20/10/14

oxyroN2.376




















 











7η αγωνιστική της Super League

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος - 2-1

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε  τον Ατρόμητο στην Τούμπα με 2-1 και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, παρά το γεγονός ότι έμεινε για περίπου 20 λεπτά με δέκα παίκτες, λόγω αυστηρής αποβολής του Μιγκέλ Βίτορ. Κάτσε (27') και Ρατς (29') τα γκολ. Αποχώρησε τραυματίας ο Μακ

Άγγελος Αναστασιάδης.
Για το αν η νίκη ήταν αγχωτική:  "Πριν αποβληθεί ο Βίτορ είχαμε ευκαιρία με τον Σαλπιγγίδη να τελειώσουμε τον αγώνα. Όταν μένεις με 10 παίκτες και παίζεις με μία άναρχη ομάδα που έχει ψηλούς να πηδάνε, είσαι υποχρεωμένος να αλλάξεις κι εσύ, γιατί πρέπει να κερδίσεις", ενώ στη συνέχεια τόνισε:
Για τη φάση του γκολ που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ: "Αυτό είναι βασικό κομμάτι, αλλά όλοι πρέπει να αντιδράσουμε σε αυτό. Δεν παίζουμε με οφ σάιντ. Τους είπα να μην σταματάνε για να παίξουν με οφ σάιντ. Το κάναμε αυτό το λάθος, για να μπει στη λίστα μας και να το διορθώσουμε. Αυτό κάνει η Παναγία. Μας δείχνει τα λάθη μας, για να τα διορθώνουμε. Εγώ έτσι το βλέπω. Ο αντίπαλος δεν μας έκανε καμία φάση. Είμαι πολύ χαρούμενος σήμερα. Τα παιδιά έκαναν ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο κι ακόμη ένα καλύτερο τελευταίο 25λεπτο που τα παιδιά έβγαλαν έναν πρωταθλητισμό και με έκαναν ιδιαίτερο χαρούμενο".
Για τον Δημήτρη Παπαδόπουλο: "Γιατί δεν ήταν καλά. Είχε πρόβλημα στον προσαγωγό και τρεις μέρες δεν έκανε προπόνηση. Δεν το ξέρετε αυτό; Την αποστολή θα την βγάζω εγώ. Όποιος μπορεί θα παίζει, όποιος δεν μπορεί δεν θα παίζει. Απλά είναι τα πράγματα. Και λάθη θα γίνουν. όλοι κάνουν λάθη. όποιος δεν κάνει λάθη, κάθεται σπίτι του. Εγώ δουλεύω και μπορεί να κάνω λάθη".
Για τις απουσίες που θα έχει στα επόμενα ματς: "Είμαστε υποχρεωμένοι να δουλέψουμε. Είμαστε εδώ. Με αυτούς θα δουλέψουμε, αυτούς έχουμε. Να έχετε εμπιστοσύνη σε όλο αυτό που κάνουμε. Η Παναγιά τα κάνει όλα καλά".
Για τον τραυματισμό του Μακ: "Αύριο θα φανεί τι γίνεται. Αυτά φαίνονται μετά από 24 ώρες. Πιστεύω ότι θα θέλει μια-δυο μέρες για να επανέλθει. Εγώ όταν χτυπούσα έτσι, την πρώτη μέρα δεν μπορούσα να κάνω τίποτα και την δεύτερη ήμουν μια χαρά".

O MVP του  ματς με τον Ατρόμητο Αλέξανδρος Τζιόλης
«Περιμέναμε δύσκολο ματς. Ξέραμε πως ήταν δύσκολη ομάδα και έπρεπε να ξαναβρούμε την συγκεντρωση μας. Τα καταφέραμε καλά και κάναμε μια καλή εμφάνιση».
Για το αρνητικό αποτέλεσμα του Δικεφάλου στο Europa League δήλωσε
«Δικαιολογούνται αποτελέσματα όπως αυτό στη Γαλλια. Είμαστε νέα ομάδα».
Για τους στόχους της ομάδας:
«"Οσο περνάει ο καιρός και είμαστε πρώτοι ανεβαίνουν οι απαιτήσεις».
Τέλος σχετικά με τον επόμενο ματς του Δικεφάλου στην Ευρώπη με την Φιορεντίνα δήλωσε:
«Είναι καλή ομάδα η Φιορεντίνα. Εμείς πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας».

