3/3/21

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.103









Προημιτελικός, Κύπελλο Ελλάδος

ΠΑΣ Λαμία 1964 - ΠΑΟΚ - 1-1

Στο πλαίσιο του επαναληπτικού προημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, ο ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία ...

Ο Γκαρσία παρέταξε στο αρχικό σχήμα τους Πασχαλάκη, Λύρατζη, Ίνγκασον, Μιχαηλίδη, Μπάμπα, Νινούα, Σβαμπ, Μουργκ, Καγκάβα, Τζόλη και Σφιντέρσκι. Ο Δικέφαλος έχοντας το υπέρ του 5-2 από τον πρώτο αγώνα, παρατάχτηκε με πολλούς παίκτες που δεν έχουν πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής στη φετινή χρονιά.

Ο ΠΑΟΚ απείλησε για πρώτη φορά στο 9ο λεπτό, όταν ο Σφιντέρσκι μετά από μπαλιά του Καγκάβα σούταρε, αλλά ο Θεοδωρόπουλος απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ. Πέντε λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ με τον Νινούα και αφού προηγήθηκε συνδυασμός Τζόλη – Καγκάβα.

Στο 16ο λεπτό, χρειάστηκε διπλή επέμβαση του Πασχαλάκη σε σουτ των Πίτι, Βασιλακάκη, ενώ ακολούθησε ένα μεγάλο διάστημα στο οποίο είδαμε ανούσιο παιχνίδι κέντρου, χωρίς φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Δύο λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου, στο 43ο λεπτό, δόθηκε πέναλτι για τον ΠΑΟΚ σε ανατροπή του Σφιντέρσκι από τον Τζέιμς, το εκτέλεσε άσχημα ο Σβαμπ δίνοντας την ευκαιρία στον Θεοδωρόπουλο να αποκρούσει.

Στη συνέχεια της φάσης ο Μουργκ από εξαιρετική θέση σούταρε απελπιστικά άουτ! Με την έναρξη της επανάληψης, στο 46ο λεπτό, είχαμε δοκάρι σε κεφαλιά του Μιχαηλίδη, μετά από κόρνερ του Νινούα.

Πέντε λεπτά αργότερα έγινε το 1-1 με κεφαλιά του Τζέιμς, σε μια φάση στην οποία η άμυνά μας ολιγώρησε χαρακτηριστικά! Στα εναπομείναντα λεπτά πέρασαν στο ματς οι Λάμπρου, Ελ Καντουρί, Κρέσπο, Τσιγγάρας, Κούτσιας, ο ΠΑΟΚ έλεγξε τον ρυθμό του παιχνιδιού έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου.

Στο 87o λεπτό, είχαμε χαμένο τετ α τετ ο Λάμπρου μετά από μπαλιά του Σφιντέρσκι, στην τελευταία καλή στιγμή μας στο ματς...

Πάμπλο Γκαρσία:

«Ξεκινήσαμε με βάση το γεγονός πως είχαμε καλό αποτέλεσμα από τον πρώτο αγώνα. Θέλαμε να δώσουμε ένα ενενηντάλεπτο στους Λύρατζη, Καγκάβα και Νινούα πήρε κάποια λεπτά και ο Κούτσιας. Ήταν σημαντικό αυτό θέλαμε να τους δούμε.

Έχουμε μεγάλο ροστερ. Και βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα για το μέλλον. Ξέρω τους παίκτες μου, την ομάδα, τα χαρακτηριστικά τους. Κάθε προπονητής θέλει να έχει μια βασική ομάδα. Έχοντας την εικόνα του ρόστερ ξέρω τι χρειαζόμαστε. Στο μυαλό μου είναι ξεκάθαρα και αυτά πρέπει να τα αναφέρω στους ανωτέρω υπεύθυνους».

Λαμία: Θεοδωρόπουλος, Σαραμαντάς, Βύντρα, Τζέιμς, Προβυδάκης (68' Χατζηστραβός), Παλαβαντισβίλι, Μπιάρνασον (74' Μπουλούλης), Ρόμανιτς (46' Κωστίκας), Βασιλακάκης (83' Νικολόπουλος), Γκαζαριάν (46' Σταμούλης), Πίτι.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης (80' Κρέσπο), Μπάμπα, Νινούα (68' Τσιγγάρας), Σβαμπ (64' Ελ Καντουρί), Μουργκ (80' Κούτσιας), Καγκάβα, Τζόλης (64' Λάμπρου), Σφιντέρσκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....