20/3/16

oxyroN2.773




ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΕΣ (κύπελλο μικρός τελικός)

ΠΑΟΚ - Αθηναϊκός -  68-58

Με μια μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Final Four του Κυπέλλου στην Λευκάδα για τον ΠΑΟΚ, καθώς κατάφερε να κατακτήσει την τρίτη θέση και να επιβεβαιώσει πλέον πως είναι η τρίτη δύναμη στην χώρα.
Τα κορίτσια του Δικεφάλου άφησαν πίσω την κακή εμφάνιση με τον ΟΣΦΠ στα ημιτελικά και με παίζοντας πολύ καλό μπάσκετ, νίκησαν στον μικρό τελικό την ομάδα του Αθηναϊκού με 68-58.
Οι «ασπρόμαυρες» απέδειξαν ότι άξιζαν κάτι καλύτερο στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό εκεί που βρέθηκαν σε πολύ άσχημη μέρα και ο αντίπαλος τους σε εκπληκτική. Με μια εξαιρετική παρουσία πήραν την τρίτη θέση.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Βασίλης Μασλαρινός
«Θέλαμε ένα μετάλλιο στη διοργάνωση και είναι επιτυχία για μας η τρίτη θέση στη δεύτερη παρουσία μας σε Final Four Κυπέλλου. Θέλουμε να χτίσουμε πάνω σε αυτό και να πάμε όσο γίνεται καλύτερα την επόμενη αγωνιστική σεζόν».

Ναυσικά Σταυρίδου: 
«Χαιρόμαστε για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στη διοργάνωση. Ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσαμε να κάνουμε όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα. Πετύχαμε μια νίκη απέναντι σε μια ομάδα που ήταν στα μέτρα μας. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....