ θα μπορούσε να φτάσει σε αστρονομικά επίπεδα, επικράτησε άνετα με 4-1 της Βέροιας και παρέμεινε μόνος πρώτος στη βαθμολογία της Superleague.  Δημήτρης Σαλπιγγίδης αναδείχθηκε mvp του αγώνα με την Βέροια και πήρε το βραβείο του από τον Ζλάνταν Σπάσιτς . Tα Γκολ: 25′ Μακ (σουτ), 42′ Σαλπιγγίδης (σουτ), 57΄Κάτσε (σουτ), 79′ Αθανασιάδης (σουτ) / 83′ Μπεν (σουτ) . Πριν από το παιχνίδι ο αντιπρόεδρος του συνδέσμου βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, Χρήστος Παπαχριστούδης, παρέδωσε την κορνίζα στον Σπάσιτς που δικαίως πήρε το ζεστό χειροκρότημα της Τούμπας.

Η βαθμολογία
1. ΠΑΟΚ 19
2. Ολυμπιακός 16 
3. Βέροια 15
4. Καλλονή 14
5.Αστέρας Τρίπολης 13
6. Ατρόμητος 11
7. Κέρκυρα 10
8. Παναθηναϊκός 10
9. Πλατανιάς 9
10. ΠΑΣ Γιάννινα 9
11. ΟΦΗ 9
12. Παναιτωλικός 7
13. Πανιώνιος 7
14. Ξάνθη 6 (6 αγ.)
15. Λεβαδειακός 5
16. Πανθρακικός 5
17. Εργοτέλης 5
18. Νίκη Βόλου 3 (6 αγ.)


Άγγελος Αναστασιάδης.
“Τρέξαμε πιο πολύ με τη Φιορεντίνα από ό,τι σήμερα. Φοβόμουν αν θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε. Ευτυχώς τα παιδιά έκαναν αυτό που πρέπει, αυτό που ζητάμε σε καθημερινή βάση. Κάναμε πολλές φάσεις, θα μπορούσαμε να τελειώσουμε περισσότερες φάσεις. Κάναμε λάθη στο προηγούμενο ματς και είχε πέσει λίγο η ψυχολογία αλλά το ξεπεράσαμε” είπε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.
Για άμυνα κι επίθεση: Δουλέψαμε πάρα πολύ από το καλοκαίρι στο αμυντικό κομμάτι, και πολύ λιγότερο στο επιθετικό. Αυτό χρειάζεται και χρόνο. Δεν είναι εύκολο. Υπάρχει πολύ διάθεση και μεγάλη προσπάθεια κι αυτό είναι το πιο σημαντικό.
Για τον Τζιόλη ως στόπερ: Δε γίνεται ένας που παίζει αμυντικό χαφ και καταπίνει χιλιόμετρα να μην μπορεί να παίξει στόπερ. Είναι πιο εύκολο. Αν υπάρχει ομαδική προσπάθεια και θέληση, όλα γίνονται. Καλό βέβαια είναι να έχεις όλους τους παίκτες στη διάθεση σου.
Για το γκολ της Βέροιας: Τα γκολ που έχουμε δεχτεί μέχρι τώρα είναι δώρα. Σαν τα σουπερμάρκετ! Ένα συν ένα δώρο. Αυτό είναι τραγικό για μένα. Γίνεται πάντα προς τα τελευταία λεπτά. Απαγορεύονται αυτά.

Δημήτρης Σαλπιγγίδης
«Είναι πολύ σημαντικό να καταφέρνεις να φτάνεις σε τέτοιο επίπεδο απόδοσης όπως εμείς σήμερα αλλά φυσικά δεν φαίνεται συνέχεια αυτό το πράγμα.Στο προηγούμενο ματς με την Φιορεντινα έπαιξε ρόλο και η ποιότητα του αντιπάλου που είναι πιο δυνατός.
Είναι φυσιολογικό όταν παίζεις απέναντι σε μία καλύτερη ομάδα να μην τα καταφέρνεις το ίδιο καλά. Από εκεί και πέρα θα έρθουν και οι στιγμές που ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει και καλύτερη ομάδα.
Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε πρώτοι στο πρωτάθλημα αλλά είναι νωρίς να λέμεμμεγάλες κουβέντες. Το θέμα είναι να το αποδεικνύουμε με πράξεις και όχι με λόγια. Έχουμε για το Κύπελλο δύο παιχνίδια φωτιά και πρέπει να παίξουμε όπως πρέπει για να πάρουμε αυτό που θέλουμε.
Όλες οι ομάδες βελτιώνονται από παιχνίδι σε παιχνίδι και πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα».

Ρομπερτ Μακ 
"Σήμερα παίξαμε πολύ καλά. Θα μπορούσαμε να βάλουμε ακόμα και πέντε γκολ στο πρώτο τέταρτο του παιχνιδιού, μπήκαμε πολύ δυνατά. Συνεχίσαμε, πιέσαμε και τελικά ήρθαν τα τέσσερα γκολ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πήραμε μία σημαντική νίκη και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι δίνοντας το 100% σε κάθε αγώνα μας, όπως άλλωστε κάναμε σήμερα".
Για το ματς με τον ΠΑΣ που ακολουθεί για το κύπελλο τόνισε: 
"Όπως παίξαμε σήμερα έτσι πρέπει να κάνουμε και στο ματς με τον ΠΑΣ. Το πόδι μου είναι καλύτερα, αλλά δεν είμαι 100% έτοιμος ακόμη,  αλλά με ξεκούραση και θεραπεία θα επανέλθω στο επιθμητό επίπεδο ετοιμότητας".

Διαιτητής: Παππάς (Αθηνών)
Βοηθοί: Απτσόγλου (Αθηνών), Τουμπακάρης (Αθηνών)
Κίτρινες: 60′ Τζανδάρης / 69′ Αμαραντίδης

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Τζιόλης, Κατσικάς, Ρατς, Κάτσε (Μαντούρο 70′), Γκολάσα, Τζανδάρης, Μακ, Σαλπιγγίδης (Παπαδόπουλος 63′), Αθανασιάδης(Περέιρα 80′)

Βέροια : Καντιμοίρης, Μαλόν, Αμαραντίδης, Βέρτζος, Μπράβο, Μπατιόν, Μπαλάφας (Μπαρντέρα 64′), Γεωργιάδης (Μπαργκάν 58′), Καλτσάς (Κατίδης 67′), Μπεν, Κάμπορα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...