20/12/09

oxyro N1.30











paok-oxyro - Εργοτέλης - ΠΑΟΚ 0-2
Ο σοβαρός Π.Α.Ο.Κ. πέρασε από το Ηράκλειο κερδίζοντας 0-2 τον Εργοτέλη με την παρουσία 600 οπαδών μας.
ΦερνάντοΣάντος
“Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς. Ο Εργοτέλης είναι μία δυνατή και οργανωμένη ομάδα. Εμείς ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Μπήκαμε δυνατά και πιέσαμε αρκετά. Νομίζω ότι μετά το 15' σταματήσαμε να έχουμε το επιθυμητό βάθος στις επιθέσεις μας. Ενδεχομένως να μας έλειψε η προσωπικότητα σε κάποιες φάσεις. Παρόλο που συνεχίσαμε να ελέγχουμε το παιχνίδι, ο Εργοτέλης κέρδισε μέτρα και άρχισε να φθάνει με αξιώσεις κοντά στη δική μας περιοχή. Στο πρώτο ημίχρονο τελείωσε με καλές ευκαιρίες. Στην ανάπαυλα είπα στους ποδοσφαιριστές μου ότι πρέπει να δείξουν περισσότερο πάθος, ποιότητα και χαρακτήρα. Τα εξτρέμ μας ήταν περισσότερο κοντά στους μπακ και έπρεπε να ανεβαίνουν. Στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε και βάλαμε το γκολ. Από την στιγμή που το πετύχαμε νωρίς, τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα για τον Εργοτέλη. Εμείς κοντρολάραμε το ρυθμό του παιχνιδιού και είχαμε καλή κυκλοφορία. Αυτή η νίκη ήταν δίκαιη και πολύ σημαντική. Σχετικά με τις μεταγραφές δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε μεταγραφές μόνο και μόνο για να πούμε ότι κάναμε. Όλοι καταλαβαίνουμε ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται έναν παίκτη στην επίθεση. Αν μπορούμε να κάνουμε κάποια κίνηση για να καλυτερέψουμε την κατάσταση θα την κάνουμε. Θα δουλέψουμε τώρα όμως για να βελτιωθούμε σε κάποια σημεία”.
Νίκος Καραγεωργίου
“Δεν ήταν ένα ματς που... ξετρέλανε τον φίλαθλο κόσμο. Ο ΠΑΟΚ ήταν πιο συγκεντρωμένος στον στόχο του. Σε μία στιγμή αδράνειας δεχθήκαμε το πρώτο γκολ και έτσι τα πράγματα για εμάς έγιναν πολύ δύσκολα διότι ο αντίπαλος είναι μία ομάδα που ξέρει να διαχειρίζεται τέτοια παιχνίδια πολύ καλά.
Όσο για εμάς προσπαθήσαμε αλλά οι παίκτες που δεν είχαμε μαζί μας έπαιξαν ρόλο διότι μπορούσαμε να αλλάξουμε κάτι. Σχετικά με την βαθμολογία κλείσαμε τον πρώτο γύρο με 21 βαθμούς. Είναι μία συγκομιδή καλύτερη από την περσινή. Ωστόσο δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τα δύο τελευταία ματς. Θα ήθελα να ευχηθώ στον ΠΑΟΚ καλή συνέχεια και χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο και υγεία”.
Βιεϊρίνια
«Τα πέντε γκολ είναι ένας καλός απολογισμός αλλά σίγουρα μπορούσα να έχω πετύχει κι άλλα
Τα γκολ όμως δεν είναι αυτοσκοπός για μένα. Αυτό που με ενδιαφέρει πάνω από όλα είναι να κερδίζει ο ΠΑΟΚ. Όταν συνδυάζονται και τα δύο είναι το καλύτερο. Και σίγουρα μου αρέσει να σκοράρω όπως κάθε παίκτη. Μακάρι να συνεχίσω έτσι και στο δεύτερο γύρο
