8/5/09

oxyro N843


paok-oxyro - Ο Αιγύπτιος άσος που άφησε εποχή στην Τούμπα, μίλησε στον Extrasport και στην πετυχημένη εκπομπή PAOK SUPPORTERS
''Πάντα στα ντέρμπι ο ΠΑΟΚ, και ειδικά μέσα στην τούμπα, δείχνει τον καλό του εαυτό. για αυτό το λόγο αισιοδοξώ ότι και την Κυριακή θα καταφέρει να νικήσει τον παναθηναϊκό. Oι παίκτες που θα αγωνιστούν θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στις ανάγκες του αγώνα, έτσι ώστε να κατακτήσουν τη νίκη και να κάνουν το πιο σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην ειδική βαθμολογία των πλέι οφ. Και βέβαια, ο ΠΑΟΚ θα έχει το επιπλέον πλεονέκτημα της παρουσίας των χιλιάδων φιλάθλων του στις εξέδρες του γηπέδου της Τούμπας. Είναι μεγάλη υπόθεση για κάθε ομάδα να έχει στο πλευρό της τριάντα χιλιάδες πιστούς οπαδούς, που θα της συμπαραστέκονται από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό.
Μαθαίνω τα νέα για τον ΠΑΟΚ και είμαι πολύ ικανοποιημένος από την πορεία του. Το ευχάριστο είναι ότι η ομάδα δεν έχει πλέον τα οικονομικά προβλήματα, που την ταλαιπώρησαν, όχι μόνο τα χρόνια που ήμουν εγώ στον ΠΑΟΚ, αλλά και πριν από λίγα χρόνια. Από τη στιγμή, όμως, που ο Θόδωρος Ζαγοράκης ανέλαβε την ομάδα, τα πράγματα μπήκαν σε μια σειρά.
Βέβαια, δεν αρκεί μόνο ένας πρόεδρος για να πάει καλά η ομάδα. Χρειάζεται οργάνωση, πλάνο και προγραμματισμός. Και όπως όλα δείχνουν, ο ΠΑΟΚ έχει αυτά τα εφόδια και για αυτό κάνει αυτή την πορεία. Ο Ζαγοράκης ξέρει πολύ καλά πως θα οδηγήσει τον ΠΑΟΚ ακόμη πιο ψηλά. Μαθαίνω ότι η ομάδα δημιουργεί το δικό της αθλητικό κέντρο και αυτό είναι ένα ακόμη δείγμα του προγραμματισμού. Εύχομαι ο ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν να αγωνίζεται στο Champions League. Το αξίζει, άλλωστε, μετά την πολύ καλή πορεία που έκανε στην κανονική περίοδο.
Θυμάμαι με νοσταλγία τις εκδηλώσεις συμπάθειας και λατρείας των φιλάθλων μας στο πρόσωπο μου. Γενικότερα, η Ελλάδα και οι Έλληνες είναι και θα είναι πάντα στην καρδιά μου και ελπίζω σύντομα να βρεθώ και πάλι στο γήπεδο της Τούμπας stin g4. "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...