20/3/16

oxyroN2.774










 

ΑΝΔΡΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ  27η αγωνιστική

ΠΑΟΚ - Καλλονή - 3-0

Μπροστά σε 8.000 περίπου θεατές, για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο Δικέφαλος κέρδισε στην Τούμπα την Καλλονή με 3-0, παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο.
Ο Δικέφαλος ήταν πολύ σοβαρός σήμερα, ειδικά στην επανάληψη, με παίκτες που γνώριζαν τον ρόλο τους στο γήπεδο και παίζοντας ορθόδοξα έφτασε σε μια εύκολη νίκη, ξεσηκώνοντας την Τούμπα σε αρκετές περιπτώσεις!

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Βλάνταν Ίβιτς:
Για το παιχνίδι : «Κάναμε μία καθαρή νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε φάσεις, ούτε παίξαμε όσο επιθετικά θα ήθελα. Στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι. Είχαμε πειθαρχία, ο αντίπαλος δεν δημιούργησε ευκαιρία κι αυτό είναι θετικό. Όσο για την επιθετική λειτουργία μας, πρέπει να το βελτιώσουμε».
Για τους πολλούς φετινούς τραυματισμούς : «Τόσες πολλές θλάσεις είναι φαινόμενο. Είναι κάτι που δεν μπορείς να το εξηγήσεις. Δεν μπορώ να πω με σιγουριά, που οφείλονται γι' αυτό δεν θα σας πω κάτι. Πιστεύω από δω και πέρα θα δουλέψουμε έτσι ώστε να μην υπάρχουν τόσες θλάσεις και να είμαστε πιο δυνατοί».
Για το αν οφείλονται οι τραυματισμοί στο γήπεδο της Νέας Μεσημβρίας: «Τα γήπεδο που κάνουμε προπονήσεις είναι πολύ καλά. Για μένα αυτός δεν είναι ο λόγος».
Για την απόδοση του Κλάους: «Σκόραρε και στα δύο τελευταία ματς. Δεν είναι τυχαίο πως όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι έτσι και σήμερα ήταν σε κάθε φάση μέσα. Ειναι σημαντικό. Το πρόβλημα είναι όταν ο επιθετικός δεν είναι στην φάση».
Για την επερχόμενη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων : «Είναι μεγάλο πρόβλημα που θα λείψουν παίκτες. Περιμένουμε κάποιους να γυρίσουν από τους τραυματισμούς. Θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε στην διακοπή με αυτούς που θα είναι εδώ».

Γιάννης Μυστακίδης αναδείχθηκε  MVP.
Για τον τραυματισμό του: «Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Δεν ξέρω ακριβώς τι έχω, θα δούμε αύριο στη μαγνητική. Δεν είναι βαριάς μορφής νομίζω, ένιωσα ένα σφίξιμο, αλλά δεν άκουσα κάτι από το πόδι μου» .
Για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ Καλλονής και την εμφάνιση: «Ήμασταν πολύ καλοί. Κάναμε αυτά που μας ζήτησε ο προπονητής. Μπορούσαμε να βάλουμε και άλλα γκολ, ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν δίπλα μας» .
Για την δεύτερη σερί νίκη με το ίδιο σκορ μετά την αλλαγή προπονητή: «'Είναι κάτι άκρως θετικό για τον προπονητή, εμάς τους παίκτες και τον κόσμο. Έχουμε άλλη ψυχολογία, κερδίσαμε εύκολα στα δύο τελευταία παιχνίδια και είναι σημαντικό για τη συνέχεια» .
Για τη διακοπή που ακολουθεί: «Θα λείπουν περίπου 10 παίκτες. Όσοι μείνουμε εδώ θα δουλέψουμε με τον προπονητή, για να δεθούμε πιο πολύ» .
Για την αλλαγή συστήματος: «Ο καθένας μπορεί να πει αν του αρέσει το 4-3-3 ή το 3-5-2. Ο προπονητής επιλέγει το σύστημα και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να παίξουμε» .
Για το τέρμα που σημείωσε: «Ήταν ιδιαίτερο γιατί έχει γενέθλια η μητέρα μου σήμερα και το αφιερώνω σε αυτήν» .

ΠΑΟΚ (Ivic): Βελλίδης, Σκόνδρας, Vitor, Τζαβέλλας, Leovac (79' Μαλεζάς), Χαρίσης (60' Κοροβέσης), Τζιόλης, Kace, Πέλκας, Αθανασιάδης, Μυστακίδης (68' Ροντρίγκες).

ΑΕΛ Καλλονής (Καραγεωργίου): Δαύκος, Γκόλιας,Ukah, Mikic, Τσαμπούρης (79' Γιουκάρης), Blazic, Καλτσάς, Μανούσος, Favalli (63' Σπυρόπουλος), Γεωργίου και Markovic (60' Ξύδας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....