Στο πρώτο ημίχρονο δεν κρατήσαμε σωστά την μπάλα, αλλά στο δεύτερο παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και φτάσαμε δίκαια στη νίκη. Κρατήσαμε τη μπάλα στα πόδια μας και κοντρολάραμε το ρυθμό, κάναμε φάσεις και πετύχαμε δύο γκολ φτάνοντας δίκαια στην επικράτηση».
Νίκας Αραμπατζή
«Η χαρά μου είναι που καταφέραμε να κλείσουμε το 2009 με μία νίκη. Κρατάμε τους 3 βαθμούς που είναι πολύ σημαντικοί για την συνέχεια. Στο πρώτο μέρος είχαμε τον έλεγχο του ματς αλλά δεν είχαμε την τελική πάσα και το καθαρό μυαλό. Αυτό είπαμε στο ημίχρονο. Να προσέξουμε την τελική πάσα και την τελική ενέργεια. Μπήκαμε δυνατά. Δείξαμε ότι θέλαμε τη νίκη και έτσι καταφέραμε και πετύχαμε δύο πολύ ωραία γκολ. Υπάρχουν οδηγίες από τον προπονητή μας. Μας ζητάει ν' ανεβαίνουμε ψηλά εφόσον υπάρχουν προϋποθέσεις. Νομίζω αυτό που ξεκίνησε από πέρυσι, δηλαδή η σταθερότητα της ομάδας συνεχίζεται. Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα. Η συνέχεια θα είναι ανάλογη. Ο κόσμος είναι πάντα δίπλα στην ομάδα. Η συμπαράσταση ήταν πραγματικά υπέροχη και τους ευχαριστούμε. Από την μεριά μας θα προσπαθήσουμε να οδηγήσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Ότι έχουμε να πούμε και να δείξουμε πρέπει να το κάνουμε στο γήπεδο»
ΦΑΣΕΙΣ
43-Ευκαιρία για τον Εργοτέλη με τον Τσεσνάουσκις να βρίσκει τον Φραγκουλάκη και αυτός με σουτ να στέλνει την μπάλα να περάσει μόλις άουτ.
52 Γκολ: Ο ΠΑΟΚ στην πρώτη του μεγάλη ευκαιρία στο ματς ανοίγει το σκορ με τον Αραμπατζή ο οποίος υποδέχτηκε όμορφα την μπάλα από τον Ίβιτς και αφού κοντρόλαρε την μπάλα νίκησε με δυνατό σουτ από πλάγια θέση τον Αθανασίου.
65 Γκολ: Όμορφη κάθετη πάσα του Ίβιτς στον Βιεϊρίνια ο οποίος από κοντά δεν δυσκολεύεται να νικήσει τον Αθανασίου.
ΣΚΟΡΕΡ: 52' Αραμπατζής, 65' Βιεϊρίνια
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 25' Ορφανός, 36' Ρουμπάκης, 44' Τσεσνάουσκις, 83' Λεάλ - 65' Βιεϊρίνια, 78' Κοντρέρας.
Διαιτητής: Σ. Τρισώνης
Βοηθοί: Χ. Μπαλτάς, Α. Νικολακόπουλος
Εργοτέλης:
Γρηγόρης Αθανασίου, Μάριο Χίμπλινγκερ, Γκεόργκι Σασιασβίλι, Δημήτριος Γελαδάρης , Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις, Μανώλης Ρουμπάκης, Μιχάλης Φραγκουλάκης (68' Παναγιώτης Κορδονούρης), Μάριο Μπουντιμίρ, Μανουέλ Ζούνιορ, Δημήτρης Ορφανός (84' Νίκος Καρέλης), Σέρχιο Λεάλ
Π.Α.Ο.Κ.:
Κώστας Χαλκιάς, Νίκος Αραμπατζής, Στέλιος Μαλεζάς, Μασιέλ Λίνο, Μπρούνο Τσιρίλο, Ολιβιέ Σορλέν, Βίκτορ Βιτόλο, Βλάνταν Ιβιτς (12' Μπρούνο Τσιρίλο), Θανάσης Παπάζογλου, Αντελίνο Βιεϊρίνια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.23

Ποδόσφαιρο Γυναικών Νοκ-Αουτ Προημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδος  ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - Γήπεδο Νέων Επιβατών Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 16:00