12/10/14

oxyroN2.372









 





1ης αγωνιστικής της Basket League

ΠΑΟΚ - Ρεθυμνο 88-79

O ΠΑΟΚ στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής της Basket League και με  μια τραγική διαιτησία, κυρίως από πλευράς Κορομηλά...κέρδισε στο "Παλατάκι" την ομάδα του Ρεθύμνου με 88-79 στην παράταση.

Σούλης Μαρκόπουλος 
«Ηταν ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που βοήθησε στις δύσκολες στιγμές και μας έδωσε ώθηση. Πρέπει να διαβάσουμε πολύ καλά για να μην κάνουμε ξανά τα ίδια λάθη. Οι ομάδες δε πρέπει να χαλαρώνουν. Όταν έχεις μια διαφορά πρέπει να την κρατάς. Είχαμε μια διαφορά ασφαλείας στο πρώτο ημίχρονο, αλλά χάσαμε τη συγκέντρωση μας, χάσαμε πολλά ριμπάουντ και δεν είχαμε σωστές επιλογές. Το παιχνίδι έφτασε εκεί που έφτασε, τελικά όμως είχαμε ψυχραιμία και κάναμε καλύτερες επιλογές στην παράταση. Εχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα πιστεύω μπορούμε να ανταπεξέλθουμε όσο το δυνατόν καλύτερα».
Για τα χαμένα ριμπάουντ:
«Δεν έχει εμφανιστεί ξανά τέτοιο θέμα. Ηταν η πρώτη φορά. Ηταν περισσότερο πρόβλημα συγκέντρωσης και σίγουρα υπάρχει ένα τεχνικό θέμα που θα το βρούμε μεταξύ μας».
Για το αν το 18-1 στην αρχή, τους εξέπληξε:
«Είχαμε δυσκολία στο τρίτο δεκάλεπτο. Δύο βασικοί σκόρερ ήταν γεμάτοι με φάουλ, δε μπορούσαν να παίξουν το ίδιο δυνατά με πριν. Ο Χαραλαμπίδης μπήκε μόνο στο τελευταίο πεντάλεπτο της κανονικής διάρκειας και στην παράταση. Προσπαθούσαν να μας χτυπήσουν εκεί που είχαμε χρεωθεί τα φάουλ».

Τζούλιαν Βον
"Μείναμε συγκεντρωμένοι και δεν χάσαμε την πίστη μας στην νίκη στ τέλος. Είναι καλό να δούμε πώς αντιδράμε σε κατατάσεις όπως την σημερινή".
Για το ότι στο δεύτερο ημίχρονο δεν πήγε τόσο καλά όσο στο πρώτο:"Δεν μπορεί ένας παίκτης να βάζει 50 πόντους. Το σημαντικό είναι όλη η ομάδα να παίζει καλά και όχι να προσφέρει ένας άτομο".
Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: "Δεν έχω ξαναπαίξει μπροστά σε τέτοιους φιλάθλους. Είμαι εντυπωσιαμένος από την παρουσία του κόσμου σε αυτό το παιχνίδι. Δημιουργούν μια καλή ατμόσφαιρα και νιώθουμε την ώθηση του κόσμου".
Για το αν "έκατσε" ο ΠΑΟΚ μετά το 18-1: "Δεν οφείλεται τόσο σε εμάς. Το Ρέθυμνο βρήκε ρυθμό".
Για τον Χαραλαμπίδη: "Εδειξε τα στάνταρ που έχει σαν παίκτης. Ανέβηκε στο δεύτερο ημίχρονο και ήταν... περισσότερο Κώστας".

Για τα πολλά χαμένα αμυντικά ριμπάουντ: "Είναι σίγουρα ένα πρόβλημα και αυτό πρέπει να το διορθώσουμε άμεσα. Κάποια από τα επιθετκά ριμπάουντ του Ρεθύμνου ήταν μετά από αναπηδήσεις αλλά πρέπει να βρούμε λύσεις. Δεν είναι θέμα των κοντών ή των ψηλών αλλά είναι θέμα όλης της ομάδας και πρέπει να βρούμε την λύση".

Δεκάλεπτα: 20-10, 41-31, 54-52, 69-69, 88-79 (παράταση)

ΠΑΟΚ: Λάνγκφορντ 2, Λιάπης, Χαραλαμπίδης 12, Κάρτερ 19, Κακαρούδης 2, Τσόχλας 7, Δέδας 4, Μαργαρίτης 7, Όντουμ 9, Βον 15, Σαλούστρος 11

Ρεθυμνο: Σίμπσον 15, Κουμπούρας 5, Σάφτενααρ 15, Άλεν 16, Κάνσιλ 2, Καλαμπόκης 3, Φαγιέ 12, Χείλαρης 5, Κράβιτς 6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...