5/10/14

oxyroN2.363






















Tουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης»

Ρέθυμνο - ΠΑΟΚ - 61-67

O ΠAOK στο τελευταίο του παιχνίδι για το διεθνές τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης» που διεξήχθη στο Ρέθυμνο  νίκησε το Ρέθυμνο με σκορ 61-67  πραγματοποιώντας μια πολύ εμφάνιση  . Έτσι ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την παρουσία του στο τουρνουά με τελικό απολογισμό δύο νίκες και μία ήττα. Ο David Bird, από την Βόρεια Ουαλία, ο οποίος έγινε φίλαθλος του ΠΑΟΚ και φωτογραφήθηκε με όλη την ομάδα του ΠΑΟΚ, κρατώντας με υπερηφάνεια το κασκόλ που του πρόσφερε ο μάνατζερ της ομάδας Τέλης Ζουρνατσίδης

Σούλης Μαρκόπουλος 
«Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του Ρεθύμνου για το έξοχο τουρνουά που διοργάνωσε και μας έδωσε τη δυνατότητα να ελέγξουμε την κατάσταση που βρισκόμαστε και να δούμε τι πρέπει να διορθώσουμε. Σήμερα είχαμε καλές και κακές στιγμές. Είναι σαφές πως ο κόσμος πρέπει να μας δώσει χρόνο για να φτάσουμε στα επίπεδα που μπορούμεΠαίξαμε πολύ καλά στην άμυνα, με αποτέλεσμα να μη δώσουμε διαδρόμους στον αντίπαλο και να τον οδηγήσουμε σε πολλά περιφερειακά σουτ όχι με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Αυτό μέτρησε στο τέλος. Έχουμε επτά νέους παίκτες, πέντε καινούργιους και δύο νέα παιδιά που επιθυμούμε να εντάξουμε στην ομάδα. Στόχος είναι να υπάρξει συνοχή το συντομότερο δυνατό, να χτίσουμε μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα που θα πλασαριστεί καλά στα πλέι οφς στο τέλος της σεζόν»

Τα Δεκάλεπτα: 19-21, 30-33, 46-50, 61-67

ΡΕΘΥΜΝΟ: Simpson 9 (1), Κουμπούρας 4, Fitzpatrick 5 (1), Caounsil 7, Alen 3 (1), Καλαμπόκης 3 (1), Faye 10 (2), Σίνης 2, Χείλαρης, Kravic 12, Δουλγεράκης 6 (2).

ΠΑΟΚ: Carter 13 (2), Λιάπης 8, Κακαρούδης 5 (1), Τσόχλας 4, Δέδας 12 (4), Σαλούστρος 3, Κώττας 4, Μαργαρίτης, Langford 9, Vaughn 7, Odum 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.20

6η αγωνιστική των play offs  Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ - 2-1  Για την 6η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ έχασε με 2-1 στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπια...