20/5/09

oxyro N857






paok-oxyro - ΑΕΚ - ΠΑΟΚ -3-1
Με ρεσιτάλ διαιτησίας “Κολίνα” η ΑΕΚ νίκησε με 3-1 τον ΠΑΟΚ
Φερνάντο Σάντος
“Ήταν ένα παιχνίδι που μπήκαμε δυνατά και θέλαμε να το κερδίσουμε και αυτό φάνηκε κυρίως στο πρώτο μέρος που μπήκαμε πολύ καλά. Δεχθήκαμε ένα γκολ κόντρα στη λογική, που μπορεί να ήταν και φάουλ. Παρόλα αυτά η ομάδα μου κατάφερε και αντέδρασε γρήγορα, δημιούργησε τις ευκαιρίες, κατάφερε να ισοφαρίσει και θα μπορούσε να είχε προηγηθεί. Δυστυχώς εκεί δεχθήκαμε κι ένα δεύτερο γκολ από ένα δικό μας λάθος και από εκεί και πέρα κάποιος αποφάσισε το παιχνίδι να τελειώσει εκεί. Η ΑΕΚ έχοντας ένα παίκτη παραπάνω στο δεύτερο μέρος και όντας καλή ομάδα, είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Οι παίκτες μου πάλεψαν, προσπάθησαν, τα έδωσαν όλα. Είναι κάπως άδικο για μια ομάδα που έχει κάνει τόση προσπάθεια αυτούς τους μήνες, μια καταπληκτική δουλειά και μετά μπαίνοντας στα πλέι οφ, φάνηκε ότι κάποιοι δεν ήθελαν τον ΠΑΟΚ ψηλά. Δεν αναφέρομαι στις υπόλοιπες ομάδες που έπαιξαν καλά”. Για την αποβολή του Σορλέν τόνισε: “Σε όλα τα παιχνίδια γίνονται αυτά. Αν σε κάθε τέτοια περίπτωση έδειχνε κόκκινη κάρτα ο διαιτητής, τότε θα είχαμε 4-5 αποβολές σε κάθε αγώνα” και συνέχισε απαντώντας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων: “Εδώ στην Αθήνα είχαμε το καλύτερο πρώτο ημίχρονο, παίξαμε καλά, αλλά και στην έδρα μας παίξαμε πολύ καλά με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Στο πρωτάθλημα δεν κάναμε μεγάλα λάθη στην έδρα μας, αλλά εδώ στην Αθήνα η ομάδα παίζει με πολύ άγχος και νευρικότητα. Θέλαμε να δείξουμε σε αυτά τα παιχνίδια ότι είχαμε μια ηρεμία, αλλά τελικά δεν την διαθέτουμε και κάνουμε πολλά λάθη. Κάποια από αυτά δεν είναι φυσιολογικά, αλλά σε αυτά τα ντέρμπι έγιναν. Τις ημέρες που ήμασταν στην Ξάνθη για την προετοιμασία, προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε τους παίκτες να το καταλάβουν. Πολύ σημαντικό ρόλο έπαιξε το πρώτο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, εκεί όπου παίξαμε καλά και αξίζαμε κάτι καλύτερο. Μας στοίχισε η ήττα. Τα πλέι οφ δεν πήγαν όπως περιμέναμε, θέλαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω, αλλά αυτό δεν πρέπει να υποβαθμίζει την 2η θέση που κατακτήσαμε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Πλέον έχουμε άλλα δύο παιχνίδια, είμαστε επαγγελματίες, αντιπροσωπεύουμε ένα πολύ μεγάλο σύλλογο και θα παίξουμε με την ίδια αποφασιστικότητα στα παιχνίδια που απομένουν. Έχουμε δώσει τα συγχαρητήρια σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό και δεν θέλω να υποβαθμίσω την δουλειά που γίνεται σε αυτές τις ομάδες”.
Λίνο:
"Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι και καταφέραμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις και τις ευκαιρίες για γκολ. Το πρώτο γκολ της ΑΕΚ προήλθε απο χέρι που δεν σφύριξε ο διαιτητής. Ακόμα και έτσι παίξαμε καλά κάναμε φάσεις και ισοφαρίσαμε στην συνέχεια, αλλά τελικά ηττηθήκαμε. Μπορούσαμε να πάρουμε κάτι απο αυτό το παιχνίδι, αλλά μετά την αποβολή έγιναν πολύ δύσκολα για μας τα πράγματα. Τώρα τελείωσε αυτό το παιχνίδι και κοιτάμε το επόμενο με τον Παναθηναϊκό που είναι εξίσου δύσκολο. Πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα, είμαστε επαγγελματίες τιμάμε τη φανέλα που φοράμε και εμείς έχουμε τη διάθεση και την θέληση να κυνηγήσουμε τη νίκη με τον Παναθηναϊκό για να κάνουμε ότι καλύτερο μέχρι το τέλος των play off".
Διαιτητής: Κάκος (Κέρκυρας).
Κίτρινες: Σορλέν, Χαλκιάς, Άλβες.
Κόκκινη: 45+ Σορλέν.
ΑΕΚ: Σάχα, Άλβες (72′ Γκέντζογλου), Αλεξόπουλος, Μαϊστόροβιτς, Κουτρομάνος, Ενσαλίβα, Καφές (58′ Μαντούκα), Πελετιέρι, Σκόκο, Τζιμπούρ (85′ Εντίνιο), Μπλάνκο.
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Σνάουτσνερ (79′ Κωνσταντινίδης), Μπιζέρα, Κοντρέρας, Λίνο, Βερόν, Ίβιτς, Βιερίνια (79′ Αθανασιάδης), Σορλέν, Αναστασάκος (46′ Λάκης), Μπακαγιόκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...