25/7/24

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.261
































1ος αγώνα 2ου προκριματικού γύρου του UEFA Champions League

ΠΑΟΚ - Μπορατς Μπάνια Λούκα - 3-2

Τρεις κεφαλιές και τρία γκολ έδωσαν την νίκη στον ΠΑΟΚ στον πρώτο αγώνα του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League κόντρα στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα στην Τούμπα, που όμως δέχτηκε και δύο μάλλον εύκολα γκολ από δικά του λάθη. Ένας ΠΑΟΚ που σε πολλές φάσεις είχε απέναντί του τον κακό του εαυτό, μπόρεσε και πήρε την νίκη απέναντι σε μια ομάδα που μπήκε με ξεκάθαρο αμυντικό προσανατολισμό, αλλά κατάφερε όμως να εκμεταλλευτεί τις στιγμές της.

Ο ΠΑΟΚ ήταν απόψε το μεγάλο φαβορί του αγώνα και μπήκε κυρίαρχος στο παιχνίδι έχοντας την κατοχή, βρήκε όμως μπροστά του μια σφιχτοδεμένη Μπόρατς, η οποία δικαίωσε τον Λουτσέσκου δείχνοντας πως ως πρωταθλήτρια ξέρει να κερδίζει σε δύσκολα ματς. Κατάφεραν όμως οι Θεσσαλονικείς να πάρουν το πολύ σημαντικό τρίποντο και να φύγουν για την πρόκριση στην Βοσνία.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Μπάμπα, Κουλιεράκης, Εκόνγκ, Σάστρε, Σβαμπ (85΄ Τσιγγάρας), Οζντόεφ (68΄ Καμαρά), Τάισον, Μουργκ (60΄ Κωνσταντέλιας), Ντεσπόντοφ, (68΄ Α. Ζίβκοβιτς) Μπράντον (68΄ Σαμάτα).

Μπόρατς Μπάνια Λούκα: Σισκόφσκι, Ερέρα, Καρολίνα, Μέγερς, Κβρζιτς (72΄ Χρέλια), Σκόρουπς (85΄ Βράνιες), Γκράχοβατς, Βούκοβιτς (89΄Τσάβιτς), Σάβιτς, Κουλάσιν, Λούκιτς (89΄ Χάσοβιτς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.297

Ποδόσφαιρο Γυναικών /  UEFA Women's Champions League  ΠΑΟΚ - Κιργιάτ Γκατ - 2-1  Την πρόκριση στον τελικό του Round 1 του UEFA Women'...