15/10/14

oxyroN2.373











Eurocup

ΠΙΝΑΡ ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑΠΑΟΚ - 81-87

Ο ΠΑΟΚ «άλωσε» την Τουρκία και νίκησε  στην πρεμιέρα του Eurocup την Καρσίγιακα με 81-87 μετά από δύο παρατάσεις σε ένα απίστευτο ματς-θρίλερ, ο ΠΑΟΚ θριάμβευσε μέσα σε μία καυτή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι Τούρκοι οπαδοί!, παραμένει αήττητη και μετράει τρεις νίκες, μία σε κάθε διοργάνωση που συμμετέχουν (eurocup,κύπελλο,πρωτάθλημα) και δείχνουν ότι είναι σχεδιασμένοι για μεγάλα πράγματα.

Σούλης Μαρκόπουλος
"Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την πολύ μεγάλη προσπάθεια. Η συγκέντρωση που είχαν για 50 λεπτά και το πάθος που είχαν για τη νίκη μας βοήθησαν να φτάσουμε στη νίκη. Παίξαμε με μία πολύ καλή ομάδα, η οποία προέρχονταν από μεγάλες νίκες και σίγουρα σε μία πολύ καυτή έδρα. Η ατμόσφαιρά ήταν εντυπωσιακή και είναι σημαντικό ότι στο τέλος υπήρχε κόσμος που μας χειροκρότησε. Όσον αφορά για το παιχνίδι, προσπαθήσαμε μέσα από την άμυνά μας να έχουμε τον έλεγχο του ρυθμού και από εκεί και πέρα να δούμε πως θα φτάσουμε στο αντίπαλο καλάθι.
Τις περισσότερες φορές το πετύχαμε και η άμυνά μας ήταν αρκετά δυνατή και μας έδινε την δύναμη να συνεχίσουμε στην επίθεση. Ξέρω ότι οι παίκτες είναι κουρασμένοι, ξέρουν κι αυτοί ότι έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα και πρέπει να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις που έχουμε και πρέπει να συνεχίσουμε για να διαχειριστούμε και τη νίκη και την κούραση. Βάλαμε δύο μεγάλα σουτ στο τέταρτο δεκάλεπτου, τα παιδιά είχαν εμπιστοσύνη και ανέβασαν και την ενέργειά τους στην άμυνα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, πολύ ευχαριστημένος και από την προσπάθεια των παιδιών, αλλά θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι για να είμαστε ακόμη πιο δυνατοί στα επόμενα παιχνίδια".

Μπάνε Πρέλεβιτς
"Μεγάλη νίκη απόψε! Μπράβο παικταράδες μου!", έγραψε χαρακτηριστικά ο "τίγρης" στον λογαριασμό που διατηρεί στο facebook.

Διαιτητές: Βοΐνοβιτς (Μαυροβούνιο)- Περούγκα (Ισπανία)- Μπίγιεντιτς (Βοσνία)

ΠΙΝΑΡ ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ (Ουφούκ Σαρίτσα) : Μουτλού, Παλάσιος 29, Ερσέκ 2, Στρόμπερι 9, Κοτς, Ντίξον 25 (1), Σονσίρμα, Γκάμπριελ 6 (2), Αλτάι 2, Ντίμπλερ 8 (1)

ΠΑΟΚ (Σούλης Μαρκόπουλος): Λάνγκφορντ 9, Λιάπης, Χαραλαμπίδης 19 (3), Κάρτερ 14 (2), Κακαρούδης 2, Τσόχλας 2, Δέδας, Μαργαρίτης 10 (1), Οντουμ 22 (1), Βον 6, Σαλούστρος 3 (1)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου