2/10/14

oxyroN2.359






































2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Γκινγκάμπ - ΠΑΟΚ - 2-0

Ο ΠΑΟΚ στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League, έχασε 2-0 στη Γαλλία από την Γκινγκάμπ, δεχόμενος τα γκολ στις αρχές της επανάληψης, δεν μπήκε αυτή τη φορά δυνατά στο παιχνίδι σε αντίθεση με τα όσα μας έδειξε στα τελευταία ματς, παρόλα αυτά μέχρι το 20' κυκλοφόρησε την μπάλα και έλεγξε το ρυθμό του αγώνα, χωρίς όμως να δημιουργήσει τη μεγάλη φάση μπροστά στην εστία του Λοσλ.
Περίπου 600 οπαδοί του ΠΑΟΚ που  δεν σταμάτησαν να τραγουδούν στιγμή,  βρέθηκαν  στην Γαλλία για να παρακολουθήσουν  την  ομάδα για την 2η αγωνιστική του Europa League.
Στην γαλλική πόλη μετέβησαν φίλοι από την Ελλάδα, την Ελβετία, τη Γερμανία και την Ολλανδία.
Άγγελος Αναστασιάδης
Είναι από τα παιχνίδια που ότι και να αλλάξει ο προπονητής, δε μπορεί να βοηθήσει την ομάδα;
Ναι. Δε μπορείς με τρεις τέσσερις παίκτες να κερδίσεις. Σήμερα ήμασταν κακοί σε όλες τις πλευρές. Δε βάλαμε τα πόδια μας, δεν τρέξαμε. Χάσαμε φυσιολογικά. Ευτυχώς που είχαμε και το κεντρικό δίδυμο καλά. Είναι μια πολύ άσχημη μέρα, μια άσχημη παρένθεση για εμάς. Δεν περίμενα τέτοιο πράγμα. Μείναμε στο ματς με τον ΟΦΗ. Πήραν τα μυαλά μας αέρα. Την ευθύνη την έχω εγώ και κανένας άλλος.
Πάντα στις ήττες υπάρχει πίκρα. Είδατε κάτι θετικό για τη συνέχεια;
Το θετικό είναι θα είναι αν δεν επαναληφθεί αυτό. Χάθηκε το παιχνίδι, πρέπει να το ξεχάσουμε γρήγορα. Το ποδόσφαιρο αυτά έχει. Θέλαμε θετικό αποτέλεσμα, αλλά δυστυχώς οι άλλοι ήταν καλύτεροι και μας κέρδισαν δίκαια.
Σας αιφνιδίασε η κακή απόδοση τόσο πολλών παικτών στην ενδεκάδα;
Ήταν πολλοί. Παρά το κακό πρώτο μέρος , είπαμε να βγούμε καλύτερα στη συνέχεια. Δυστυχώς για μας σε δέκα λεπτά είχαμε δεχτεί δύο τέρματα. Αλλάξαμε κάποια πράγματα, μπορούσαμε να μειώσουμε. Δε μπορούμε με αυτή την εικόνα να ζητάμε τίποτα παραπάνω. Είναι πολλοί άσχημο να έχεις αυτή την εικόνα.
Χτες είπατε ότι αν δεν δείξετε τα στοιχεία που πρέπει, πειθαρχία πάθος και οργάνωση, θα είχατε πρόβλημα. Αυτό ήταν τελικά; Μήπως υποτίμησαν τον αντίπαλο;
Θα ήταν άδικο γι αυτά τα παιδιά, μ αυτή την προσπάθεια και μ αυτή τη θέληση που έδειξαν σήμερα να κερδίσουν, να τα υποτιμήσουμε. Αλλά πρέπει να τους δώσουμε και συγχαρητήρια.
Μιλάτε για τη Guingamp;
Ε για ποιόν να μιλήσω, για εμάς; Αξίζουν συγχαρητήρια στους αντιπάλους.
Σε προηγούμενα ματς, είδαμε τον ΠΑΟΚ να πρεσάρει πολύ ψηλά και να στραγγαλίζει τον αντίπαλο. Αυτό δεν έγινε σήμερα. Γιατί;
Οι εντολές είναι ίδιες. Το θέμα είναι τι θέλεις και τι μπορείς να κάνεις. Δεν κάναμε τίποτα. Είχαμε παθητική στάση, γιατί μας πήραν όλες τις μονομαχίες. Σε φάσεις που έπρεπε να βγούμε, είμαστε εκτεθειμένοι. Γιατί δεν προσπαθήσαμε. Είναι πολλά που θα συζητήσουμε με τους παίκτες. Δεν ήρθαμε εκ των προτέρων να παίξουμε παθητικά. Μας ανάγκασαν οι αντίπαλοι.

