2/7/24

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.240


Ποδόσφαιρο Γυναικών / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, ΠΑΟΚ Morris, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον Στέργιο Κομσή, ο οποίος θα αναλάβει χρέη γυμναστή, την αγωνιστική σεζόν 2024-2025. 

Ο Στέργιος Κομσής είναι Πτυχιούχος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού ΣΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο. Είναι κάτοχος 2 Μεταπτυχιακών τίτλων, «Κινησιολογίας» από το ίδιο Πανεπιστήμιο με αντικείμενο διατριβής τη προπονητική φυσικής κατάστασης με έκκεντρα ισοκινητικά φορτία στο ποδοσφαίρο και «Προπόνηση και πρόληψη τραυματισμών στο ποδόσφαιρο» από το ίδιο πανεπιστήμιο με Αντικείμενο διατριβής την προπονητική φυσικής κατάστασης αγωνιστικών μεσόκυκλων στο ποδόσφαιρο.

Από το 2003, είναι υπεύθυνος φυσικής κατάστασης και αποκατάστασης σε επαγγελματικές και ερασιτεχνικές ομάδες ποδοσφαίρου (Αγροτικός Αστέρας - Άνοδος super League 2 2021-2022, ΠΑΕ Τρίγλια Football League, Πανσερραϊκός, ΑΣ Μενεμένης, ΕΑ Καρατάσου κ.α.) και προπονητής σε όλες τις κατηγορίες των αναπτυξιακών ηλικιών σε διάφορες ποδοσφαιρικές ακαδημίες (Academica Fc14, Κεραυνός Ωραιοκάστρου, ΑΕ Φιλύρου, Αγροτικός Αστέρας, Οδυσσέας Κορδελιού κ.α.).

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ Morris, ο Στέργιος Κομσής, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που αποτελώ πλέον μέλος της Οικογένειας του μεγάλου ΠΑΟΚ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Διοίκηση, και τον προπονητή, κ. Θαλή Θεοδωρίδη, για την εμπιστοσύνη την οποία μου δείχνουν. Θα δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους τους οποίους έχει θέσει η ομάδα!». 

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Στέργιο!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ

ΟΜΙΛΟΣ 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.300

Πόλο Ανδρών / LEN Champions League  Οραντέα  -  ΠΑΟΚ -  11 -8 Τις υποχρεώσεις του στο LEN Champions League ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ Domus Ergo, γνω...