14/5/09

oxyro N848





paok oxyro - ΑΕΛ-ΠΑΟΚ 0-2
Κυρίαρχος ο ΠΑΟΚ απέδειξε τη σταθερότητά του και νίκησε άνετα τα τυρια μέσα στη Λάρισα με 0-2.
Φερνάντο Σάντος: "Έγινε ένα καλό παιχνίδι από δύο ομάδες που ήθελαν τη νίκη. Στα πρώτα δέκα λεπτά αντιμετωπίσαμε μεγάλες δυσκολίες, αλλά από τη στιγμή που έγιναν οι προσαρμογές ισορροπήσαμε το παιχνίδι. Μετά το γκολ, η ομάδα ηρέμησε σε αντίθεση με τη Λάρισα. Στο δεύτερο ημίχρονο εκμεταλλευτήκαμε τα κενά που είχε η Λάρισα, πετύχαμε και το δεύτερο γκολ και κερδίσαμε το παιχνίδι. Ο αντίπαλος προπονητής προσπάθησε να γυρίσει το παιχνίδι, αλλά νομίζω ότι ήμασταν καλά οργανωμένοι.Η ομάδα έπαιξε καλά και σ' στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Όμως στο ποδόσφαιρο όταν κερδίσεις σε πάνε στα σύννεφα. Όταν χάσεις είσαι ο χειρότερος. Η φιλοσοφία μας δεν αλλάζει. Μου αναφέρθηκε τι συνέβη και ο Ίβιτς έχει μετανιώσει. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι τη θέση στην οποία βρισκόμαστε. Μπορεί να μας βρίζουν την οικογένεια, τα παιδιά αλλά δυστυχώς έτσι είναι. Είμαστε άντρες αλλά και δημόσια πρόσωπα. Από την άλλη πλευρά, πρέπει να καταλάβουν και οι άλλοι ότι είμαστε και άνθρωποι".
ΦΑΣΕΙΣ
9-Σκοράρει ο Μπακαγιόκο
33-Κίτρινη κάρτα ο Μουσλίμοβιτς
33-Κίτρινη κάρτα ο Κώτσιος
36-Κίτρινη κάρτα ο Σαρμιέντο
62-Αντικαταστάθηκε ο Βέμπερ
62-Πέρασε στον αγώνα ο Ιλιτς
67-Αντικαταστάθηκε ο Μετίν
67-Πέρασε στον αγώνα ο Κυριάκος
67-Αντικαταστάθηκε ο Μπακαγιόκο
67-Πέρασε στον αγώνα ο Βιεϊρίνια
72-Κίτρινη κάρτα ο Ιβιτς
73-Αντικαταστάθηκε ο Φωτάκης
73-Πέρασε στον αγώνα ο Τσίγκας
80-Σκοράρει ο Κονσεϊσάο
84-Κίτρινη κάρτα ο Βιεϊρίνια
86-Αντικαταστάθηκε ο Κονσεϊσάο
86-Πέρασε στον αγώνα ο Λάκης
91-Αντικαταστάθηκε ο Σορλέν
91-Πέρασε στον αγώνα
Λάρισα:
Τόμισλαβ Βράνιτς, Κρίστιαν Βέμπερ (62' Σάσα Ιλιτς), Ηλίας Κώτσιος, Νίκος Νταμπίζας, Παναγιώτης Κατσιαρός, Τουμέρ Μετίν (67' Τάσος Κυριάκος), Στέλιος Γιαννακόπουλος, Γιώργος Φωτάκης (73' Θανάσης Τσίγκας), Μαρτσέλο Σαρμιέντο, Φακούντο Πάρα, Ματσέι Ζουράφσκι
Π.Α.Ο.Κ.:
Κώστας Χαλκιάς, Στέλιος Μαλεζάς, Πάμπλο Κοντρέρας, Μασιέλ Λίνο, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, Βλάνταν Ιβιτς, Ρικάρντο Βερόν, Ολιβιέ Σορλέν (91' Σωτήρης Μπαλάφας), Σέρτζιο Κονσεϊσάο (86' Βασίλης Λάκης), Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο (67' Αντελίνο Βιεϊρίνια)

1. ΠΑΟ 6
2. ΠΑΟΚ 6
3.ΑΕΚ 5
4. ΛΑΡΙΣΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου