4/12/09

oxyro N1.18


paok-oxyro - O Λάζαρος Παπαδόπουλος μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ
"Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αυτό που έχουμε, μέσα σε μια έδρα όπου ο Παναθηναϊκός κερδίζει τους πάντες τα τελευταία χρόνια. Δεν πάμε όμως για να χάσουμε, δεν παρατάμε εύκολα τα όπλα. Πάμε για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Το παιχνίδι δεν έχει βαθμολογικά μεγάλη σημασία, οπότε είναι ευκαιρία να δοκιμάσουμε πράγματα μέσα στο γήπεδο, που θα μας βοηθήσουν στη συνέχεια", είπε αρχικά ο Λάζαρος Παπαδόπουλος και αναφερόμενος στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει μία νίκη σε πέντε αγώνες, σχολίασε: "Δεν φέρνει καθόλου πίεση το ξεκίνημα. Ξέραμε ότι το πρόγραμμα ήταν δύσκολο στην αρχή. Σημασία δεν έχει πώς αρχίζεις το πρωτάθλημα, αλλά το πως τελειώνεις. Δεν έχουμε στόχο να παίξουμε καλά στον πρώτο γύρο, αλλά να είμαστε έτοιμοι στο τέλος του πρωταθλήματος, εκεί που είναι και τα πραγματικά κρίσιμα παιχνίδια".
Για τις ιδιαιτερότητες του αγώνα με τον Παναθηναϊκό:
"Δεν υπάρχει καμία ιδιαιτερότητα. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που παίζει με παγίδες στο λόου ποστ στην άμυνά του και στην επίθεσή του παίζει πολύ το πικ εν ρολ, παίζει πολύ γρήγορα και είναι δύσκολο για τους ψηλούς να ακολουθήσουν. Κάνουμε μία προσπάθεια και δουλεύουμε όλη τη βδομάδα στις προπονήσεις και θα προσπαθήσουμε να περιορίσουμε τη δράση τους. Χαίρομαι που θα δω και πάλι τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τον Αντώνη Φώτση και θα τους αντιμετωπίσω μέσα στο παιχνίδι. Θεωρώ ότι και ο Νίκολα Πέκοβιτς είναι ένας από τους καλύτερους σέντερ στην Ευρώπη και θα είναι μία πολύ καλή και όμορφη η μονομαχία μας.".
Για το παιχνίδι στην Καβάλα:
"Δεν ξεκινήσαμε καλά, δεν είχαμε καλή κυκλοφορία και αρκετά νεκρά σημεία και αυτό μας οδηγεί στο να χάνουμε διαφορές. Εκεί πρέπει να αντιδρούμε πιο σωστά, όταν δεχόμαστε δυο, τρία καλάθια, να έχουμε την λογική να πάμε σε πιο αργή επίθεση, να αλλάξουμε τον ρυθμό".
Για την δική του κατάσταση:
"Είμαι πολύ καλά σε φυσική κατάσταση, έχω μπει και στο κλίμα του ΠΑΟΚ, αισθάνομαι άνετα, απλά πρέπει να προσαρμοστώ εγώ περισσότερο, γιατί έχω μόλις τρία παιχνίδια και είχα καιρό να παίξω. Πιστεύω ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνομαι καλύτερος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.23

Ποδόσφαιρο Γυναικών Νοκ-Αουτ Προημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδος  ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - Γήπεδο Νέων Επιβατών Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 16:00