25/5/09

oxyro N862




Θρήνος στην οικογένεια του ΠΑΟΚ
Αισθήματα οδύνης και λύπης διακατέχουν όλα τα μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ, για τη νέα τραγωδία που έπληξε το Σύλλογό μας με θύματα αυτή τη φορά τους Αναστάσιο Ανθογαλίδη και Συμεών Κυριακίδη, γονείς δύο ποδοσφαιριστών της προπαιδικής ομάδας.
Το πολύνεκρο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή σε δύο νέους ανθρώπους και είχε ως αποτέλεσμα να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου της Λάρισας, ο μικρός ποδοσφαιριστής της ομάδας Παντελής Κυριακίδης και ο μικρός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Χρήστος Παυλίδης, σημειώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής στην παλιά Εθνική οδό Λάρισας – Θεσσαλονίκης, όταν επέστρεφαν από την Αθήνα, μετά από το τέλος ποδοσφαιρικού τουρνουά το οποίο διοργανώθηκε στο γήπεδο της Νήαρ Ηστ και στο οποίο συμμετείχαν οι ομάδες του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.
Ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Θόδωρος Ζαγοράκης και τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους προς τις οικογένειες των θυμάτων και τους εύχονται κουράγιο και δύναμη τις δύσκολες αυτές ώρες.
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
paok-oxyro
Συλλυπητήρια στις οικογένειες τον Αναστάσιου Ανθογαλίδη και Συμεών Κυριακίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...