14/12/09

oxyro N1.27























paok-oxyro - Καβάλα - ΠΑΟΚ - 0-0
Φερνάντο Σάντος
Ήταν ένα αποτέλεσμα που δεν μας αφήνει ικανοποιημένους. Ήρθαμε εδώ για να κυνηγήσουμε την νίκη όπως και σε κάθε παιχνίδι. Θεωρώ ότι η ομάδα έλεγξε τον ρυθμό του αγώνα σε όλη την διάρκεια του. Κυριάρχησε και ήταν καλά οργανωμένη, δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά δυστυχώς μας έλειψε το ένστικτο του σκόρερ.
Απέναντι σε έναν αντίπαλο που ξέραμε ότι είναι δυνατή και κυρίως στις αντεπιθέσεις έχοντας τέτοιους ποδοσφαιριστές. Αλλά εμείς έχοντας δει αυτό το δυνατό της σημείο δεν της επιτρέψαμε να το εκμεταλλευτούμε. Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Είχαμε και ατυχία που η μπάλα πήγε στο δοκάρι αλλά χάσαμε και ευκαιρίες που είναι σίγουρα γκολ. Λέγοντας ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι δεν μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα και μας μένει ότι δεν κερδίσαμε"
Για την μία αλλαγή που έκανε στο παιχνίδι τόνισε:
"Τις αλλαγές τις κάνουμε για να βελτιώσουμε την εικόνα της ομάδας και όχι για να πεις ότι κάνεις αλλαγές. Η ομάδα δεν κέρδισε γιατί δεν μπήκανε τα σίγουρα γκολ που χάσαμε".
Για την άμεση απόκτηση ενός επιθετικού στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου τόνισε:
"Ήδη το έχουμε πει αυτό πολλές φορές και έγινε ακόμα πιο εμφανές στον σημερινό αγώνα. Η ομάδα έκανε ότι ήταν δυνατόν να κάνει και της έλειψε μόνο το γκολ. Προσπαθούμε να βρούμε μια λύση αλλά προσπαθούμε να κάνουμε ότι είναι δυνατόν".
Για το αν τίθεται θέμα απόκτηση και ενός πιο φουνταριστού μετά τον Κριστιάνο επισήμανε:
"Ας συγκεντρωθούμε μόνο στο παιχνίδι με την Καβάλα".
Για το πώς είδε την Καβάλα είπε:
"Ξέραμε ότι είναι μια δυνατή ομάδα και ειδικότερα όταν αγωνίζεται στην έδρα της όπως φάνηκε στα παιχνίδια της με την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό. Ξέραμε πολύ καλά τι είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Δεν επιτρέψαμε στην Καβάλα να παίξει τόσο καλά όσο σε άλλα παιχνίδια. Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση και δεν επιτρέψαμε στην Καβάλα να εκμεταλλευτεί τα θετικά της στοιχεία. Όπως στην πίεση που ασκήσαμε. Εντούτοις θεωρώ ότι έκανε ότι μπορούσε γιατί παίξαμε πολύ καλά".
Για την απουσία του Ορούμα δήλωσε:
"Είναι ένας ποδοσφαιριστής σημαντικός για την Καβάλα αλλά με υποθέσεις δεν μπορ να μιλάμε. Σε κάθε περίπτωση η Καβάλα έχει δυσκολία όταν ο αντίπαλος κρατάει πολύ την μπάλα στα πόδια του και σε λίγες φορές που βγήκε μπροστά έγινε επικίνδυνη".
Για την παρουσία των φιλάθλων του Π.Α.Ο.Κ. είπε:
"Αυτοί οι οπαδοί δείχνουνε την δυναμική και το μεγαλείο του συλλόγου και δεν μπορέσαμε μη κερδίζοντας να τους δώσουμε χαρά. Σε αυτούς τους οπαδούς αξίζει να δώσουμε τα πάντα. Αξίζουν αυτοί οι οπαδοί παραπάνω. Αξίζουν νίκες και επιτυχίες".
ΦΑΣΕΙΣ
4: Ο Βιεϊρίνια εξαπολύει δυνατό σουτ λίγο έξω από την περιοχή της Καβάλας και ο Κάλατς σώζει εντυπωσιακά την εστία του με διπλή προσπάθεια.
30: Νέο μακρινό σουτ του Βιεϊρίνια, θα αποκρούσει και πάλι ο Κάλατς με εντυπωσιακό τρόπο.
44: Έπειτα από ωραίο συνδιασμό των παικτών της Καβάλας, ο Ρινκόν βρίσκεται απέναντι στον Χαλκιά αλλά πλασάρει πάνω του, χάνοντας κλασσική ευκαιρία.
47: Σέντρα-σουτ του Τσιρίλο βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι, χωρίς όμως να αιφνιδιάσει τον Κάλατς.
50: Κεφαλιά του Ίβιτς από κόρνερ του Αραμπατζή, φεύγει ελάχιστα άουτ.
51: Ο Παπάζογλου βγαίνει τετ-α-τετ με τον Κάλατς αλλά αποτυγχάνει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
52: Νέα κλασσική ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, με τον Βιεϊρίνια να αστοχεί εξ επαφής από το ύψος της μικρής περιοχής.
62: Ο Λίνο σουτάρει δυνατά από το ύψος της περιοχής και στέλνει τη μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Κάλατς και άουτ.
66: Τρίτο δοκάρι για τον ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά στο οριζόντιο του Κάλατς από κεφαλιά του Παπάζογλου.
Καβάλα:
Ζέλικο Κάλατς, Σάβο Παβίσεβιτς, Βαγγέλης Οικονόμου, Ντούγκλας Ντουγκλάο, Μανώλης Ψωμάς, Πιέρ Ντικρόκ, Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς, Ντιόγκο Ρινκόν (81' Σωτήρης Λεοντίου), Φρεντερίκ Μεντί, Ηλίας Ιωάννου (76' Νίκος Σουλτανίδης), Μπέντζαμιν Ονουάτσι (87' Βασίλης Λάκης)
Π.Α.Ο.Κ.:
Κώστας Χαλκιάς, Νίκος Αραμπατζής, Μπρούνο Τσιρίλο, Πάμπλο Κοντρέρας, Μασιέλ Λίνο, Βλάνταν Ιβιτς, Ολιβιέ Σορλέν (70' Βασίλης Κουτσιανικούλης), Πάμπλο Γκαρσία, Βίκτορ Βιτόλο, Θανάσης Παπάζογλου, Αντελίνο Βιεϊρίνια
Διαιτητής:Κάκος Α
Βοηθός Διαιτητή:Δάλλας Κ.-Τάτσης Δ.
Κίτρινες: Παβίσεβιτς, Μεντί, Φερέιρα, Οικονόμου, Ψωμάς, Ντομπρασίνοβιτς - Σορλέν, Λίνο
Superleague
1. Ολυμπιακός -36
2. Παναθηναϊκός 35
3. Π.Α.Ο.Κ. -25
4. Πανιώνιος -22
5.Εργοτέλης -21
6. Α.Ε.Κ. -21

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...