21/3/21

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.112









 

1η αγωνιστική Play-Off, Superleague

ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-1

Για την 1η αγωνιστική των play offs, o ΠΑΟΚ κέρδισε στην Τούμπα την ΑΕΚ με 3-1...

Το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος ήταν άσχημο. Τα επιθυμητά αποτελέσματα δεν ήρθαν και όπως ήταν λογικό άφησαν πληγές. Ο ΠΑΟΚ έψαχνε να βγάλει αντίδραση, να διορθώσει τα λάθη του, να ξεκινήσει με νίκη και να βάλει πλώρη για την επίτευξη των στόχων του.Το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα ήταν μια ιδανική ευκαιρία και ο Δικέφαλος το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο.

Το τεχνικό επιτελείο είχε να αντιμετωπίσει την απουσία του Αντρέ Βιεϊρίνια που δεν κατάφερε να είναι διαθέσιμος. Οι προπονητές έδωσαν φανέλα βασικού στον Πασχαλάκη , αλλά και στους Ροντρίγκο και Ντόουγκλας , χρησιμοποιώντας τρία διαφορετικά πρόσωπα σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, αντί των Ζίβκοβιτς , Βιεϊρίνια και Ουάρντα .

Το ξεκίνημα του ΠΑΟΚ ήταν... ονειρικό. Ο Δικέφαλος μόλις στο 3ο λεπτό του αγώνα πήρε προβάδισμα με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς , ο οποίος πήρε τη μπάλα μετά από κεφαλιά-πάσα του Ελ Καντουρί και με ωραίο τελείωμα από πλάγια θέση άνοιξε το σκορ.Το γκολ έδωσε την απαραίτητη ηρεμία στους γηπεδούχους, οι οποίοι διαχειρίστηκαν άψογα το πρώτο μέρος, εκτός από την τελευταία φάση του.Πριν φτάσουμε εκεί ο Δικέφαλος σκόραρε ένα ακόμα γκολ με τον Σφιντέρσκι , το οποίο ακυρώθηκε για χέρι του Ελ Καντουρί σύμφωνα με τον διαιτητή Νταμπάνοβιτς, ο οποίος συμβουλεύτηκε και το VAR.

Στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου η ΑΕΚ βρήκε γκολ, στην πρώτη της ουσιαστικά ευκαιρία στο παιχνίδι. Ο Μάνταλος έδωσε την ασίστ στον Ανσαριφάρντ και αυτός από θέση τετ α τετ διαμόρφωσε το 1-1.Όσο άσχημο ήταν το φινάλε του πρώτου μέρους, τόσο ωραίο ήταν το ξεκίνημα στο δεύτερο. Ο ΠΑΟΚ χρειάστηκε μόλις 17 δευτερόλεπτα στην επανάληψη για να πάρει και πάλι το προβάδισμα.Ο Σφιντέρσκι πήρε τη μπάλα μέσα στην περιοχή μετά από ασίστ του Τζόλη και έκανε το 2-1 με άψογο τελείωμα στην κίνηση.

Από εκεί και μετά ο ΠΑΟΚ έδωσε μέτρα στην ΑΕΚ και προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τους κενούς χώρους. Η Ένωση μέχρι το τέλος της αναμέτρησης πάρα το γεγονός ότι είχε τη μπάλα για αρκετή ώρα γύρω από την περιοχή του Δικεφάλου δεν κατάφερε να βγάλει σημαντικές ευκαιρίες, με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη να έχει τις απαντήσεις σε δύο καλά σουτ τον Ανσαριφάρντ στο 50′ και του Σάκχοφ στο 92′.

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του είχε αρκετές σημαντικές ευκαιρίες για το τρίτο γκολ που θα κλείδωνε το παιχνίδι με τους Τζόλης , Κρμέντσικ να χάνουν τις σημαντικότερες, για να έρθει στο 89′ ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς και με το δεύτερο προσωπικό του γκολ να διαμορφώσει το τελικό 3-1 μετά από ασίστ του Κρμέντσικ .

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης , Ροντρίγκο , Κρέσπο , Ίνγκασον , Μπάμπα , Αουγκούστο , Ελ Καντουρί (88' Μιχαηλίδης ), Σβαμπ , Τζόλης (68' Μουργκ ), Α.Ζίβκοβιτς , Σφιντέρσκι (75' Κρμέντσικ ).

Αεκ: Αθανασιάδης, Λόπες, Λάτσι, Σβάρνας, Μπακάκης (81' Νταντσένκο_, Σιμάνσκι (58' Σάκχοφ), Κρίστιτσιτς (81' Κοσίδης), Μάνταλος, Ολιβέιρα, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ (68' Αλμπάνης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....