8/7/24

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.247












 

Δεύτερο φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας 

Χιμπέρνιαν - ΠΑΟΚ - 1-0 

Για το δεύτερο φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ο ΠΑΟΚ έχασε με 1-0 από την Χιμπέρνιαν ..

Δεύτερο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους για τον ΠΑΟΚ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μοιράζει ξανά το χρόνο, χρησιμοποιώντας στο γήπεδο δύο διαφορετικές ενδεκάδες. Με το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος να μην διεκδικεί… δάφνες ποιότητας, όλα τα βλέμματα μαγνήτισε ένας φίλος της Χιμπέρνιαν, ο οποίος δεν σταματούσε να παίζει με την γκάιντα, δημιουργώντας ένα άκρως… Βρετανικό σκηνικό!

Το… γνώριμο σκηνικό στήθηκε μετά την ολοκλήρωση του φιλικού αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Χιμπέρνιαν, με τους οπαδούς του Δικεφάλου να «πολιορκούν» τον Λουτέσκου και τους παίκτες τους για αυτόγραφα και φωτογραφίες.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ακόμη και τη στιγμή, που ο Λουτσέσκου πλησίασε την κάμερα του συνδρομητικού καναλιού για δηλώσεις, οι φίλοι του Δικεφάλου που βρέθηκαν στο Σβόλγκεν τον σταμάτησαν για να βγουν φωτογραφία μαζί του.

Ακόμη και κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του στους εκπροσώπους Τύπου, o Ρουμάνος τεχνικός υπέγραφε αυτόγραφα και φανέλες.

Αλλά κι ο νέος τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου, Χρήστος Καρυπίδης, τράβηξε τα βλέμματα του κόσμου. Και, φυσικά, δεν αρνήθηκε να υπογράψει αυτόγραφα και να φωτογραφηθεί με τους φίλους της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Χιμπέρνιαν: Ο Μπούρσικ, Μίλερ, Εκπιτέτα, Οχόρα, Ομπίτα, Μόρια-Ουέλς, Κάμπε, Κάντεν, Μπόιλ, Βέντε, Νιούελ.

ΠΑΟΚ (α' ημίχρονο): Κοτάρσκι, Σάστρε, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Ράφα, Καμαρά, Σβαμπ, Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Τάισον, Μπράντον.

ΠΑΟΚ (β' ημίχρονο): Ταλιχμανίδης, Όττο, Θυμιάνης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Οζντόεφ, Βιεϊρίνια, Γκούμας, Κουαλιάτα, Σαμάτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.300

Πόλο Ανδρών / LEN Champions League  Οραντέα  -  ΠΑΟΚ -  11 -8 Τις υποχρεώσεις του στο LEN Champions League ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ Domus Ergo, γνω...