Δημήτρης Σαλπιγγίδη 
Για το αν αγχώνει την ομάδα η κορυφή:
"Δε μπορώ να το γνωρίζω είναι πολύ νωρίς ακόμα. Στην παρούσα φάση το σκεφτόμαστε συνέχεια. Όλα πάνε καλά…"
Για τη διαφορά της περσινής ομάδας με τη φετινή:
"Μια ενδεχόμενη απάντηση μπορεί να αφήσει υπονοούμενα για την περασμένη χρονιά. Εγώ χωρίς υπονοούμενα, λέω ότι φέτος έχουμε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας. Έχουμε αποκτήσει ταυτότητα, ξέρουμε τι ζητάμε μέσα στο γήπεδο".
Για το τι συνέβη στο δεύτερο ημίχρονο και η απόδοση του ΠΑΟΚ έπεσε:
"Δε μπορείς 90 λεπτά να παίζεις στον ίδιο ρυθμό και να έχεις τον έλεγχο. Καμιά ομάδα δεν τα καταφέρνει. Παίξαμε πολύ καλά και ήμασταν  ομάδα. Πετύχαμε δύο γκολ και αυτό που πληρώσαμε ήταν αυτή η αποβολή Για αυτό βγήκε αυτή η εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο. Το γκολ που δεχτήκαμε ήταν ένα στιγμιαίο λάθος από όλη την ομάδα. Ο Ατρόμητος δεν είχε τον έλεγχο".
Για το παιχνίδι με τη Βέροια που ακολουθεί στο πρωτάθλημα και το… ντέρμπι κορυφής:
"Είναι πολύ νωρίς αυτή τη στιγμή για να βάζουμε ταμπέλες. Κάποιες ομάδες ξεκίνησαν καλά, κάποιες όχι. Μακάρι να έχει ανατροπές το πρωτάθλημα. Εγω χαίρομαι για τη Βέροια αλλά περισσότερο χαίρομαι για την ομάδα μου. Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πολλοί το θεωρούν εύκολο αλλά αυτή τη στιγμή δεν το σκεφτόμαστε. Χαιρόμαστε για την νίκη αλλά ακολουθεί ένα μεγάλο παιχνίδι με τη Φιορεντίνα. Θέλουμε να παίξουμε καλά και να πάρουμε ότι καλύτερο".
Για την καλή ατμόσφαιρα στον ΠΑΟΚ και την αντίστοιχη στην εθνική ομάδα:
"Για τον ΠΑΟΚ, η ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο και ο κόσμος είναι κοντά και τη στηρίζει. Η εθνική είναι διαφορετική περίπτωση. ΜΕ τη μία ομάδα είσαι καθημερινά και την εθνική μια φορά το μήνα και μην ξεχνάμε ότι στην εθνική, υπήρξαν πολλές αλλαγές. Χτίζεται κάτι καινούργιο αλλά πιστεύω ότι θα βρούμε το δρόμο μας. Δεν είμαστε σε καλή κατάσταση. Μιλώντας γι τους ποδοσφαιριστές, πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία, να είμαστε πιο μαχητικοί. Δεν πρέπει να κρυφτούμε πίσω από τις λέξεις. Αν ο καθένας προσπαθήσει να κάνει  αυτό που μπορεί, τότε μπορεί να βγει και αυτό που βλέπετε με τον ΠΑΟΚ. Υπήρξαν κάποιες αλλαγές, ο προπονητής προσπαθεί να μάθει τους παίκτες και να αποκτήσει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα. Έτυχε να ξεκινήσουμε άσχημα και είτε το θέλουμε είτε όχι αυτό επηρεάζει την ψυχολογία".

Εργκούς Κάτσε.
Για την ήττα από την Γκινγκάμπ: Ήταν άσχημο ματς αλλά πρέπει να βλέπουμε ξεχωριστά το ματς και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς''.
Τα στοιχεία που πρέπει να κρατήσουν από σήμερα: ''Το πάθος μέχρι το 90΄, κάναμε τάκλιν μέχρι την τελευταία φάση είχαμε πάθος.''

Ρόμπερτ Μακ
έχθηκα μια κλωτσιά πάνω από το γόνατο και πονάω πολύ. Δεν ξέρω αν θα προπονηθώ αύριο και μεθαύριο. Θα δείξουν οι εξετάσεις αν θα προλάβω το ματς της Πέμπτης με την Φιορεντίνα. Εγώ πάντως θέλω να παίξω".

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Βίτορ, Κατσικάς, Ρατς, Τζανδάρης, Κάτσε, Τζιόλης, Μακ (51' Γκολάσα), Σαλπιγγίδης (91' Κουλούρης), Περέιρα (69' Μάρτενς)

Ατρόμητος: Τσέναμο, Νάστος, Κοντοές, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Δημούτσος (77' Τάτος), Πίτου Γκαρσία (57' Γεωργίου), Ναπολεόνι, Ούμπιντες, Καραμάνος (57' Αγκουάζι), Παπάζογλου

Γκολ: 27' Κάτσε, 29' Ρατς, 61' Ούμπιντες
Κάρτες: 22' Μιγκέλ Βίτορ, 64' Κάτσε, 67' Γκολάσα, 76' Μιγκέλ Βίτορ, 79' Ταυλαρίδης, 83' Τάτος, 84' Νάστος
Αποβολές: 76' Μιγκέλ Βίτορ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...