27/3/16

oxyroN2.779





 

Προημιτελικά του κυπέλλου γυναικών

ΠΑΟΚ - Ελπίδων Καρδίτσας - 4-0

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 4-0 των Ελπίδων Καρδίτσας στο γήπεδο της Τριανδρίας για τα προημιτελικά του κυπέλλου γυναικών και προκρίθηκε εμφατικά στο φάιναλ φορ του θεσμού.
Ο Δικέφαλος έβγαλε  νοκ άουτ την πιο ισχυρή αντίπαλό του τη φετινή χρονιά και πλέον ο δρόμος για την κατάκτηση του πέμπτου κυπέλλου της ιστορίας του γίνεται ακόμα πιο εύκολος.
Τα κορίτσια του Αλέξη Κατηκαρίδη δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της υπεροχής τους και, με δυο γκολ σε κάθε ημίχρονο, πήραν το εισιτήριο για το φάιναλ φορ του κυπέλλου.

Χαρά Δημητρίου

«Δεν υπάρχει αντίπαλος για μας στο ελληνικό πρωτάθλημα όταν αγωνιζόμαστε όπως σήμερα. Πιάσαμε καλή απόδοση και κερδίσαμε τον δεύτερο του πρωταθλήματος με 4-0… Το ίδιο θα κάνουμε και στο φάιναλ φορ, θα τα δώσουμε όλα και θα προσθέσουμε άλλο ένα κύπελλο στη μεγάλη τροπαιοθήκη μας»

ΠΑΟΚ: Πελετίδου, Χατζηγιαννίδου, Βλασιάδου, Δημητρίου, Μπράμε, Μάρκου (73' Σακελλάρη), Γκάτσου (78' Πελεκούδα), Γεωργίου, Ντιμιτρίγεβιτς, Κακαμπούκη, Παντελιάδου (50’ Αδαμάκη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....