19/3/16

oxyroN2.771


 

ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ

ΠΑΟΚ - Λαύριο69-75

Για την 23η αγωνιστική της Basket League, ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στο "Παλατάκι" από το Λαύριο με 69-75.
O ΠΑΟΚ πραγματοποίησε την χειρότερη εμφάνιση της φετινής σεζόν, έκανε 24 λάθη, τα 16 εκ των οποίων στο πρώτο ημίχρονο και οδηγήθηκε σε μία οδυνηρή και απαράδεκτη ήττα.

Σούλης Μαρκόπουλος:
«Μεγάλη ντροπή η σημερινή ήττα. Μια ήττα, που δεν πρέπει να κάνεις, αν θες να διεκδικείς κάτι μεγάλο και να αισθάνονται οι αντίπαλοι, ότι παίζουν με το ΠΑΟΚ. Σε τέτοια ματς πρέπει να βρίσκεις τρόπο να κερδίζεις. Έχω την μεγαλύτερη ευθύνη για το αποτέλεσμα κι είναι ανήκουστο να δέχεσαι 30 πόντους από δικά σου λάθη και τα κάνουν παίκτες που δεν είναι άπειροι...»
Για το αν δυσκολεύει η κατάκτηση της 5ης  θέσης στην κανονική περίοδο: «Έλεγα πως πρέπει να κερδίσουμε και τα 4 παιχνίδια μέχρι το τέλος, τώρα φυσικά περιπλέκεται η κατάσταση».
Για την απόδοση του Κλάντον: «Δεν μπορεί να κριθεί ο Κλάντον, γιατί έχει τρεις ημέρες στην Ελλάδα και δυο προπονήσεις. Σήμερα δεν έπαιξε αυτό που θα θέλαμε να παίξει, αλλά και καλά να έπαιζε θα μπορούσαμε να κρίνουμε.»
Για το τι πρέπει να βελτιώσει στην συνέχεια: «Παίξαμε με τον Ολυμπιακό και παίξαμε μπάσκετ, σήμερα τι παίζαμε; Επομένως τι άλλο θέλετε να αλλάξει; Πρέπει να παίξουμε πιο δυνατή άμυνα, να γυρίσουμε την μπάλα. Αυτά που κάναμε σε άλλα παιχνίδια κι όχι σε αυτό.»

Τα Δεκάλεπτα: 22-15, 36-31, 57-51, 69-75

ΠΑΟΚ: Tepic 6 (1), Λιάπης, Βασιλειάδης 12 (3), Κακαρούδης, Τσόχλας, Δέδδας 4, Μαργαρίτης 8, Σχορτσανίτης 12, Duvnjak 11 (3), Markovic 2, Hatcher 14 (1), Clanton.

ΛΑΥΡΙΟ: Young 8, Krubally, Keselj 13 (1), Σακελλαρίου 8 (1), Nixon 6, Περάκης 6 (2), Γιαννακόπουλος 5 (1), Κακλαμανάκης, Μπάρλος 9 (1),Bolds 20 (3).



ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

ΠΑΟΚ - Υδραϊκός - 8-9

Ο Υδραϊκός, πριν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, βρισκόταν στην 5η θέση με 30 βαθμούς, με τον «Δικέφαλο» να ακολουθεί μια θέση πιο πίσω με 26.
Οι νησιώτες ήθελαν την εκτός έδρας νίκη για να «καθαρίσουν» την 5η θέση κι οι Θεσσαλονικείς για να πλησιάσουν στον πόντο και μέσα στις επόμενες 4 αγωνιστικές να πάρουν... κεφάλι.
Ομως σε μια ματσάρα στο Ποσειδώνιο (με αρκετούς φιλάθλους στις κερκίδες, παρά την ώρα διεξαγωγής και την ανοιχτή αγορά), οι φιλοξενούμενοι «χαμογέλασαν», αφού ο ΠΑΟΚ είχε ζητήσει τάιμ άουτ, 4΄΄ πριν το τέλος κι ενώ το σκορ ήταν καρφωμένο στο 8-8 (με γκολ ισοφάρισης του Στελλάτου) για 3 λεπτά και κάτι, ο γκολκίπερ του «Δικεφάλου» έκανε την πρώτη μπαλιά, όμως ο Φώτης Μπλάνης έκλεψε την μπάλα και με πλασέ (κι αφού η μπάλα πήγαινε, πήγαινε και πέρασε τη νοητή γραμμή της εστίας) διαμορφώθηκε το 8-9! Απίστευτο φινάλε κι απίστευτο ματς στη Θεσσαλονίκη. Πέρασαν τουλάχιστον 3-4 δευτερόλεπτα σε νεκρό χρόνο μέχρι η μπάλα να περάσει τη γραμμή. Συνέβη κι αυτό!




Κ17 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα - 2-1

Με νίκη συνέχισε την πορεία της στον Βόρειο Όμιλο της Super League η Κ17, που επικράτησε δύσκολα του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1 στο γήπεδο των Νέων Επιβατών.
Με τέσσερα παιχνίδια να απομένουν οι νεαροί παίκτες του Δικεφάλου έχουν εξασφαλίσει ήδη την παρουσία τους στο Final Four και παράλληλα την πρώτη θέση στην κατάταξη.

ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης , Παπαθανασίου, Λύρατζης, Εφραιμίδης, Πολύζος (68′ Μουτζούρης), Μενελάου (52′ Τσιγγάρας), Χατζής (52′ Κυζιρίδης), Νουκάρης, Ευθυμίου (75′ Γαϊτανίδης), Γκαργκαλατζίδης, Τσέλα (68′ Τσαούσης).



K20 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ - Καλλονή - 5-1

Για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η Κ20 του ΠΑΟΚ επικράτησε στη Νέα Μεσήμβρια της αντίστοιχης της Καλλονής με το εμφατικό 5-1...

ΠΑΟΚ: Μούτσα, Τοπαλίδης, Παντεκίδης, Δημητρίου, Τσελεπίδης, Κυριλλίδης, Πατράλης, Δημητριάδης, Κάκκο, Ματθαίου, Συράκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....