27/3/16

oxyroN2.778












We Love Football - Κ15

Ατλέτικο Μαδρίτης - ΠΑΟΚ -3-1

Τον πρώτο τίτλο του μεγάλου διεθνούς τουρνουά We Love Football διεκδίκησε η Κ15 του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζοντας στον τελικό, που ολοκληρώθηκε πριν λίγο, την Ατλέτικο Μαδρίτης.
Η ομάδα του Αλέξη Αλεξιάδη γνώρισε την ήττα με 3-1 από τους Ισπανούς, αλλά στα μάτια όλων των ΠΑΟΚτσήδων είναι οι νικητές!
Ο ΠΑΟΚ στον όμιλο είχε περάσει πρώτος κόντρα σε ομάδες όπως ο Άγιαξ και η Γιουβέντους και στον ημιτελικό νίκησε 1-0 την ομάδα επίλεκτων της Β’ Ιταλίας.
Η Ατλέτικο, χωρίς να είναι καλύτερη του Δικεφάλου, προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο με γκολ στο 32′ και το 37′. Στο 55′ έκανε το 3-0 με πέναλτι ενώ ο ΠΑΟΚ μείωσε σε 3-1 με τον Μπαταλαμά στο 58′.
Το τουρνουά We Love Football διεξήχθη για πρώτη φορά και στοχεύει στο να καθιερωθεί ως ένα άτυπο champions league νέων. Κρίνοντας από το επίπεδο των συμμετεχόντων, δεν είναι υπερβολή να ειπωθεί πως ήδη πρόκειται για το σημαντικότερο τουρνουά στην συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία.

ΠΑΟΚ: Tαλιχμανίδης Χρήστος, Μπαταλαμάς Αθανάσιος, Βουτσάς Χρήστος, Τάχατος Ευστάθιος, Παπαδόπουλος Δημήτριος, Μουτζούρης Αγγελος, Θεοδωρίδης Δημήτριος, Πουρνάρας Θεόδωρος, Βρακάς Γεώργιος, Μπούμπας Κωνσταντίνος, Καλφούντζος Δημήτριος, Μαχαιρίδης Χρήστος, Ξυφιλίνος Δημήτριος, Προβατίδης Ανέστης, Ατματζίδης Σπυρίδων, Γεωργιάδης Ζαχαρίας, Μπαταλαμάς Αναστάσιος, Βαρσαμίδης Στέφανος, Γκουτζιουρίδης Θεόδωρος, Γρόσδης Βασίλειος.

Την ομάδα συνόδευσαν οι προπονητές Αλεξιάδης Αλέξανδρος, Αμπατζίδης Ιωάννης, ο γενικός αρχηγός Ιωσηφίδης Κωνσταντίνος, ο προπονητής τερματοφυλάκων Πετρόπουλος Βασίλειος, ο φυσιοθεραπευτής Γκάγκαλης Γεώργιος και ο φροντιστής Μπαμπάτσης Ευάγγελος.



We Love Football - Κ15

Β Ιταλίας - ΠΑΟΚ - 1-0

Έκανε… το θαύμα της η Κ15 του ΠΑΟΚ που προκρίθηκε για τον αυριανό τελικό του We Love Football νικώντας στον ημιτελικό την Β Ιταλίας με 1-0.

Ο αγώνας διεξήχθη στο Ρενάτο Νταλάρα και ο Δικέφαλος προηγήθηκε με 1-0 από το ημίχρονο. Πλέον στον τελικό οι ασπρόμαυροι θα αντιμετωπίσουν την Ατλέτικο Μαδρίτης (στις 12:00), σε ένα τουρνουά όπου συμμετείχαν μεγάλες ομάδες με παράδοση στις ακαδημίες όπως ο Άγιαξ, η Γιουβέντους και άλλες.

Να θυμίσουμε πως τα «αετόπουλα» προκρίθηκαν ως πρώτα από όμιλο που είχαν να αντιμετωπίσουν την Αταλάντα (νίκη με 1-0), τον Άγιαξ (νίκη με 2-1) και την Γουβέντους (ήττα με 2-1).

Η Ατλέτικο νίκησε στον ημιτελικό την Τορίνο ενώ στον όμιλο της ξεπέρασε το εμπόδιο της Ίντερ, της Μπολόνια και της Ζαγκάμπρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....