26/3/16

oxyroN2.775








Basket League 24η αγωνιστική

Τρίκαλα - ΠΑΟΚ - 79-88

Για την 24η αγωνιστική της Basket League, o ΠΑΟΚ επικράτησε στα Τρίκαλα της τοπικής ομάδας με 79-88... στο γήπεδο των Τρικάλων το "ασπρόμαυρο" στοιχείο είτα έντονο ο λαος ήταν εκεί ... έχοντας έναν πολύ καλό Κιθ Κλάντον που κάλυψε το κενό του Σχορτσανίτη, έναν πολύ καλό Μάρκοβιτς στο πρώτο μέρος, έναν Κακαρούδη που έβαζε τα πάντα στην 4η περίοδο και έναν… κλασσικό, καθοριστικό Χάτσερ.

Σούλης Μαρκόπουλος.
«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη συγκέντρωση σε ένα δύσκολο παιχνίδι, σε μια δύσκολη έδρα. Ξέραμε ότι δεν έπρεπε να αφήσουμε τον αντίπαλο να τρέξει, έπρεπε να έχουμε επιλογές στην άμυνα που να μην τους αφήνουν να φτάσουν κοντά στο καλάθι, κάτι που κάναμε σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Το μόνο άσχημο σημείο ήταν ότι ξέφυγε η ομάδα με 17 πόντους, έδωσε 2-3 ελεύθερα σουτ και ανταποκρίθηκαν τα Τρίκαλα. Καλή συνέχεια στα Τρίκαλα, εμείς συνεχίσουμε για τους στόχους που έχουμε».
Για τις λύσεις που έδωσαν παίκτες που έρχονται από τον πάγκο:
«Είναι παίκτες της ομάδας, ανάλογα με το παιχνίδι, τους βγαίνουν και οι επιλογές. Ο Κλάντον ήταν πραγματικά καλός σε άμυνα και επίθεση για το διάστημα που αγωνίστηκε. Βοήθησε πολύ και μπόρεσε και δέθηκε καλά στον τρόπο που παίζει με τους συμπαίκτες Όλοι είναι παίκτες του ΠΑΟΚ, όλοι προπονούνται για να είναι σε θέση να βοηθήσουν».

Κακαρούδης
«Ξέραμε όλοι ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα που είναι αθλητική και πιέζει, ειδικά στην έδρα της. Ήμασταν σε καλή μέρα, σε όλους τους τομείς, όμως και φτάσαμε στη νίκη. Ο Σοφοκλής έδειξε πόσο μεγάλος παίκτης είναι. Σήμερα μπορεί να μη σκόραρε αλλά δημιούργησε για την ομάδα. Συνεχίζουμε για το στόχο της πέμπτης θέσης»

Τα δεκάλεπτα. 22-25, 37-46, 57-64, 79-88

Τρίκαλα: Καντουγκάν 2, Σόκο 21(1), Τζόουνς 11(3), Βίλιαμσον 6(1), Καλλές, Ρόμπινσον 24(4), Καλογιαννίδης, Μπράουν 8(1), Βαρυτιμιάδης 2,

ΠΑΟΚ: Τέπιτς 2, Βασιλειάδης 9(3), Κακαρούδης 10(2), Τσόχλας 6(2), Δέδας, Μαργαρίτης 6, Σχορτσανίτης 2, Ντούβνιακ 6(1), Μάρκοβιτς 14(1), Χάτσερ 22(4), Κλάντον 11



ΠΟΛΟ Α1

Χίος - ΠΑΟΚ - 9-8

Η Χίος κατάφερε να κερδίσει ακόμη ένα ντέρμπι στο νησί, αυτήν τη φορά (μετά τον Εθνικό) σειρά πήρε ο ΠΑΟΚ.
Ομως το 9-8 αφήνει τους νησιώτες με «μισό χαμόγελο», αφού ήθελαν δύο ή και περισσότερα γκολ διαφορά για να ελπίζουν στην είσοδο των πλέι οφ, από τη στιγμή που ακολουθούν δύο δεδομένες νίκες με ΝΕΠ κι Ηλιούπολη και θα ισοβαθμίσει με τον ΠΑΟΚ στους 32 βαθμούς.
Ο ΠΑΟΚ, όμως, κέρδισε 8-6 στο πρώτο ματς κι έχει καλύτερη διαφορά στην ισοβαθμία που έρχεται και θα μπει ως 6ος στα πλέι οφ, με την Χίο να μένει 7η.
Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Μιτελούδης, πέτυχε το «χρυσό» – παρά την ήττα – γκολ για την ομάδα του και μείωσε στο ένα γκολ (9-8), αν κι η Χίος... πέταξε την ευκαιρία για τα πλέι οφ, ενώ προηγούνταν ακόμη και με 9-6!

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 1-1, 3-1, 2-3.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....