Στέφανος Αθανασιάδης 
"Δεν αξίζαμε κάτι περισσότερο σήμερα. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε να είμαστε σε ένα τέτοιο παιχνίδι και δίκαια χάσαμε. Ξέραμε τον αντίπαλο. Μελετήσαμε πολύ πριν το ματς. Δεν μας βγήκε το παιχνίδι και ήρθε η ήττα.Ό,τι και να είπαμε όμως δεν το κάναμε. Βγήκαμε στο δεύτερο μέρος, "φάγαμε" δύο γρήγορα γκολ και μετά κυνηγούσαμε στο σκορ. Πρέπει να δούμε τα επόμενα παιχνίδια με περισσότερη σοβαρότητα, γιατί μόνο έτσι θα περάσουμε στην επόμενη φάση".

Γιώργος Κατσικάς
"Ξεκινήσαμε καλά, πατούσαμε καλά στο πρώτο 20λεπτο. Σε γενικές γραμμές ελέγχαμε το παιχνίδι. Η κατάσταση άλλαξε γρήγορα. Στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρους μπορούσαμε να δεχθούμε δύο γκολ, τουλάχιστον. Αυτό έγινε στις αρχές του δεύτερου μέρους και μετά κυνηγούσαμε το σκορ. Είχαμε μια καλή ομάδα απέναντί μας, άσχετα αν είναι στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος. Ήταν πιο φρέσκοι. Τους δίνω συγχαρητήρια. Κέρδισαν δίκαια. Τα κεφάλια μας πρέπει να είναι σκυμμένα. Να μην είμαστε υπερόπτες λόγω όσων έχουμε πετύχει μέχρι τώρα".

Ράσβαν Ρατ 
"Δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε μπάλα σε καμία φάση του αγώνα, η Γκινγκάμπ ήταν αυτή που μας πίεσε πολύ και δεν μας άφησε να την κρατήσουμε. Δεν μπορέσαμε να πάρουμε τον έλεγχο σε καμία φάση και αυτό μας στοίχισε, μας στοίχισε η ευκολία με την οποία χάναμε την μπάλα. Σίγουρα ήταν ένα δυνατό μάθημα για μας, τώρα όμως πρέπει να ξεκουραστούμε. Πρέπει να δούμε την κατάσταση και τα λάθη μας, για να πάμε στα επόμενα παιχνίδια όπως πρέπει. Σίγουρα η Γκινγκάμπ ήταν η πιο δυνατή ομάδα από αυτές που αντιμετωπίσαμε μέχρι τώρα".

Γκινγκάμπ: Λεσλ, Γιάκομπσεν, Σορμπόν, Κερμπρά, Λεβέκ, Σανκαρέ, Μποβού, Ματίς, Πιέν (54' Γιαταμπαρέ), Σβαρτζ (73' Μανταν), Μαρβό (78' Ζιρέζ).

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Βίτορ, Κατσικάς, Σκόνδρας (74' Γκολάσα), Ρατς, Κάτσε, Τζανδάρης, Τζιόλης (54' Μάρτενς), Μακ (62' Παπαδόπουλος), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...