24/5/09

oxyro N860



paok-oxyro - Τυπικη διαδικασια το ματς....
Φτάνει με τους ξεχασμένους τους είδαμε δεν μπορούμε άλλο άντε στο καλό, τα ματάκια μας πόνεσαν,είναι σαν να βλέπω τον περσινό ΠΑΟΚ ΦΤΑΝΕΙ.... της ευκαιρίες της πήρατε δεν μπορείτε να είστε μέλοι της ομάδας που ονειρευόμαστε,το χτίσιμο του μεγάλου ΠΑΟΚ......άντε για........
Φερνάντο Σάντος
«Ο Παναθηναϊκός ήταν σαφέστατα καλύτερος και κέρδισε δίκαια. Η ομάδα μου παρουσίασε μια καρικατούρα της καλής εικόνας των προηγούμενων αγώνων της σεζόν, μια εικόνα της περασμένης σεζόν. Χωρίς συγκέντρωση, χωρίς αποφασιστικότητα και με κακή νοοτροπία. Μόνο όταν παίρναμε την μπάλα προσπαθούσαμε να κάνουμε κάτι, αλλά κάναμε λάθη που δεν επιτρέπονται σε αυτό το επίπεδο. Ξέραμε ότι τα πράγματα θα ήταν δύσκολα και ότι δεν θα είχαμε την καλύτερη ψυχολογία μετά τα αποτελέσματα στα προηγούμενα ματς των πλέι οφ, αλλά περίμενα να έχουμε μεγαλύτερη διάθεση και καλύτερη νοοτροπία.
Ο Παναθηναϊκός κέρδισε δίκαια. Δεν χρειάστηκε να κάνει μεγάλο παιχνίδι, έκανε απλά αυτό που έπρεπε.
Οι περισσότεροι παίκτες που έλειπαν είχαν διάφορα προβλήματα. Ο Ιβιτς σήμερα στο ξενοδοχείο ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση, έκανε κάποια θεραπεία αλλά δεν κατάφερα να είναι έτοιμος. Και ο Κοντρέρας ένιωσε χθες ενοχλήσεις στην προπόνηση, αλλά ελπίζαμε με τη θεραπεία χθες και σήμερα να είναι έτοιμος, αλλά δεν μπόρεσε. Σορλέν, Μουσλίμοβιτς και Κονσεϊσάο επίσης έλειπαν, ενώ τον Σνάουτσνερ ήθελα να τον ξεκουράσω, να φρεσκάρω την ομάδα, γιατί έχει παίξει πολλούς αγώνες.
Είναι πολύ δύσκολο να κάνεις πρόβλεψη. Και οι δύο ομάδες παίζουν τους κόπους μιας χρονιάς σε ένα παιχνίδι. Είναι δύσκολο να πεις ποιος έχει προβάδισμα. Θεωρητικά ο Παναθηναϊκός έχει ένα μικρό, καθώς πηγαίνει για δύο αποτελέσματα.Είναι μια αλήθεια αυτό. Ημασταν δεύτεροι στο πρωτάθλημα και τρίτοι στα πλέι οφ. Είναι αλήθεια».
Παναθηναϊκός -ΠΑΟΚ - 4-1
Διαιτητής: Η.Σπάθας
Βοηθοί: Δ.Μπιτσίδης, Ν.Φαντόπουλος
Παναθηναϊκός:
Μάριο Γκαλίνοβιτς, Λουκάς Βύντρα, Μπράις Μουν, Ροντρίγκες Γκάμπριελ, Γιόσου Σαριέγκι, Νίκος Σπυρόπουλος , Μάτε Σιμάο, Γιώργος Καραγκούνης (61' Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος), Απαρεσίδο Ζιλμπέρτο Σίλβα (62' Μαρσέλο Μάτος), Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Αντε Ρουκάβινα (77' Αντώνης Πετρόπουλος)
Π.Α.Ο.Κ.:
Κώστας Χαλκιάς, Νίκος Αραμπατζής, Στέλιος Μαλεζάς, Μασιέλ Λίνο, Τζο Μπιζέρα, Στέλιος Ηλιάδης, Σωτήρης Μπαλάφας, Ρικάρντο Βερόν (79' Λάμπρος Βαγγελής), Βασίλης Λάκης (56' Ηλίας Αναστασάκος), Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο, Αντελίνο Βιεϊρίνια (42' Παντελής Κωνσταντινίδης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...